Scudo Sports

Haliç Turu

@soneryen

bu hafta leblebileri getiririm sensiz boğazımızdan geçmez zaten bi daha bu kadar özletme kendini :)

Scudo
@bibidibabidibu

Arkadaşım maç olduğu zaman da ateş almaya gelmiş gibi, vınnnnn diye uçuveriyorsunuz. Yalan mı ama?...:D Olmaz ama böyle; kimsenin öyle acele/önemli bir işi olmayacak ki turun tadı çıksın. Tabii istisnalar olabilir. Ama bunu isteyen kişi sayısı 1'den fazlaysa böyle olağanüstü bir durumda bu hafta perşembeye almaktan başka seçenek kalmıyor ki bence bir sakıncası yok; ama diğer arkadaşların da yorumlarına ihtiyacımız var. Yarın sabaha kadar itiraz eden çıkmazsa bu hafta Haliç Turu gemisi perşembe günü demir alacaktır, haberiniz olsun!

benim için sorun diil çarşamba ya da perşembe olabilir arkadaşlar...

Çarşamba yada perşembe farketmezdi benim için taki doktora gidene kadar :(:(:( Az önce doktordan geldim,kasığımda ödem varmış ve yatmam gerekiyormuş.Bazı ilaçlar ve jel verdi.Anlıcağnız gelemiyeceğim büyük ihtimalle.
Bari sizlere bişey olmasın da katılım azalmasın turlara... :eek:
Görüşmek üzere :(:(:(

@maskesiz

Emre iyi dileklerin için teşekkür ederiz; ve sana tekrar çok geçmiş olsun. Bence ucuz atlattık. Daha kötüsü de olabilirdi. Keşke kusurlu biz olsak da hatalarımızı tamir etsek. O zaman işimiz daha kolay... Sana tavsiyem iyice iyileştiğine emin olmadan tekrar yollara çıkma, seni de en kısa zamanda aramıza bekliyoruz.

@maskesiz

Vayy be kaptanımızda gitti.:rolleyes: bu gemi kaptansız mı kaldı yani şimcek.:eek:Sen buraadan aramızda olmasanda direktiflerinle katılım sayısına etki edersin beyaa..gör bak haftaya daha çok katılım olecek inş.:)
Geçmiş olsun dostum...Allah tan acil şifalar dilerim sana...sıkı bi şekilde iyileşip aramıza dönersin inş...

• Beğen
Tepkiler: maskesiz
ben olmasamda beşiktaş turunu devam ettireceğinize eminim,teşekkürler

Gurup Merhaba:D Kısa bir aradan sonra tekrar aranızda olabilmek çok güzel bildiğiniz gibi 10 gündür yapılan organizasyonlarda yer alamıyordum ve sizleri çok özledim bundan sonraki çarşamba ve cuma turlarında herzamanki gibi dahil olmaya özen gösterecğim şuanda önceki konulara göz atamıyorum ama eve gittiğimde bakıcam bakalım ben yokken neler yaptınız?!

Çarşamba turunu iple çektiğimide söylemeden geçemiyeceğim biliyorsunuz hem dişten hemde fuardan dolayı baya bi kondüsyondan düştüm:( o yüzden sizin seviyenize gelebilmek için biraz kasıcam gibi gözüküyor:rolleyes: Çarşamba görüşmek dileği ile umarım herkez tam kadro orada oluruz.

• Beğen
Tepkiler: sertacr88
@sGonzales

:60::winkenlux:winkenlux:winkenlux:cheer::cheer:

oynak başımız geri geldi holey :D

PArdoN oymak başımız :D

emre(maskesiz) tekrar geçmiş olsun en kısa sürede sağlığına kavuşmanı dilerim.

• Beğen
Tepkiler: maskesiz
Tuonela'nın söyledikleri tamamen iyi niyetle dile gelmiş ifadeler .
Gerçekten durumu iyi tahlil edip , geliştirmemiz gereken yönler olduğunu vurgulamaya çalışmış .
Aramızda hiç kimsenin bunda özellikle bir kötü niyet aramasına gerek yok .
Bunları iyi niyet içeren tavsiyeler olarak algılamalıyız bizler de .
Derler ya "teşbihte hata olmazmış" , arkadaşımız çete ile bir benzetme yapmış olsa da bunun
"nitelikli ve organize suç örgütü" :D manasına gelmediğini sanırım hepimiz ve bu konuyu izleyen herkes kabul edecektir sanırım .
Bir diğer konu da klasik Haliç Turu'nun günü .
Klasik veya geleneksel sıfatının hakedilmesi ve yerleşmesi için gerekli olan ; değişikliklerin hiç olmaması veya çok çok nadir olmasıdır bana göre .
İhtiyaç halinde değişiklik yapılması uzlaşıyla mümkün elbette , örneğin maç akşamları oluşu veya hava koşullarının olumsuzluğu gibi .
Genel manada "çarşamba" gününün baz alındığı ama gereğinde bir önceki veya bir sonraki güne kaydırmaların yapıldığı Haliç Tur'larında görüşmek üzere . . .
Kendinize ve bisikletinize iyi bakınız . . .

• Beğen
Tepkiler: wolfret
arkadaşlar
çarşamba turumuzun gününü daha öncede salı veya perşembe gününe aldığımız olmuştu. bunun sebebi hava şartları veya maç olmasından ziyade
bu nedenler ile katılımın düşük olmasını engellemek idi.
şahsen ertelendiğinde katılımın daha az olacağını bildiğim hiç bir tura evet demem. eğer hafta içi diğer günlerden birinde, çarşambadan daha fazla katılım olacağını düşünen var ise ben turu klasik salı turuna çevirmeye reyimi veririm.
uzun lafın kısası; olaya "katılımın yüksekliği" açısından bakmak gerekir yoksa maç yüzünden erteleniyor demek pek sağlıklı/iyimser bir bakış açısı olmayacaktır.

@Rider34

Aynı şeyleri düşündüğümüzü görünce sevindim , her ne kadar eksiltili cümleler kullanarak ifade etmiş olsam da benim de söylemek istediğim , bazı sebeplerin
( maç izleme isteği , özel bir işin varlığı , hava koşullarının uygun olmayışı vb .gibi ) katılımcı sayısını azaltması halinde gün değişikliğinin yapılabileceğidir .
Ama bu ; bir önceki gün olur , bir sonraki gün olur . . . ;)
Haberleşerek ve üzerinde uzlaşarak buna karar verilebilir .
En azından başladığından bu zamana dek bu tip değişikliklerin çok fazla olmayışını baz alırsak rutin "çarşamba" tercihinin değiştirilmesi yerine , ihtiyaç halinde o hafta için , turu uygun bir güne kaydırma yönteminin uygulanması sanırım herkes tarafından uygulanabilir bir yöntem olacaktır. . .

salı(21.00)-perşembe(21.00)-cumartesi (20.00) kick boks kursum var perşembeye alınmazsa çooook sevinirim ama illa alınsın derseniz birinden birini tercih etmem gerekir.Bir kerelik kursu boşverebilirim amaaaaaaa hep perşembe olsun düşüncesine sonuna kadar karşıyım!!!
Saygılar

Geri