Geçen Cuma anladığım kadarıyla Zeytinburnu tarafına gelinmiş fakat kimse bahsettiğim tur hakkında olumlu olumsuz cevap vermemiş. Bu hafta çarşamba için pedallayarak yukarıda verdiğim linkteki etkinlik ile buluşalım diyorum olumlu yada olumsuz kimse cevap vermiyor, yakın bölgelerde insanlarla kaynaşmak, turlara katılmak, sohbet, arkadaşlık dostluk kurmak kötü mü olur? Kimseyi zorlayamam ama şu var ki bir cuma için davet sundum bari gelip gelemeyeceğinizi bildirseydiniz hiç olmazsa kaale alınıp alınmadığımı bilmiş olurdum. Bugünde aynı şekilde. Ayrıca zaten Haliç pedal grubunun yarıdan fazlası turdan sonra Ortaköy'e doğru pedallamıyor mu? Ha Ortaköy'e pedallamışsın hada Anadolu yakasındaki katılımcılara misafirperverlik yapıp onlarla beraber Ortaköy'e pedallamışsın bence pek farkı yok ama neyse herkesin kişisel görüşü. Özür dileyerek. İlginize şimdiden teşekkür ederim.
@sertacr88
tamamda sevmeyi veya sevmemeyi gerektiren ne olabilir ki? Savaş mı çıktı, namus davası, kan davası mı çıktı. Mesela ben illa turdan herkesi sevecek değilim veya sevmeyecek de değilim. Turdan herhangi birini sevmiyorsam sevmiyordurum tura devam ederim. Ayrıca Sevince kanki olup, yediği içtiği ayrı gitmeyecek, dünya ahiret kardeş olunacak değilya sadece acizane tur yapılacak. İlla birileriyle tur yapmak için sevmek mi lazım anlamış değilim doğrusu. He tek başına o kişiyle tur yapıyorsundur teke-tek o müstesna ona birşey diyemem. Ben mi yanlış düşünüyorum anlayamadım. Birileri aydınlatırsa memnun olurum.