Merhaba Arkadaşlar;
Umarız bu seferki Haliç Turumuz da bol katılımlı ve keyifli geçer diyerek yine bir çarşamba turu duyurumuzu yapmanın vakti geldi diyoruz..
Bayram tatilinden önceki Haliç Turumuz için ayrıntıları aşağıda bulabilirsiniz:
Turumuz gezinti amaçlı olup 20.30' da Alibeyköy Mısır Heykeli karşısı İstikbal mağazası önünden başlayacaktır; kesinlikle performans turu değildir.
Parkurumuz sırasıyla:
Haliç Doğu Yönü:
Alibeyköy - Silahtar - Sütlüce - Hasköy - Halıcıoğlu - Kasımpaşa - Şişhane - Unkapanı Köprüsü;
Haliç Batı Yönü:
Unkapanı Köprüsü - Cibali - Fener - Balat - Ayvansaray - Eyüpsultan - Bahariye - Silahtar ve Alibeyköy' dür.
Konuyu ilk kez görenler için başlangıç noktamızı 26. sayfada bulabilirsiniz.
Meteorolojiden aldığımız bilgiye göre bu çarşamba günü İstanbul'da hava parçalı bulutlu, en yüksek sıcaklık 25, en düşük 18 olacaktır.
Daha sonra Zeki Müren'den " kendim ettim, kendim buldum " şarkısını söylememeniz için

kask ve eldiven takmanızı önemle rica eder, hatta akşam sürüşü olduğu için mümkün olduğu kadar açık renkli kıyafet giymenizi ve gece görüşünü kolaylaştıran gözlük, bisiklet için flaşör gibi aparatları kullanmanızı tavsiye ederiz.
Tur sırasında Koç Müzesi'nden 100 m. önce Hasköy Spor Kulübü çay bahçesinde mola vermekteyiz. Manzarası çok güzel, yalnız orası için bile turumuzu tavsiye edebiliriz...
Tura gelecek arkadaşlar isimlerinin yanına (+) veya (-) koyarak kendilerini belli ederlerse seviniriz.
1 - Zuhal (+)
2- Ahmet (?)
3- bibidibabidibu (?)
4- mehmet_svm (?)
5- rider34 (?)
6- tamer306 (?)
7- sertacr88 (?)
8- meral (?)
9- wolfret (?)
10- başarist (?)
11- soneryen (?)
12- pugdeem (?)
13- dagci (?)
14.....
15.....
Naçizane keyif turumuza herkes davetlidir. Görüşmek üzere...