Scudo Sports

Hangi bisiklet daha mantıklı?

Scudo
Tebrikler, ne güzel işte başarmışsınız. Artık çıkacağınız tur haberlerini okuruz buradan inşallah.

kolay ögrenilebılır bır arac olsada bisiklet gerekli sabırı gostermezsenız allah muhafaza etsın cok tehlıkelı durumlar olusturabılır..

yolda gordugunuz bır bısıkletlının kullanma stilini ornek almayınız
sız stılınızı yapabılırlıgınızı kendınız gelıstırın
ıyı aksamlar

• Beğen
Tepkiler: Nuran Atakan
@Ömer Faruk Yenilmez

önemli olan istamek istedikten sonra yapılamayacak şey yoktur (bazı şeyler hariç)

:D:)

• Beğen
Tepkiler: Nuran Atakan
Kasksız asla binmeyiniz. Eldiven önemli. Sadece rahat olun. Öz güveninizi asla yitirmeyin. Trafikte özellikle "acabalara" yer yoktur. Kesin ve kararlı olun hamlelerinizde.
Dünyanın en sağlıklı sporu ve eğlencesini tercih ettiniz. Umarım sağlıkla ve kazasız sürüşler yaparsınız. Bisiklet sevginize hayran kaldım ayrıca. Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: serdar canıbeyaz
bende 33 yaşında bisiklet sürmeyi öğrenmiş ( yaklaşık 6 ay önce ) biri olarak nacizane bir tavsiyede bulunayım, "nereye bakarsanız oraya gidersiniz". yoldaki çukurları, çalı çırpıyı, kaldırımın köşesini, taşları görün ama sakın onlara bakmayın.

@ErsoyBulduk
Sahane bir sey degil mi:)
Bu arada beni yollardan cok trafik korkutuyor. Trafikte bisiklete binmekten cok rahatsiz oluyorum. Gerci bugun Kizilay trafiginden basariyla ciktiktan ve ustune ustluk Istanbul yolunda kamyoncu abilerle yanyana yolculuk yaptiktan sonra biraz daha rahatladim:)

@Nuran Atakan

evet, mükemmel bir duygu.

trafikten bende uzak durmaya çalışıyorum. gerçi şimdiye kadar herhangi bir taciz olmadı, aksine yardımcı olmaya çalışıyorlar. bi korna sorunu var işte. araçlarnın içindeki insanlar eminim selam vermek maksadıyla bu işi yapıyorlar, ama ses bizi, dışarıda olduğumuz, herhangibir kabinin içinde olmadığımız için rahatsız ediyor.

Bence fazla iyimsersiniz:) Ben selam verdiklerini hic sanmiyorum. Arti bir bisikletciye karsi kornayi selam vermek amaciyla kullanmamalari ve hatta bisikletcileri bir kenara birakin cok gerekmiyorsa kornayi hic kullanmamalari gerektigini bilmeleri lazim.
Ama tabi herkes tacizci ve saygisiz diyemem. Bugun bir kac aracin yol verdigini gordum. Hatta biri beni ozellikle mutlu etti. Bizi alistirdilar ya bu ulkede bisikletciye yol verilmez, bisikletci yol verir diye; bugun yavasladim ama adam buna ragmen "dur yahu madem yavasladi ben geceyim" demedi ve hizini daha da dusurerek gecmemi bekledi.
Bu ne kadar mutluluk vericiyse ben yolun ortasina kadar gelmisken ve az ilerde baska bir arac varken yani beni sIkIstirinca gayet zor durumda kalabilecegimi gormesine ragmen hem de tali yoldan gelen birinin hiz bile kesmemesi, uzerine bir de korna calmasi o kadar sinir bozucu.
Trafik kurallarina uyma gelenegi olmayan bir ulkeyiz. Soforleri kadar bisikletcileri de uymuyor. Ayrica vergi verme gelenegimiz olmadigi ve alinan azicik vergiyi yolsuzluklar sagolsun yanlis yerlere aktardigimiz icin yollarimiz da berbat. Iste hali pur melalimiz:)

• Beğen
Tepkiler: serdar canıbeyaz
Forumda bu sıralarda Bianchi düşmanlığı başladı bakalım neler olacak?

öyle bi düşmanlıkki adamlar 5 yıllık konuları bile hortlatabiliyor :) düşmanlığa gerek yok zaten foruma giren biancinin ne olduğunu anlayıp ya ng 650 ya sedona borla yada kron xc 500 yada 1000 alıp gidiyor biancide avucunu yalıyor tabi hehehee :)

SLM Ben bisiklet binmeye yeni başlıyorummm :D ama bu işi sürekli hale getirmek istiyorum ama bisiklet konusunda çok fazla bişi bilmiyorumm :( tawsiyede bulunabilir misiniz arkadaşlar ...

SLM Ben bisiklet binmeye yeni başlıyorummm ama bu işi sürekli hale getirmek istiyorum ama bisiklet konusunda çok fazla bişi bilmiyorumm tawsiyede bulunabilir misiniz arkadaşlar ...

• Beğen
Tepkiler: Selim Esener
Kullanım amacıyla birlikte bütçenizi de belirtirseniz daha sağlıklı önerilerde bulunabiliriz

• Beğen
Tepkiler: Meryem Yılmaz
Geri