Scudo Sports

Hanger Banger bulabileceğim biryer?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
308
Selamun aleyküm..
Arka vites kulakçıklarının kırılmasını önleyen hanger banger türkiyede bulunuyormu? Varsa nerede var. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Scudo
arkadaşım merhaba bence gereksiz ve bir parça vites kulakçığını aksesuar olarak yapmamışlar.. kadoraya yada vitese gelebilecek zararlar için bir sigorta olarak düşünmüşler örenğin en basitinden karbon bir bisikletin var aynakol zinciri topladı ve o güçle kulakçığı kırdı.. kulakın kırılmasa ne olur kadrona yada vitesine zarar verir her nekadar öyle bir durumda vitesin zarar görsede bir şekilde onu tekar onara biliyorsun ama kadro yamulduktan sonra sana bir bardak soğuk su içmek zorunda kalıyorsun.

bak mehmet abi aynısı dedi arkadas.. sen bosver hem bak sedona kulakçığın oldu borumu:D
bak sram arka aktarıcın var onu kırarsan 100 lira vericeksin 105 lira
dünkü gezide işte aynı şey tekrar başına gelirse hanger banger alırsan bu sefer arka aktarıcıyı kırıcan 105 lira eğilicen:D:D:D

ama kulakçık kırarsan 27 eğilcen...:D:D

Arkadaşlar bu parça kulağı değişmeyen bazı karbon kadrolar için yapıldı.. (Benim 2006 Scale 20 böyle idi)Böyle bir bisikletiniz yoksa almanıza gerek yok.. Biz bir ara satıyorduk..

o kadar dağ bayır sürüyorum:D:D
her türlü dar yerden taş kenarından geçiyorum daha bir kere kıramadım:D:D

onun yerine aktarıcı kırdım:D:D benimki baya bi sağlam demekki:D:D

Geri