Scudo Sports

Haliç Turu

Scudo
Maşallah :) 82 sayfa , aramaya korktum :D Sormak en mantıklısı.

Haftanın belirli günleri mi tur var yoksa talebe göre mi belirleniyor? Kabul ederseniz uygun bir zamanımda ben de katılmak isterim. Şimdiden teşekkürler.

@YollugTgN

Aramıza hoşgeldin.
Turlarımız çarşamba ve cuma günleri gerçekleşiyor. Çarşamba günü Alibeyköy merkezden başlayan keyif ve gezinti amaçlı Klasik Haliç Turu, cuma günleri ise aynı yerden başlayıp Sarıyer'e kadar uzanan performans turu yapılıyor. Önceki sayfaları incelersen ayrıntılı bilgi bulabilirsin. En kısa zamanda seni de aramızda görmek dileklerimle.

@YollugTgN

Selam hoşgeldiniz. Tur talebe göre düzenlenmemektedir. Haftanın Çarşamba ve Cuma günleri Haliç turumuz olmaktadır. Cuma günü isteyenler Beşiktaşa hatta Ortaköy'e devam edilecek şekilde organizasyon yapılmaktadır. Aramızda sizleri görmekten mutluluk duyar, her zaman bekleriz. Kazasız, belasız bol pedallı günler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: YollugTgN
@YollugTgN

her çarşamba haliç turu, her cuma haliç-sariyer performans turu :D
sen nerede ikamet ediyorsun ? yakın noktalardaki arkadaşlar ile temasa geçebilirisin.

• Beğen
3 ünüz organize olupdamı cevap verdiniz 3 dk içinde :D:D:D:D

ilginç !

İki farklı ikametim var. Birisi "Fulya" beşiktaş iskelesine daha yakın diğeri harbiye şişli. 2.sinden alibeyköy kolay ama dönüşten korkuyorum. Sarıyer turunda beşiktaş üzerinden geçiyorsanız başlangıçta yol üzerinden size katılmam daha mantıklı sanırım. Performans diyince gözüm korktu :):p

@sertacr88
Ben halimden memnunum valla:)

@YollugTgN

Beşiktaş tarafında yanlış hatırlamıyorsam Başarist rumuzlu Başar arkadaşımız oturuyor. Kendisiyle iletişime geçersen yardımcı olacaktır.

@Zuhâl

Üye listesinden arattım ama B harfinde bir kişi var. başarist yok.

Başar abi Beşiktaştan onunla beraber gelebilirsin onun gelmediği bir zamana denk gelirsede ben müsait oluyorum istediğin yerde buluşuruz.

• Beğen
@YollugTgN

Arkadaşım, 81. sayfada 805 no' lu mesaj ona ait; biraz araştırma yapsan bulacaksın.

@Pugtdeem

Tamamdır herşey için sağolun. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle:)

@Zuhâl

Üstün körü aramışım sanırım.. Kusura bakma zahmet oldu. Teşekkürler herşey için. Görüşmek üzere hoşçakalın :)

@YollugTgN

Merhaba öncelikle aramıza hoşgeldin:)Ben de Şişli'de oturuyorum.Çarşamba günleri biz Başar'la Beşiktaşta buluşup tura katılıyoruz.Dönüşümüzü de beraber yapıyoruz.Ben de yeni yeni katılmaya başladım zaten yalnız olunca gitmek zor oluyo haklısın.Sen de bizimle gelirsin korkmana gerek yok.Dönüşü de beraber yaparız.
Görüşürüz...

Bu arada cuma günleri arkadaşlar gerçekten sıkı bi performans sergiliyolar sana tavsiyem öncelikle çarşamba turlarına katılman yoksa gözünün yaşına bakmazlar yalnız kalıverirsin yollarda:)başıma geldi de ordan biliyorum.

• Beğen
merhaba YollugTgN armıza hoş geldin, aranan şahıs benim :D , ama bu gün ve önümüzdeki çarşamba yapılacak turlara malesef katılamayacağım, diğer arkadaşlarımız sana yardımcı olurlar, haftaya görüşmek üzere.

• Beğen
1-Rider34 +
2-sGonzales (+/-)
3-Keremkeke +
4-dagci(emre) ?........
5-Pugtdeem(Junior Emre) +
6-........

YollugTgN tura katılman için çok alternatifin var gelmessen ayıp:)

• Beğen
@Rider34

msn den rider34 ün beni uyarması sonucu gece 2 de benim bisiklet ile yapılan muhabbeti kaçırmışım hepiniznkini okudum saolun. ama seneye yarışlara katılacağım için ve uzun yolda biraz daha hız yapabilmek için daoereye geçmek istiyorum. fazla hafiflik porblemm deil bence.(bana göre) sonuçta o hızda giderken rüzgaar var orda hafiflik bir işe yaıyormu bilemem. gerisi senin aerodynamic:) yapına bağlı.:cool:

Akşama konuşuruz bunu. ahmet abi döve döve aklıma sokar birşeyleri:D

@bibidibabidibu

Evet arkadaşlar, bibidibabidibu' ya katılıyorum (bu arada bu rumuzu yazana kadar akla karayı seçtim, sayın arkadaşa akıl fikir diliyorum :D)

Ben de katılmaya karar verdim; ama büyük ihtimalle 20.00' ye yetişemeyeceğim; ama ayın 29' una kadar geçerli bu; ondan sonra rahatım. Hadi "he" deyin, 20.30 olsun şu buluşma saati. :)

Geri