Scudo Sports

Haliç Turu

Scudo
Merhaba turumuzun ilk saatleri kuru bi vaziyette geçti fakat molamızdan sonra yağmur bastırdı turun son bölümleri çamurlu bi vaziyette geçti ve süperdi :D .
Cem abi ve Emre'ye hoşgeldiniz diyorum.
Gelen tüm arkadaşlara teşekkürler...

dün akşamki tura katılan arkadaşlarımıza teşekkür ederim.
her zamanki gibi güzel ve neşeli bir turdu.
beşiktaş'tan turumuza katılan cem ve emre arkadaşlarımızada
burdan bir kez daha hoşgeldiniz derim.
her zamanki gibi wolfretten fotoları bekliyor ve kendisine HPG Fotoğrafçısı ünvanı verilmesini HPG camiasına öneriyorum :D

• Beğen
Tepkiler: wolfret ve meral
Tebrik ederim. Sonuçta mtb her koşulda binmek için değil mi? en iyisini yapmışsınız yağmur çamur zevkinide tatmak lazım diye düşünüyorum.

Güzel bir gezi olmuş aranızda olamadığım için üzüldüm ama bildiğiniz gibi dişçide randevum vardı ve sağolsun beni yıktı haftaya çarşambaya yine randevu verdi.. bitmeyecek bu çile bide başladık kanal tedavisine oydu dişimi içine soktu bir ilaç geçici dolgu ile kapattı sanırım bikaç defa daha gidicem..

Bu arada bi havadis daha vermek istiyorum 27 Ekim 4 Kasım Tarihleri arasında tüyap kitap fuarında olacağım. gelmek istiyen herkez bana ulaşabilir biletleriniz benden.. :)

@bibidibabidibu

katılamayan arkadaşlara teşekkür etmeyi unutmuşum.;)
TEŞEKKÜRLER

tur eğlenceli geçmiş anlaşılan, aslında bende suyla oynamasını çocukluktan beri çok severim :D

@sGonzales

geçmiş olsun Ahmet, sakın randevuyu doktoruna danışmadan erteleme , bir arkaşım uzun süre ertelemiş ,sinirleri öldürmesi için konulan ilaç, süre uzayınca başka dokulara zarar vermiş, tehlikeli bir duruma düşmüş. haberin olsun.

@başarist

aman ahmetcim dikkat bak başka dokulara zarar veriyomuş duydunmu :D
herşeyin başı sağlık. tura falan katılcam die erteleme sakın :D

@başarist

Evet abi haklısın zaten uzun bi süre ertelediğim için bu duruma güştüm bundan sonra hiçbir gün randevuma gitmeme engel olamaz.

@Rider34

Evet abi duydum aslında orada gıcık olduğum bi doktor var onun yanınamı gitsem canlı bomba gibi:D

Turumuz çok güzeldi Beşiktaştan katılan Emre ve Cem abiye teşekkürler.Yağmurda sürmek çok zevkli gerçekten ben ufaktan mazgallara girdim hiçbir terslik olmadı oncugokgoz saatin ilerlemesinden dolayı ve yağmurun devam etmesinden misafirim oldu.Ahmet bi bende çektirdim kurtuldum ihmal etmiştim acısını çok çektim geçmiş olsun.iKatılan ve katılamayan herkese teşekkürler yine çok güzel bir Haliç Turunu gerçekleştirdik görüşmek üzere

@Pugtdeem

emre çok güzel bir misafirperverlik göstermişsin. En iyisini yapmışsınız. Tebrik ederim. O yağmurda oncuyu yollamak olmazdı zaten.

• Beğen
Tepkiler: Pugtdeem
Herkes yorum yapmış ben biraz geç kaldım galiba ama yine de belirtmek isterim ki dün akşam benim için de çok güzeldi.Emreyle buluşamamama rağmen vazgeçmeden yoluma devam ettim ve erkenden buluşma noktamıza ulaştım.(İlk defa yalnız olarak:))Sonrasında diğer arkadaşlar da katıldı.Dönüşte bütün grubun Şişli'ye kadar benimle gelmesi de çok güzeldi.Sağolsunlar beni yalnız bırakmadılar.Hem o kadar da yorulmamıştım eve geldiğimde performansım her geçen gün biraz daha artıyo hissediyorum ama bi de Rider arkadaşımıza sormak lazım tabi kendisi çok bilgilidir bu konularda:)

Not:Bence de Wolfret grubun fotoğrafçısı olmalı her hafta bu konuda çok azimli görüyorum kendisini.Tebrikler....

• Beğen
Tepkiler: wolfret
Aslında o yolları en az birisi ile geçmek her bakımdan daha iyi olur ama tebrikler:)wolfret grubun fotoğrafçısı olsun ama ondan bir isteğim var resimleri arayı soğutmadan eklerse yada birimize ulaştırırsa daha iyi olur düşüncesindeyim ellerine sağlık wolfret karelerinden ayrılmamak üzere :)

bencede özellikle tarlabaşından tek geçmeyin, o bölgenin (dolapdere-tarlabaşı arası) kapkaç ve gaspçıların mekanı olduğunu zaten biliyorsunuzdur. arabayla geçerken bile camlar kapalı kapılar kilitli olamalı, bomontide çalışırken, dolapdere caddesini çok kullanıyordum bir kaçkere kapkaç olayına şahit oldum.

Arkadaşlar; wolfret eklemeden ben bir tane fotoğraf ekleyeyim izninizle. Ama bu fotoğraf geçen haftaki pazartesiden kalma.:) Kerem, Emre ve ben o günün akşamı bir sahil gezintisi yapalım demiştik. Sizin için en absürd fotoğrafı seçtim. :D Bugün eklerim, yarın eklerim derken nerdeyse iki hafta olmuş. Geçen ay ilk turumuzu yaptığımızda temizleme makinasının arkasına takılmıştık da fotoğraf çekememiştik; ahanda işte aşağıdaki fotoğraf bunun kanıtıdır efenim!

Mevkii: Balat. Temizleme makinası rüzgârına girme yöntemleri, Bkz. Şekil A: :D

Ama bu makinanın rüzgârında pek hayır yok, bence denemeye değmez; bana bakmayın Ahmet'in aklına uydum. :D

kendim ve cem abi adına dün akşamki arkadaşlığınız ve sıcakkanlılığınız için teşekkür ederim sevgili haliç pedalcıları :) karanlık ve yağmur turun eğlencesiydi.şişliye kadar beraberdik,yağmura aldırmayan ki herkese tekrar teşekkürler.cuma günü ve sonraki turlarda görüşmek dileğiyle

maskesiz (emre)

• Beğen
Tepkiler: Pugtdeem
dün akşam tanışamadık ama sonraki turlarda artık,bu arada ekip yeni ama gayet uyumlu.bu konuda şanslıyız sanırım :)

@maskesiz

Aramıza hoşgeldiniz, yeni bisikletsever arkadaşlarımızı aramızda görmek bizi gerçekten sevindiriyor. Evet övünmek gibi olmasın Haliç Pedal Grubu'nun tüm üyeleri gayet uyumlu ve sıcakkanlı arkadaşlardan oluşuyor. Ne kadar şanslı olduğunuzu zamanla daha iyi anlayacaksınız.

@Zuhâl

Ana adım geçiyor hemen cevap yazmalıyım: Zuhal ben o makinanın arkasına girdiğimde 35km hızla gidiyordu öel rahat rahat girmiştim ama yollaı temizleerkene çok yavaş gidiyor 10km gibi bi hızla e o hızla giderkene arkasına girersen hayır görmezsin tabiki!! Ben genelde otobüs, kamyon, kamyonet, tır ve benzeri taşıtları tercih ediyorum...

@maskesiz

Emre aramıza hoşgeldin daha tanışmak kısmet olmadı ama cuma turlarına gelirsen ben çok iyi tanırsın bilmem arkadaşlar anlattımı umarım performansın yerindedir çünkü taze kanlara çok ihtiyacımız oluyor cuma turlarında önde gurubu çekmeye adam lazım valla devretmek istiyorum bu işi yorurdum artık yaw gel kurtar beni:D Tekrardan hoşgeldin..

Geri