Arkadaşlar ben Kürşat. Bisikleti yeni aldım, Merida road race. Bugün ilk turuma çıktım sonunda. Özlem giderdim biraz pedallarla. Yol yapmak isteyen arkadaşlarla haberleşelim. Çok performans gösteremeyebilirim ama 1 2 aya roket olurum
16.11.2013 tarihinde cumartesi günü saat 15:40 civarı Atakent'ten Kanarya Mahallesi'ne doğru inerken gümrüğün oralarda karşılaştığım bisikletçi dostum, basiretim bağlandı duramadım Öncelikle özür dilerim. Akabinde bu bölgede oturan (Atakent Mahallesi) bisikletçiler olarak tanışmalıyız diye düşünüyorum. Umarım bu mesajımı görürsün kardeşim.
Teşekkürler arkadaşlar. Rotalar konusunda biraz yardıma ihtiyacım var. Hep basın ekspress yolunu kullanıyorum. Hayatta kalma mücadelesi veriyorum desem yeridir Bu bölgenin tecrübeli arkadaşları ile tanışmak güzel olacak.
Arkadaslar foruma yeni katildim. specialized marka yol bisikletim var. B Bisikletle olan maceram yaklasik 2 ay once basladi bu surede hamligimi buyuk olcude attim diye bilirim. Bi tutkudur gidiyor. Suana kadar tek surdum bisikleti, ee biraz sıķıldım diye bilirim. . Tanismak bisiklet surmek isterim. Hoscakalin
Arkadaşlar selam.
Antalya dan çıkıp Tekirdağa gidecem aracımla.
İstanbul da Halkalıda bir tanıdıkta kalacam. Ama istanbulu hiç bilmiyorum.
Nasıl giderim yardım edebilecek var mı?
Şimdiden teşekkür ederim.
tem (O2) den gelin,
mahmutbey gişelere girmeden havamimanı tabelasından çıkın (basın ekspres yoluna)
ilk sağ veya ikinci sağdan çıkın
her iki çıkış da halkalıya çıkar
İstanbul halkadı yaşıyorum sizdeğerli forum üyeleriyle tanışmak,bisikletim ve bisikletler hakında bilgi sahibi olmak istiyorum.inş ben ve bisikletime formunuzda yer vardır.
Bisikletimin markası hummer
En sevdiğim özelliği katlanması
(link)