Scudo Sports

Haliç Turu

ben gelemedim sanırım turgüzel geçmiş buradan ögle gözüküyor resimler içinde teşkkürler

Scudo
parkta poz vermek kesin emrenın fikridir :D o yol nie gerçekten boş merak ettım şimdi :) eglencelı geçmiş anlaşılan ne mutlu size ;)

video da saat kaçtı öyle yoksa sizin için mi kapattılar yolu anlamdım o yandaki bmx iyi gidiyordu sandımda sizi geçecek bmx li

Saat 8:00 8:30 arasıydı birisi geliyormuş onun için kapanmış adını bilmiyorum.bmx li iyiydi baya ortaköye kadar geldi 20 ile gidiyorduk o da yetişiyordu geçiyordu

arkadaşlar pazar günleri gezi yapıyor musunuz? bu arada 10kasımla 18kasım arasında vizelerim var bittince makineyi biraz modifiye ile yollara geri çıkartıyorum.haliç grubuna duyrulur. artık her tura gelebilirim.

Aşağıda ki linkten pazar turlarını takip edeebilirsin,tabi ayrıca çıkmazsanız pazarları.Ben tur ismini RUNNERS diye kurguladım ama zaten beraberiz çarşambalarıda.Haliç yada Runners farketmez.Bugün pugtdeem,başarist,wolfret ve zuhal runners turundaydı senide bekleriz tabiki tüm haliç pedalcıları gibi

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=18816

yorumsuz şekilde kopyaladım aşağıya,

konuyu görmek isteyenler için linkide koydum,bakabilirsiniz

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=18816

''çok geçmiş olsun hepinize, nazar boncugu lazım yaw grubunuza. daha ilk turda boyle aksilikler.
yalnız birde öz eleştiri, gecen size katılmıştım haliç turunda. yolda giderken henüz bir peleton kültürü oluşmamış grubunuzda, daha cok bisikletli çete şeklinde gidildiydi o gün. bu hem grup için hem yoldaki sürücüler için tehlikeli. bir kaç kez şahit oldum yolun ortasında zikzak yapanlara o gun, arabalardan kornalı tepkide aldıydı o arkadaslar. uzun lafın kısası hem biraz dikkat etmek hem de çuvaldızı biraz kendimize batırmak gerekir. bugun kazalar nasıl gelişti bilmiyorum ama eminim sıkıştıran kişilerin de hatası vardır.

Tekrar cok geçmiş olsun, kazasız belasız sürüşler.''

Yaa içimden geldi :D ben rider34 ve sGonzalesi özledim yaaaaa:River-102:River-102:River-102:River-102

Hayata dair bi yaşam belirtiniz varsa bi yazı yazında avatarınızı görelim be yaw :(

Emre abi Atilla abinin yazıklarını okuyunca bende bi garip oldum kültür ve çete kelimeleri gücüme gitmişti.çünkü iddaası olan kişiler değiliz ama tavrından ve yaklaşımından kötü bir niyetle söylememiştir diye düşünüyorum kendiside açıkladı zaten sanal ortamı bu yüzden sevmiyorum diye ifadesizlik.kendi hatamızı kabul ederiz başkasının hatasında da gerçeği esirgemeyiz.

• Beğen
Tepkiler: maskesiz
@maskesiz

sanıyorum yazan arkadaşı tanımıyorum . o günde katılamadım tura.
ama şu varki söylediği her kelimenin arkasındayım.
bu konuda konuştuğum rahatsızlığımı paylaştığım arkadaşlarım oldu.
cuma sarıyer turunda daha derli toplu gidebiliyoruz.
bu turun kendisinden değil katılan arkadaşların elitliğinden geliyor.
ama haliç turunda maalesef aynı performansı sergileyemiyoruz.
daha güzel ve güvenli sürüş için bende dahil grubu yönlendiren arkadaşların
daha sert olması gerektiğini düşünüyorum.
konunun burda sulandırılmasınıda istemediğim için çok uzatmak istemiyorum.
bu konuda somut fikirleri/rahatsızlıkları olanlar benimle temasa geçebilirler.
ben üstüme düşen denetimi yapmaya çalışacağım
bu çarşambadan itibaren ....

yazılanlar tamamen doğru fakat çete kelimesi biraz ağır kaçmış yine de arkadaşımızın iyi niyetli olduğunu düşünerek sorun yapacak bişey yok diye düşünüyorum

Arkadaşlar bu çarşamba turunu perşembeye alsakmı acaba ???
(link)
hem maçlarda var :)

Bence sorun yapılacak birşey yok. Tuonela ile tanışma fırsatım oldu. Çok temiz kalpli ve yardım sever bir arkadaş. Ufak bir yanlış anlaşılma olduğu aşikar. Bende zaman zaman kaza tehlikesi yaşıyorum ve bu kazaların içinde bir çoğunda sürücülerin hatası varken bir o kadar da beni hatam olabiliyor. Ben katıldığım bir çok turlarda ne kadar kalabalık ve az kişi olursa olsun kimi tur son derece uyum içinde yapılıyor, kimi turlarda sanki kendi aralarında yarışır şekilde yapılıyor ve bir takım tehlikeler arabalardan ve sürücülerden ziyade bisikletli arkadaşlarımızdan kaynaklanıyor hatta arkasından gelen diğer arkadaşı için bile tehlike oluşturuyor. İnşallah bu tip problemleri, kazaları hiç yaşamayız.

@bibidibabidibu

İleriki tarihlerde Perşembe'ye de başka bir şey denk gelirse ne olacak :D Şaka bir yana çoğunluğa uyulabilir. Herkes Perşembe'ye alınsın denilirse tabi ki alınabilir ama forumda aylardır Geleneksel Çarşamba Haliç turu olarak tüm bisiklet forum üyeleri, Anadolu Yakası, Avrupa Yakası'nın değişik bölümleri Haliç Turu'nu konuşuyor bizzat yüzyüze şahit oluyorum ve benden tur hakkında bilgi soranlar oldu bende imkanım dahilince anlatmaya çalıştım ve davet ettim. Herhangi bir akşam gelmeyi düşünenler oluyor. Yani tur artık sanki Çarşamba'ya tamamen komplike olmuş gibi birşey oldu :) yine de yoruma açık.

• Beğen
Tepkiler: sertacr88
@soneryen

tabi ki eğer misafirlerimiz gelecekse maç önemli değil :) ama hem hava durumu hem maç nedeniyle böyle bi öneride bulundum

@soneryen

Bu turun demirbaşlarından biri olarak :) bu kadar popüler olmamız şahsım adına beni çok sevindirdi. Avrupa yakası'nda düzenli turların olması gelecek adına bence önemli bir adım; bisiklet dünyası için küçük ama bizim için büyük bir adım :):D.

Bu haftaki tura gelince Haliç Turu'muz her zamanki gibi çarşamba günleri gerçekleştiriliyor. Ama yalnızca bu haftaya mahsus olmak üzere perşembe günü yapılabilir. Ne şiş yansın ne kebap diyerek ve futbol maçı izlemek için yanıp tutuşan arkadaşlarımızı da düşünerek :) böyle ince bir jest yapabiliriz. Bence bir sakıncası yok.

Ama lütfen bunu alışkanlık haline getirmeyelim. Haliç Turu çarşambaya özel bir turdur; ve öyle kalacak. Perşembe günü İstanbul'da hava müsait olacak. Diğer arkadaşlar da onaylarsa en geç yarın sabah tur duyurusunu geçeceğim.

@bibidibabidibu

Yok bu hafta gelen yok. Zuhal'in dediği gibi olabilir ben bu hafta gelmek istiyorum özledim yawww

@Zuhâl

hava çarşamba günü güzel olsa tabi ki çarşamba olsun fakat sizler de biliyorsunuz ki yağmur yağınca katılım hemen düşüyor her yağmur yağdığında gelen kişiler yine maçlar nedeniyle turu perşembeye almayı düşünen kişiler :D :D :D bunun için böyle bişey önerdim ;) ;) ;)

Geri