Tamam Keremcim. Bu ara benimde yarın gündüz belli olacak ama bir aksilik çıkmaz ise geleceğim. Büyük bir ihtimalle işlerimi toparlayıp geleceğim. Tamer306'nın bisikletini ıslatmak ve bayramlaşmak için kesin gelmem lazım. İnşallah bir aksilik çıkmaz.
Normalde e-6 rahat oluyor ama Farketmez vatan caddesinden de gelebilirim. Sen nerden gelmemi istersen oradan geleyim ama başlangıç saatine yetişebilir miyim ona bakalım.
@sertacr88
FArketmez severler neden sevmesinler gönüller bir olsun. Biz nasıl Haliç turunda yaşlar değil kalpler birsek onlarda öyle olur
Bostancıdan gelicek bir arkadaşımız var forumdan benimle özel mesajtan iletişim kurup sonra msnden haberleşmiştik yarın geliyor adı Öncü Eminönü iskelesinde buluşup beraber geçicek buluşma noktasına eğer sahili kullanırsan buluşup geçeriz diycektim sen seni en az yoran akıcı istikametten git abi ters düştük sanırım zaman ve yer olarak
Arkadaşımız fazla online olamıyor grubu sıcak görmüş ve Haliç Turu güzergahını merak ediyormuş eee haklıda merak etmekte Haliç Turu bu hepsi bir arada...
Soner ayakkabıların ulaştı , bir aksilik yok .
Söylediğin gibi seni telefonla aradım fakat ulaşamadım .
Çarşamba turuna katılamama gibi bir durumun varsa bana telefonla bildirirsin . . .
Görüşmek üzere .