Scudo Sports

Haliç Turu

@WolfraM

henuz belirsiz.:( tur vaktine yakın belli olur.:eek: aksilik olmassa aranızdayım...

Scudo
Yarın ki turumuza forumdan yeni tanıştığım "maskesiz" nickli üyede katılıyor.Adı Emre.Beşiktaştan katılacak.Bostancıdan gelen Öncü Beşiktaş iskelesine gelicek bende Beşiktaşta olucam maskesiz ve oncugokgoz ile buluştuktan sonra buluşma yerine doğru ilerliycez Dolmabahçede buluşacak olan Sertaç ve Meral ile karşılaşarız büyük ihtimal.

@meral

Sen kalorileri yakma derdindesin anlaşıldı.

yağmur duracak gibi değil turu iptal edicez galiba :)

Bu akşam yağmur yağsada turu yapmayı planlıyorum katılan arkadaşlar için aynı yer aynı saat geçerli olucaktır

• Beğen
Tepkiler: meral
@Pugtdeem

Az önce yazdığım mesajı düzeltiyorum...
Emre haklı madem geleneksel turumuz ben geliyorum
Tüm arkadaşları bekliyoruz

Zuhal abla bi karar aldım artık çarşambaları yol bisikletimle gelcem :D Nasıl :D:D:D:D bölecene seni o tarzda yalnız bırakmıcam.:)

Ben bu hafta sonu birakaç yerini değiştireyim ( iç ve dış lastik, Arka ruble)

Eğer memnun kalırsam performans turunada onunla gelcem o zaman belki ahmet abi ile kapışa biliriz :D

@sertacr88

Sertaç sadece kalorileri yakma derdi diil benimki tabiki ; ordaki arkadaşlarla biraraya gelip kaynaşmak yeni arkadaşlarla tanışmak ve bisiklete binmek çok güzel ama herkes için bisikletin ve turların spor yapmak için güzel bi vesile olduğunu düşünüyorum:rolleyes:
Bence de turu iptal etmiyelim yaaa yağmur yağsın napalım

• Beğen
Tepkiler: Pugtdeem
@meral

Meral süpersin; işte budur!
Arkadaşlar, yağmur vesilesiyle turumuzu iptal etmeyeceğiz; ki görünüşe bakılırsa herkes şartları zorlamak istiyor. İşte Haliç Pedal Grubu ruhu diye buna derim ben. :cool:
Ama yağmur yağmaya devam ederse ben büyük ihtimalle katılamam arkadaşlar; benim bisikletim akşam vakti kaygan zeminde çok güven vermiyor bana; bilginiz olsun diyorum ve havanın düzelmesini umutla bekliyorum!

Kendi planım olarak şu anda çıkıyorum Beşiktaşa gidiyorum maskesiz ve oncugokgoz ile buluşup saat 19:00 de Dolmabahçenin önünde bekliyoruz daha sonra istikamet buluşma noktası olan Alibeyköye gidiyoruz son mesajımı yazıyım dedim turda görüşmek üzere...

@Pugtdeem

Emre Dolmabahçenin önünde ben de o saatte olmaya çalışıcam 5-10 dakika beklersen sevinirim çünkü işten çıkış saatim değişebiliyo:p
see you...

ben bu akşam gelemiyorum. attırıcıları dün değiştirdim ama ayarları olmamış dün ii gibi geldiler ama bugün çok fazla sorun buldum, ayrıca arka göbekten takır tukur sesler geliyo nedenini anlayamadım, of şu bisiklet.
Neyse cuma ya da cumartesi yeni bisikletimi almış olurum herhalde:D:D

ayrıca seçimde yardımınızı bekliyorum:
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=236705#post236705

Ben bugün mesaideyim çok geç çıkmıyorum ama yinede Güneşli'den yetişemeyeceğim kesin bilginiz olsun. Size iyi eğlenceler.

Arkadaşlar hava muhalefetini göze alamayarak, ben de katılamayacağım. Bu hafta da malesef yokum. :( Umarım haftaya görüşürüz.

havanın durumu belli olmadıgı için gelemiyecem ama hava yagmaszsa gelebilirim

Oooo millet dökülmüş yaw,malesef bende bu akşam gelemeyeceğim,iş yerinden geç çıkacağım...

1- Zuhâl +
2- sGonzales -
3- tamer306 ?
4. bibidibabidibu +
5. pugtdeem +
6. mehmet_svm +
7. sertacr88 ++
8- wolfret ++ geliyorummmmm...
9- meral +
10- başarist - (çalışacak)
11- rider34 ?
12- wolfram- T_T)
13- blueboy ?
14- çağatay_çankaya ~%50 ?
15- soneryen ?
16- dagci ?
17- oncugokgoz +
18- fatihgüven + (%90)

evet bu akşam ki tura şartları zorladım ve gelebiliyorum..:) ayrıca bugun baya bi eksiğimiz var yahu...aynen millet dökülmüş..
aranızda olmak ve görüşmek dilegiğiyle..byee..

turdan dönünce herkes girer herhalde, ömer yıldırım abinin cep numarası olan varsa verebilir mi bana özelden bisiklet alırken pazarlıkta fln yardımcı olurum demişti de lazım olabilir dedim...:D
ii geceler haliç grubuna:D

Maskesiz'i görüdüm biraz önce beşiktaşta

Geri