Scudo Sports

Haliç Turu

@sGonzales

Yok YOk sen böle devam.. Ama hemen pes etme bee yani hemen söledin yok abi gaza getirmek için yapıyom felan :):):):) birdahakine sopa getir..:D

• Beğen
Tepkiler: başarist
Scudo
@sertacr88

Sertaçım sen yeterki ben antreman yapmak istiyorum de! Ama omuzlarından vazgeçiceksin kondüsyon sahibi olana kadar biraz işlevlerini yitirebilirler.. Bilmem anlatabildimmi?:eek:

Evet arkadaşlar gelelim asıl konumuza Çarşamba günü Arefe günü vesilesiyle Haliç Turu var mı? Gerçi ben Arefe gününden annemlere geçebilirim ama yinede konuyu güncel hale getirelim.

@soneryen

Merhaba Soner, çarşamba turumuz hava muhalefeti olmadığı sürece her zaman olacak.
Seni de bekleriz, selamlar...

liste için erken ama katılımın yine sayı olarak 10-12 olacağını umuyorum

@bibidibabidibu

sen nerden bilicenki
sen daha bisiklet sürmesini bilmiyorsundur. Gelde Ahmet abin sana sürmeyi öğretsin :D:D:D:D
çarşambaları harbi kesmiyo artık:D

keremkeke iftiharla sunar '' bibidibabidibu '' :)

@bibidibabidibu

pehh pehhh pehhh sar oltayı geldi sazan :D

@bibidibabidibu

Hehehe Aga Nasıl Nickk Bu Yawww.. Tavuk Çağırır Gibi..:D :D :D

@Zuhâl

Ben birden Arefe'yi Çarşamba günü zannettim. Perşembe günü Arefeymiş, bu vesile ile tura katılıp siz değerli arkadaşlarlada turlayarak bayramlaşma fırsatı bulmuş olurum. inşallah Hava güzel olur.

ben at yarışı oynuyorum bibidibabidibu diye bi at vardı ilk yarışında 1. geldi.Spiker adını ezberleyememiş daha at son düzlükte arkalardan koptu geliyor spiker '' arkalardan bibibaoooooo koptu geliyor '' demişti çok gülmüştük kaç sene geçti daha unutmadım :D :D :D

@sGonzales

azgın gidiyoruzya ''furious'' kelimesini ''azgın'' :D anlamında kullandım, fast and the furious filmindeki gibi ''öfkeli'' anlamında değil.

• Beğen
Tepkiler: sGonzales
yok yok aslında öfkelide bak valla bana söz verdi kırbaçla gelicem dedi.
İyi pedallmayanları arkadan kırbaçlıcam dedi. valla sorun yok:D basamayanlar kırbacı yedi:(

Arkadaşlar tura Alibeyköy mısır heykelinin önünden başlayarak, 21.15'te Anadolu yakasından gelen bisiklet sever dostlarımızı karşılayarak Ortaköy'e hep beraber devam eder miyiz? Bakınız link burada https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=18054 bence çok güzel kaynaşma, tanışma ve bayramlaşma olur.

Ben varım şu grubu bir görmek istiyom ama aramızda sevmeyenler var onu :)

Arkadaşlar herkese selamlar....
Soner fikrin çok güzel yarın için ama hava sanırım yağmurlu olucak:(
Oysaki ekipmanımı da tamamlamıştım kendime yeni forma almıştım...

Merhaba Arkadaşlar;

Umarız bu seferki Haliç Turumuz da bol katılımlı ve keyifli geçer diyerek yine bir çarşamba turu duyurumuzu yapmanın vakti geldi diyoruz..

Bayram tatilinden önceki Haliç Turumuz için ayrıntıları aşağıda bulabilirsiniz:

Turumuz gezinti amaçlı olup 20.30' da Alibeyköy Mısır Heykeli karşısı İstikbal mağazası önünden başlayacaktır; kesinlikle performans turu değildir.

Parkurumuz sırasıyla:

Haliç Doğu Yönü:

Alibeyköy - Silahtar - Sütlüce - Hasköy - Halıcıoğlu - Kasımpaşa - Şişhane - Unkapanı Köprüsü;

Haliç Batı Yönü:

Unkapanı Köprüsü - Cibali - Fener - Balat - Ayvansaray - Eyüpsultan - Bahariye - Silahtar ve Alibeyköy' dür.

Konuyu ilk kez görenler için başlangıç noktamızı 26. sayfada bulabilirsiniz.

Meteorolojiden aldığımız bilgiye göre bu çarşamba günü İstanbul'da hava parçalı bulutlu, en yüksek sıcaklık 25, en düşük 18 olacaktır.

Daha sonra Zeki Müren'den " kendim ettim, kendim buldum " şarkısını söylememeniz için :D kask ve eldiven takmanızı önemle rica eder, hatta akşam sürüşü olduğu için mümkün olduğu kadar açık renkli kıyafet giymenizi ve gece görüşünü kolaylaştıran gözlük, bisiklet için flaşör gibi aparatları kullanmanızı tavsiye ederiz.

Tur sırasında Koç Müzesi'nden 100 m. önce Hasköy Spor Kulübü çay bahçesinde mola vermekteyiz. Manzarası çok güzel, yalnız orası için bile turumuzu tavsiye edebiliriz...

Tura gelecek arkadaşlar isimlerinin yanına (+) veya (-) koyarak kendilerini belli ederlerse seviniriz.

1 - Zuhal (+)
2- Ahmet (?)
3- bibidibabidibu (?)
4- mehmet_svm (?)
5- rider34 (?)
6- tamer306 (?)
7- sertacr88 (?)
8- meral (?)
9- wolfret (?)
10- başarist (?)
11- soneryen (?)
12- pugdeem (?)
13- dagci (?)
14.....
15.....

Naçizane keyif turumuza herkes davetlidir. Görüşmek üzere...

1 - Zuhal (+)
2- Meral (+)
3- bibidibabidibu (?)
4- mehmet_svm (?)
5- rider34 (?)
6- tamer306 (?)
7- sertacr88 (?)
8- Ahmet (?)
9- wolfret (?)
10- başarist (?)
11- soneryen (?)
12- pugdeem (?)
13- dagci (?)
14.....
15.....

Zuhalcim senin tavsiyenle aktif pedala gittim çok güzel şeyler aldım:)Tabi benim yarın gelmem Başar'a bağlı ama umuyorum ki o da gelir.
Görüşürüz...

1. Zuhal (+)
  2. Meral (+)
  3. bibidibabidibu (?)
  4. mehmet_svm (?)
  5. rider34 (?)
  6. tamer306 (?)
  7. sertacr88 (+)
  8. Ahmet (?)
  9. wolfret (?)
  10. başarist (?)
  11. soneryen (?)
  12. pugdeem (+)
  13. dagci (?)

@sertacr88

saat kaçta buluşuyorsunuz sizinle tanışmak isteriz birkaç arkadaş koca mustafa paşadayız

Geri