Süpersin sertaç Dolmabahçe sarayının ordan gitsek daha ii olmaz mı?Yol düz en azından taksime de gelebilirim ama ordan nasıl gidicez bilmiyorum sana bırakıyorum ben öle çılgınca hızlı gidemem ona göre
o gün işden erken çıkmaya çalışıcam erken çıkabilirsem senleyim
sonra, eğer taksi meydandan çıkarsak biraz fazla tehlikeli oluyor. benim sorun yok ama sen biraz zorlanırsın hatta başına bişey bile gelebilri o yüzden en iyisi sen dolma bahçenin önünde beklersin.
Peki kaçta dolmabahçede olucaksın birde o var çünkü ilk defa takismden katılcam bide hız konusuna gelince yaa önden sen gidicen senin hızına göre gidicem yoksa ben basar gideriz unuturum arkamda senin oldugunu .
Yada hemen arkamdan rüzgar tünelime giricen (aman dikkat edecen yoksa savrulursun) şaka şaka sen önden gidiceksin.
Alemsin Sertac Beni düşündüğün için saol bence de taksimden gitmiyelim ben seni Dolmabahçe'de beklerim.Saat 19 ya da 19:10 gibi orda olurum.1 saatte gideriz bence cunku bız Basarla genelde o saatlerde bulusuyorduk.Yarın yine haberlesiriz.Ay yarın olsa da şu kalorileri yaksak:rolleyes: