Scudo Sports

Haliç Turu

1. Zuhal (+)
  2. Meral (+)
  3. bibidibabidibu (+)
  4. mehmet_svm (?)
  5. rider34 (+)
  6. tamer306 (?)
  7. sertacr88 (+)
  8. Ahmet (?)
  9. wolfret (?)
  10. başarist (?)
  11. soneryen (?)
  12. pugdeem (+)
  13. dagci (?)

Scudo
@ömer yıldırım

Çok memnun oluruz. Duyuruda da belirttiğimiz gibi yarın akşam 20.30' da Alibeyköy Mısır Heykeli karşısı, İstikbal mağazası önünde olacağız. Sizin oturduğunuz yere yakın oturan arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam wolfret ve pugdeem idi. Onlarla iletişime geçerseniz yardımcı olacaklardır. Görüşmek üzere...

Çakın Bakalım Bana Afilli Bi Soru İşareti.. (?)

Bayram Alışverişimi bu akşam bitirebilirsem geliceğim o yüzden artı konuma geçmemi yarın sabah kadar bekliyeceksiniz..

Hem ben öle hemen geliyorum dersem ne heycanı kalıcak dimi gelilsemde tur sonrası performans gurubu için güzel süprizlerim olabilir!! Şimdiden merak ettiniz dimi??

Arkadaşlar benim gelip gelmemem tam belli değil,yarın sabah haber vereceğim.

arkadaşlar yarın akşam vardiyasında çalışacağımdan gelemiyorum.

1. Zuhal (+)
2. Meral (+)
3. bibidibabidibu (+)
4. mehmet_svm (?)
5. rider34 (+)
6. tamer306 (?)
7. sertacr88 (+)
8. Ahmet (?)
9. wolfret (?)
10. başarist (-)
11. soneryen (?)
12. pugdeem (+)
13. dagci (?)

Başar sen gitmiyosan ben kesin kaybolurum bulamam yolumu:(
Beşiktaş tarafından katılcak başka kimse yok mu acaba?

Ömer Yıldırım Aksarayda oturuyorum uygun bir yer kararlaştırıp geçişi beraber yapabiliriz mesela Fındıkzade üst geçit olabilir.Ahmet abi süprizlerini çok merak ettim Sertaçta çok merak etmiş klik sesleri eşliğinde :)

1. Zuhal (+)
2. Meral (+)
3. bibidibabidibu (+)
4. mehmet_svm (?)
5. rider34 (+)
6. tamer306 (?)
7. sertacr88 (+)
8. Ahmet (?)
9. wolfret (?)
10. başarist (-)
11. soneryen (?)
12. pugtdeem (+)
13. dagci (?)

@Zuhâl

BÜYÜK ADA DÖNÜŞÜ TANIŞMIŞTIK SENİNLE YARIŞ SONRASI VAPURDA YENİ ALMIŞTIN BİSİKLETİ

@Pugtdeem

Ben sana o klick sesini göstercem sen durrrrr.

Fatih bölgesinden gelenler fener durağında bulupda gidiyoruz unutma emre ve diperleri. siz bir yerde buluşup fenere gelin.
+ hala niye 20:30 da buluşuyo biraz geç gibi sanki ama neyse.

Geçen Cuma anladığım kadarıyla Zeytinburnu tarafına gelinmiş fakat kimse bahsettiğim tur hakkında olumlu olumsuz cevap vermemiş. Bu hafta çarşamba için pedallayarak yukarıda verdiğim linkteki etkinlik ile buluşalım diyorum olumlu yada olumsuz kimse cevap vermiyor, yakın bölgelerde insanlarla kaynaşmak, turlara katılmak, sohbet, arkadaşlık dostluk kurmak kötü mü olur? Kimseyi zorlayamam ama şu var ki bir cuma için davet sundum bari gelip gelemeyeceğinizi bildirseydiniz hiç olmazsa kaale alınıp alınmadığımı bilmiş olurdum. Bugünde aynı şekilde. Ayrıca zaten Haliç pedal grubunun yarıdan fazlası turdan sonra Ortaköy'e doğru pedallamıyor mu? Ha Ortaköy'e pedallamışsın hada Anadolu yakasındaki katılımcılara misafirperverlik yapıp onlarla beraber Ortaköy'e pedallamışsın bence pek farkı yok ama neyse herkesin kişisel görüşü. Özür dileyerek. İlginize şimdiden teşekkür ederim.

@sertacr88

tamamda sevmeyi veya sevmemeyi gerektiren ne olabilir ki? Savaş mı çıktı, namus davası, kan davası mı çıktı. Mesela ben illa turdan herkesi sevecek değilim veya sevmeyecek de değilim. Turdan herhangi birini sevmiyorsam sevmiyordurum tura devam ederim. Ayrıca Sevince kanki olup, yediği içtiği ayrı gitmeyecek, dünya ahiret kardeş olunacak değilya sadece acizane tur yapılacak. İlla birileriyle tur yapmak için sevmek mi lazım anlamış değilim doğrusu. He tek başına o kişiyle tur yapıyorsundur teke-tek o müstesna ona birşey diyemem. Ben mi yanlış düşünüyorum anlayamadım. Birileri aydınlatırsa memnun olurum.

sevgili soner ben senin mesajına cevap yazmıştım ama sen de beni kaale almadın heralde:(forumda sürekli yazan arkadaşlar msjına cvp yazmayınca bizimki sayılmıyomu ne??

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Soner abi bizim grubu biliyorsun kapımız herkese açık ilgisizlik ya da kaale almamak değil
ramazan dolayısıyla çoğu kişi önceden bi şey demek istemedi yoksa tanımıyormusun bizi ...
aramızda da her muhabbette geçiyor ramazan büyük engel konuşmalara sende şahit olmuşsundur :(

@meral

Sevgili Meral hanım bahse konu mesajınızı gördüm. Fikrimin güzel olduğunu, hava durumunu ve yeni forma aldığınızı söylemişsiniz. Teşekkür ederim.

Soner'ciğim ;
Forumda biribirinden değerli arkadaşımız birbirinden güzel turlar yapıyorlar.
Bizde haliç grubu olarak ramazandan çok kısa bir süre önce turlar düzenlemeye başladık ve olgunlaşma sürecimizde ramazan ayına geldi. Dolayısı ile bizde tam olarak organizasyonumuzun çerçevesini tam olarak düzenleyemedik. Grubumuzun büyük çoğunluğu genç kardeşlerimden oluşuyor. Onlarda senin teklifine bize olan (biz = bu turları düzenleyen,çerçevesini belirlemeye çalışan arkadaşlar) saygıları sevgileri çerçevesinde bir yorum getirmemiş ve yanıtı bizden beklemiş olabilirler.
Şahsım adıma son 1-2 haftadır diğer gruplara misafir olma ve misafir etme konularında düşünüp zamanlama/organizasyon konusunda düşünüyor ve bazı arkadaşlarımla bunu paylaşıyordum. Fakat zaman ve organizasyonun kaliteli olabilmesi açısından ramazan sonunda bu gezileri organize etmeyi düşünüyordum. Bu bağlamda düşünürsen daha sağlıklı bir cevap edinmiş olacaksın.

Sertaç'ın yazdığı için diyebileceğim tek şey ortada bi yanlış anlaşılma olduğudur. Kendiside mesajı okuduğunda doğrulayacaktır. Yoksa grubumuzdaki üyelerin diğer gruplarla elbette paylaşamaığı bir şey yoktur. Bizleri tanıyan birisi olarak bunu ciddiye alıp uzun uzadıya bir yazı yazmış olmanada ayrıca üzüldüm. Halbuki senden bizleri tanıyan birisi olarak , sertaçın bir abisi olarak körükleyici değil , yanlışı düzeltici bir mesaj beklerdim.

@soneryen

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@ömer yıldırım

Evet Ömer hatırladım seni. Uzun zaman oldu tanışalı; bir kere beraber pedallamak kısmet olmadı. Umarım Haliç Turu'nda görüşürüz; selamlar.

@sertacr88

Ramazan bitene kadar turumuz 20.30' da başlayacak. Zaten bu saatte başlayan son tur, bu tur. Bu vesileyle duyurmuş olalım: 17.10.2007 tarihinden itibaren turlarımız saat 20.00' de başlayacaktır. Uzakta oturanlar için grubun isteği doğrultusunda 15 dk. opsiyon süresi verilebilir. Ama 17 Ekim çarşambadan itibaren gemimiz 20.00' de kalkıyor; duyduk duymadık demeyin!...

Rider34' ün tüm yazdıklarına katılmakla beraber ben de küçük bir ekleme yapmak istiyorum: Diğer tura katılım konusunda kimseden cevap gelmemesi ayrıca normal; çünkü bu turun konsepti Haliç çevresini kapsıyor olması. Daha sonra opsiyonel olarak tur uzatılabiliyor. Ancak ben dahil aramızda birkaç kişi geç saate kalmamak için Haliç çevresi turumuzu tamamladıktan sonra evlerimize yollanıyoruz. Turu uzatmak ve Ortaköy'e ya da başka parkurlara uzanmak isteyen arkadaşlar buradan da söyleyebilirler, spontane olarak tur sırasında da her şey belli olabilir. Kısacası henüz kesin bir şey olmadan yorum yapmayalım, yarın akşama doğru durum kesinleşecektir. ;)

@Rider34

Ne bileyim böyle düşündüğünü mesela bu düşünceni daha önce kısa ve net yazsaydın hiç olmazsa bir cevap almış olurdum. Yani anlayacağım olumsuz bir cevapta gelse tamam diyecektim . Zaten sizi tanıdığım ve sevdiğim için bende buna üzüldüm. Sertaç'a gelince her halde yanlış anladım çünkü sevmiyorlar deyince ben başka yönde anladım. Neyse bilgilendirme için sağol. İletişimi koparmayalım. müspet menfi birbirimize bilgi aktaralım. İletişim her zaman her şeyi çözer. Haliç turunu ve turdaki arkadaşlarımı seviyorum

Edit Not: Tamer306 beni arayacaktı ama malasef cep telefonum yanımda değil :( (belkide aramıştır. ) özel mesaj attım fakat üyeler bana özel mesaj atamasın seçeneğini işaretlediği için hiçbir şekilde mesaj atamıyorum. Görenler, duyanlar olursa bilgilendirmenizi rica ederim. Aradıysa niçin açmıyor diye merak etmesin. :)

@ömer yıldırım

selam..:)
bende fatih-şehreminde oturuyorum..çok yakınız birbirimize yarın akşam ki turda bende olacağım aksilik olmazsa...beraber haberleşip katılabiliriz...emre ile ben genelde beraber çıkıyoruz...arzu edersen bize katılabilirsin..g.üzr

@meral

merhaba Meral, mesajını şimid fark ettim. ben şu anki çalışma şekliyle çarşamba günleri; bir hafta izinli
sonraki hafta akşam vardiyasında çalışıyor olduğumdan çarşamba turlarına iki haftada bir katılabiliyorum. bayramdan sonra görev yerimin değişmesi söz konusu, eğer gerçekleşirse her şey değişebilir.

@Pugtdeem

yarın ki turda bende aranızdayım arkadaşlar ... g.üzr

Geri