Scudo Sports

Haliç Turu

selam arkadaşlar dün akşamki performans turumuz çok güzel geçti katılan bütün arkaşlara teşekkürler akşamki turumuzdan bikaç foto az sonra foruma eklerim

Scudo
Arkadaşlar , ayaklarınıza sağlık .
Keyifli tur olmuş , fotoğraflardan da belli oluyor .
Benim merak ettiğim toplam katedilen yol , ortalama hız , maksimum hız gibi bilgiler .
İçinizden birinde bu tip bilgiler mevcutsa onları bizimle paylaşması ricam olur .
Bu bilgilerin varlığı ; katılmayı düşünen arkadaşlara da rehberlik eder ve kararını kolaylaştırır .
Paylaşım için tekrar teşekkürler .

@tamer306

tabiki toplam km 70 kullanma süresi 3,00 saat max km 52 ortalama km 28,50 bu tabiki benim km saattimden

@dagci

emrecim senin km saatinde bi problem var sanırım :D
3 saat ve saatte 28,50 km hız ile a noktasından b noktasına varılır ise a ile b arasındaki mesafe 85,5 kmdir :D senin alet bayağı bi yuvarlamış :D

benim cihaza gore 70km yol katetmişiz 2:50 dk içinde ortalama hız 24,7. bende aletin yalancısıyım :D

pierrelotiye çıkan bayırda ve donuste unkapanı haliç arasında aşırı ruzgar ve yorgunluktan sebep hızım dusmustu. geri kalan bolumlerde ortalama 30 - 35 km arasındaydı sanırım.

Cuma günü Emre ile Çoruma gidiyoruz.
Alacahöyük resimlerini sizinle paylaşırız arkadaşlar...

@bibidibabidibu

Bisikletle mi gidiyorsunuz? Hangi emre Dağci & küçük emre kaçgün, toplam kaç km.. Keremcim biraz daha detaylı anlatır mısın? :)

@bibidibabidibu

Hadi bakalım Kerem ,
Güzel bi tur yapın da bol bol fotoğraf çekip ;
Ya keşke biz de gitseydik dedirtin bize :)

Resimleri sabırsızlıkla bekliyor olacağız. Oldu olacak keşke Gökova'ya gitseydiniz. Şahsen benim imkanım olsa orayı tercih ederdim çünkü birçok çok kıymetli arkadaşım gidiyor. :(

Gökova için biraz geç kalmıştık tura katılacak olan Emre benim:)tam olarak şu anda kaç km yol gidicez bunu sanırım orada ki şartlar belirleyecektir konaklama olayını çözdük bizim için önemli olanda buydu.Yakışır bir şekilde fotoğraflarla sunumlarla karşınızda olucaz inşallah.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
selamlar resimlerinizi merakla beklıyorum güzel bir tur olur inşallah

• Beğen
Tepkiler: Pugtdeem
Geçen cuma çekilen resimler nerde yaa . eyüp abi senin resimleri bekliyorum bak hee o kadar güzel resimlerimi çektin :D

Çorum'a cuma akşamı otobüsle gidiyoruz cumartesi sabahı oradayız .Planımıza göre ilk gün Çorum için de gezicez pazar günü Alacahöyük filan gitmeyi düşünüyoruz tahmini gidiş geliş 120 km yi geçecek daha sonrasını duruma göre planlıcaz

Soner Çorum'da ev var hazır boşken gezelim dedik hem de ilk İstanbul dışı turumuz olacağı için bildiğimiz bi yere gidelim dedik
Memleket ÇORUM :)

Hayırlı yolculuklar diliyorum,gezinizi kazasız belasız geçirmeniz dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: Pugtdeem
Tekrar merhaba arkadaşlar,

Meteorolojiden aldığımız bilgiye göre yarın en yüksek sıcaklık 22, en düşük 16 görünüyor. Eğer hava yarın da şu an olduğu gibi güneşli ve açık olursa akşam turumuz umarım bol katılımlı geçecektir.

Turumuz gezinti amaçlı olup 20.00' de Alibeyköy Mısır Heykeli karşısı İstikbal mağazası önünden başlayacaktır.

Parkurumuz sırasıyla:

Haliç Doğu Yönü:

Alibeyköy - Silahtar - Sütlüce - Hasköy - Halıcıoğlu - Kasımpaşa - Şişhane - Unkapanı Köprüsü;

Haliç Batı Yönü:

Unkapanı Köprüsü - Cibali - Fener - Balat - Ayvansaray - Eyüpsultan - Bahariye - Silahtar ve Alibeyköy' dür.

Konuyu ilk kez görenler için başlangıç noktamızı 26. sayfada bulabilirsiniz.
Kask ve eldiven takılması zorunludur. Akşam sürüşü olduğu için mümkün olduğu kadar açık renkli kıyafet giymeniz ve gece görüşünü kolaylaştıran gözlük, bisiklet için flaşör gibi aparatları kullanmanız bizden tavsiye...

Mola noktası: Koç Müzesi'nden 100 m. önce Haliç manzaralı Hasköy Spor Kulübü çay bahçesi.

Turumuza katılacak arkadaşlar son mesajdan itibaren listede kendilerini belli ederlerse seviniriz:

1- Zuhâl +
2- sGonzales ?
3- tamer306 ?
4. bibidibabidibu ?
5. pugtdeem ?
6. mehmet_svm ?
7. sertacr88 ?
8- wolfret ?
9- meral ?
10- başarist ?
11- rider34 ?
12- wolfram ?