Scudo Sports

Haliç Turu

@soneryen

abi şu an tamer yanımda senin ayakkabı bana geldi hayırlı olsun :) notunu ilettim

1. Zuhal (+)
2. Meral (+)
3. bibidibabidibu (+)
4. mehmet_svm (?)
5. rider34 (+)
6. tamer306 (+)
7. sertacr88 (+)
8. Ahmet (?)
9. wolfret (+)
10. başarist (-)
11. soneryen (?)
12. pugtdeem (+)
13. dagci (?)

Scudo
Tamam Keremcim. Bu ara benimde yarın gündüz belli olacak ama bir aksilik çıkmaz ise geleceğim. Büyük bir ihtimalle işlerimi toparlayıp geleceğim. Tamer306'nın bisikletini ıslatmak ve bayramlaşmak için kesin gelmem lazım. İnşallah bir aksilik çıkmaz. :)

1. Zuhal (+)
2. Meral (+)
3. bibidibabidibu (+)
4. mehmet_svm (?)
5. rider34 (+)
6. tamer306 (+)
7. sertacr88 (+)
8. Ahmet (?)
9. wolfret (+)
10. başarist (-)
11. soneryen (+)
12. pugtdeem (+)
13. dagci (?)

Ben konuyu anlamadım bayağı yazmışınız da benim sevmez dediğim şu onlar anadolu yakası biz avrupa yakasının çeteleriyiz:)

o anlamda ;)

çete filan bunlar bize göre kelimeler değil lütfen yazdığımız kelimelere biraz daha dikket edelim !!!

@Pugtdeem

Normalde e-6 rahat oluyor ama Farketmez vatan caddesinden de gelebilirim. Sen nerden gelmemi istersen oradan geleyim ama başlangıç saatine yetişebilir miyim ona bakalım.

@sertacr88

FArketmez severler neden sevmesinler gönüller bir olsun. Biz nasıl Haliç turunda yaşlar değil kalpler birsek onlarda öyle olur

Bostancıdan gelicek bir arkadaşımız var forumdan benimle özel mesajtan iletişim kurup sonra msnden haberleşmiştik yarın geliyor adı Öncü Eminönü iskelesinde buluşup beraber geçicek buluşma noktasına eğer sahili kullanırsan buluşup geçeriz diycektim sen seni en az yoran akıcı istikametten git abi ters düştük sanırım zaman ve yer olarak :)

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@Pugtdeem

Soner' in zararına da olsa çok iyi bir haber bu. Anadolu yakasından bile talep görmeye başladık desenize. :) Hadi hayırlısı!...

Arkadaşımız fazla online olamıyor grubu sıcak görmüş ve Haliç Turu güzergahını merak ediyormuş eee haklıda merak etmekte Haliç Turu bu hepsi bir arada...

1. Zuhal (+)
2. Meral (+)
3. bibidibabidibu (+)
4. mehmet_svm (?)
5. rider34 (+)
6. tamer306 (+)
7. sertacr88 (+)
8. Ahmet (?)
9. wolfret (+)
10. başarist (-)
11. soneryen (+)
12. pugtdeem (+)
13. dagci (+) yarınki turda bende varım

@bibidibabidibu

ne iş alıcılarınla oynarım bak hee :) anladın sen onu. başımıza verici olma:D:D:D::D:D

Soner ayakkabıların ulaştı , bir aksilik yok .
Söylediğin gibi seni telefonla aradım fakat ulaşamadım .
Çarşamba turuna katılamama gibi bir durumun varsa bana telefonla bildirirsin . . .
Görüşmek üzere .

Tamam abicim büyük bir ihtimalle katılacağım, bir aksilik çıkarsa bildiririm.

Arkadaşlar bu akşam ben yokum,Hepinize iyi eğlenceler...

akşama yağmur yağacak,seller akıcak hepimiz camdan bakıcaz.:sigaraici
yağmurluklarınızı yanınızda bulundurmanızda fayda görüyorum arkadaşlar.

yağmur yağarsa bi çok arkadaş gelmeyecektir ona göre son dakikaya kadar lütfen herkes forumu takip etsin !!!

@bibidibabidibu

Ben az önce tekrar meteroloji sitesine baktım bugün için yağış gözükmüyor. Kısaca Haftasonu yağış var. :D

konumuzun 10000 kez görüntülenmiş ve mesaj sayısı 650 yi geçti ne kadar gevezesiniz yaw :D:D:D

Geri