Scudo Sports

Halkalı

Merhaba arkadaşlar, Salcano ng650 ile aranıza katılıyorum..Bol pedallı günler dilerim....

Scudo
Arkadaşlar ben Kürşat. Bisikleti yeni aldım, Merida road race. Bugün ilk turuma çıktım sonunda. Özlem giderdim biraz pedallarla. Yol yapmak isteyen arkadaşlarla haberleşelim. Çok performans gösteremeyebilirim ama 1 2 aya roket olurum :)

Görüşmek üzere.

16.11.2013 tarihinde cumartesi günü saat 15:40 civarı Atakent'ten Kanarya Mahallesi'ne doğru inerken gümrüğün oralarda karşılaştığım bisikletçi dostum, basiretim bağlandı duramadım :) Öncelikle özür dilerim. Akabinde bu bölgede oturan (Atakent Mahallesi) bisikletçiler olarak tanışmalıyız diye düşünüyorum. Umarım bu mesajımı görürsün kardeşim.

Hoşgeldiniz aileye. Kazasız pedallamalar.

Teşekkürler arkadaşlar. Rotalar konusunda biraz yardıma ihtiyacım var. Hep basın ekspress yolunu kullanıyorum. Hayatta kalma mücadelesi veriyorum desem yeridir :) Bu bölgenin tecrübeli arkadaşları ile tanışmak güzel olacak.

fortmu bilmem ama bende sefakköy'de oturuyorum pedallamak isterim birlikte

Arkadaslar foruma yeni katildim. specialized marka yol bisikletim var. B Bisikletle olan maceram yaklasik 2 ay once basladi bu surede hamligimi buyuk olcude attim diye bilirim. Bi tutkudur gidiyor. Suana kadar tek surdum bisikleti, ee biraz sıķıldım diye bilirim. :) . Tanismak bisiklet surmek isterim. Hoscakalin

Atakent - Halkalı bisiklet grubumuz:
(link)

Küçükçekmece bisiklet grubumuz:
(link)

Hoşgeldiniz Vedat bey,

Bisikletiniz hayırlı uğurlu olsun 2 ayda eskimez o :)

Forumda iyi vakit geçirmeniz ümidiyle hoşçakalın!

Allah kaza bela vermesin!

Fahrettin bey cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin :)

Arkadaşlar selam.
Antalya dan çıkıp Tekirdağa gidecem aracımla.
İstanbul da Halkalıda bir tanıdıkta kalacam. Ama istanbulu hiç bilmiyorum.
Nasıl giderim yardım edebilecek var mı?
Şimdiden teşekkür ederim.

tem (O2) den gelin,
mahmutbey gişelere girmeden havamimanı tabelasından çıkın (basın ekspres yoluna)
ilk sağ veya ikinci sağdan çıkın
her iki çıkış da halkalıya çıkar

Halkalı'ya nereden geleceksiniz ona göre tarif yapabilirim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla bilmiyom sapancada otobana girecem sonrası belli değil.

İstanbul çok büyük bir yer. Tarifle anlamazsın. Google Map'den incele derim.

İstanbul halkadı yaşıyorum sizdeğerli forum üyeleriyle tanışmak,bisikletim ve bisikletler hakında bilgi sahibi olmak istiyorum.inş ben ve bisikletime formunuzda yer vardır.

Bisikletimin markası hummer
En sevdiğim özelliği katlanması
(link)

aramıza hoş geldin. halkalı mı demek istedin yoksa. halkalıysa banada yakın sayılırsın.

Hoşgeldin.Değişik bir bisiklet.

Geri