Scudo Sports

Haliç Turu

@tamer306

kesinlikle böyle olmalı çarşamba olarak devam edilsin duruma göre önceden kararlaştırırız zaten malum kış geldi yağış çok olacak katılım sayısında düşüş olacağı için hava durumu vb. durumlara göre turu hafta başında anket türü bişey yapıp ona göre ayarlarız

Scudo
:winkenlux Süre doldu keremkeke aramızda hoşgeldin:)blueboy bisikleti yaptırsa hep gelicekte ya bisikletçi kapalı yada o işten geç çıkıyor ama yeni bi xc1000 girişimleri var;)

@fatihgüven

zuhal abla karşı olan bugün söylesin demiş söyledim ama hiiç ilgilenen yok neyse ya inşallah hava güzel olur o gün

@fatihgüven

fatih merhaba bu sadece bu haftalık böyle olacak katılımın az olmaması için yapılan bi uygulama yoksa yine hep çarşamba yapılacak

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
Merhaba Haliç Pedal Grubu,

Bugünkü iş yoğunluğu yüzünden tur duyurusunu şimdi yapabiliyorum. Kusura bakmayın. :rolleyes: Bu haftaki turumuzu perşembe günü yapacağız; duyduk duymadık demeyin. Perşembeye almamızın sebebi her şeyden önce hem çarşamba hem de cuma günleri İstanbul'un yağmurlu oluşu (%90) ve birkaç arkadaşımızın futbol maçı randevuları (%10).;)

Meteorolojiden aldığımız bilgiye göre perşembe günü İstanbul'da hava parçalı bulutlu; en yüksek sıcaklık 13, en düşük 8 görünüyor. Hava koşullarını düşünerek sıkı giyinmenizi tavsiye ediyoruz.

Hava Durumu Raporu:

Bkz. gündüz: 13 Derece, Rüzgâr: 10 km/s

Bkz: akşam: 8 Derece, Rüzgâr: 18 km/s ---> Rüzgârlık giymekte fayda var.

Turumuz gezinti amaçlı olup 20.00' de Alibeyköy Mısır Heykeli karşısı İstikbal mağazası önünden başlayacaktır.

Parkurumuz sırasıyla:

Haliç Doğu Yönü:

Alibeyköy - Silahtar - Sütlüce - Hasköy - Halıcıoğlu - Kasımpaşa - Şişhane - Unkapanı Köprüsü;

Haliç Batı Yönü:

Unkapanı Köprüsü - Cibali - Fener - Balat - Ayvansaray - Eyüpsultan - Bahariye - Silahtar ve Alibeyköy' dür.

Kask ve eldiven takılması zorunludur. Akşam sürüşü olduğu için mümkün olduğu kadar açık renkli kıyafet giymeniz ve gece görüşünü kolaylaştıran gözlük, bisiklet için flaşör gibi aparatları kullanmanız bizden tavsiye...

Mola noktası: Koç Müzesi'nden 100 m. önce Haliç manzaralı Hasköy Spor Kulübü çay bahçesi.

Turumuza katılacak arkadaşlar son mesajdan itibaren listede kendilerini belli ederlerse seviniriz:

1- Zuhâl +
2- sGonzales ?
3- tamer306 ?
4. keremkeke +
5. pugtdeem ?
6. mehmet_svm ?
7. sertacr88 ?
8- wolfret ?
9- meral ?
10- başarist ?
11- rider34 ?
12- wolfram ?
13- blueboy ?
14- çağatay_çankaya ?
15- soneryen ?
16- dagci ?
17- ......

Görüşmek dileğiyle...

1- Zuhâl +
2- sGonzales ?
3- tamer306 ?
4. keremkeke +
5. pugtdeem +
6. mehmet_svm ?
7. sertacr88 ?
8- wolfret ?
9- meral ?
10- başarist ?
11- rider34 ?
12- wolfram ?
13- blueboy ?
14- çağatay_çankaya ?
15- soneryen ?
16- dagci ?
17- ......

1- Zuhâl +
2- sGonzales ?
3- tamer306 ?
4. keremkeke +
5. pugtdeem +
6. mehmet_svm ?
7. sertacr88 ?
8- wolfret ++
9- meral ?
10- başarist ?
11- rider34 ?
12- wolfram ?
13- blueboy ?
14- çağatay_çankaya ?
15- soneryen ?
16- dagci ?
17- ......

1- Zuhâl +
2- sGonzales ?
3- tamer306 ?
4. keremkeke +
5. pugtdeem +
6. mehmet_svm ?
7. sertacr88 ?
8- wolfret ++
9- meral +
10- başarist ?
11- rider34 ?
12- wolfram ?
13- blueboy ?
14- çağatay_çankaya ?
15- soneryen ?
16- dagci ?
17- ......

@Pugtdeem

+ xc1000 girişimim inş. en kısa zmanda tamamlanırda bende gelırım aranıza

1- Zuhâl +
2- sGonzales ?
3- tamer306 ?
4. keremkeke +
5. pugtdeem +
6. mehmet_svm ?
7. sertacr88 ?
8- wolfret ++
9- meral +
10- başarist ?
11- rider34 ?
12- wolfram ?
13- blueboy - :(
14- çağatay_çankaya ?
15- soneryen ?
16- dagci ?
17- ......

1- Zuhâl +
2- sGonzales ?
3- tamer306 ?
4. keremkeke +
5. pugtdeem +
6. mehmet_svm ?
7. sertacr88 ?
8- wolfret ++
9- meral +
10- başarist ?
11- rider34 ?
12- wolfram ?
13- blueboy -
14- çağatay_çankaya ?
15- soneryen ?
16- dagci ?
17- .....fatihgüven ++

Arkadaşlar 10 kasım da İstanbul-Ankara Ata mıza Saygı Turu başlangıç noktası olan Dolmabahçe ye;Beşiktaş ta saat 08:30 da toplanıp 29 ekimdeki gibi bayraklarla bir saygı turu yapmayı düşünürmüsünüz.

Kafamda oluşan programa göre;

08:30 da Beşiktaş ta toplanıp Dolmabahçe ye hareket edicez ve 09:05 teki saygı duruşunu Ata mızın vefat ettiği Dolmabahçe Sarayı nın giriş kısmında gerçkleştiricez.Daha sonrasında saat 10:30 da tekrar Dolmabahçe de olucak şekilde turlayıp geri gelicez va Ankara ya hareket edicek grupla kaynaşıp yolcu edicez.Ankara ekibine katılıp yola devam etmek isteyenler için zaten aşağıdaki link te belirtildiği gibi bilgi verilmiştir.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=19029

@maskesiz

ankara grubu perşembe hareket ediyor diye biliyorum ???

Emrecim resimler için teşekkürler, güzel güzergahtan gitmişsiniz. Ben bu güzergahı Sarıyer sahil olmasına rağmen Sarıyer'den daha çok seviyorum.

ya abi resimler çok ufak bu neyaa :D

valla süperler ama inan belli olmuyolar hiç.

Arkadaşlar 10 kasım başlıklı msj da bir tarih hatası yaptım,ancak o anlamlı günde organizasyon yapılması taraftarıyım.Bu arada karışmaması için aşağıdaki linkten yani BEŞİKTAŞ RUNNERS başlıklı konudan devam edelim.Forumda yeni bir konu açmayı gerek görmedim.

Şimdi;cumartesi sabahı Ata mızı anmak için Beşiktaş ve Dolmabahçe de berabermiyiz?

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=243300&posted=1#post243300

@maskesiz

Emre o senin dediğin etkinlik 10 Kasım içinse , cumartesi sabahı olsa galiba daha anlamlı olacak .
Cuma sabahı 9 Kasım çünkü :D
Hani yine cuma günü de bir etkinlik yapılır da , cumartesi yapılması konuya daha uygun düşer bence :)

• Beğen
Tepkiler: maskesiz
Geri