Scudo Sports

Haliç Turu

Scudo
WaY Demek tur var bizsiz yapılırmı yaw..
Akşama mısırda görüşmek üzere..
Ama arkadaşlar şunuda sölemeden geçemiyecem haliç ve çevresi o saatlerde bisiklet kullanmaya pek uygun olmuyor şöle güzel bi güzergah berirliyelim.
Tamam geleneksel hailiç turunu Çarşamba akşamları yaparız ama bu akşam yine şöle bi sahil havası alsakmı acep..?

hay yaşaaa yenikapı sahil yolu güzel veya orada kararlaştırırız msn adresimi eklerseniz ben herkesi haberdar ederim ben çoğu akşam çıkıyorum

@keremkeke

seni okeyledim. Ama işyerinde msn'ler yasak evde görüşürüz

@sGonzales

2 kere arka arkaya mesaj oluyor ama admin bu sefer affet :(

O zaman siz Bakırköy sahiline doğru gelin. Merter-Florya turu ile birleşip tanışıp kaynaşalım hep beraber güzel bir tur olur.

• Beğen
Tepkiler: sertacr88
Akşam 7:40 civarı cevatın bi işi çıkmaz ise ikimiz geliyoruz bilginize. bizim mısıra gelmemiz sanırım 20:10 civarı bişi olur.

@soneryen

Abi Şimdi ben ferdi olarak bişi diyemem ama akşama arkadaşlarımız ile buluştuğumuzda konuşuruz şimdi herkez işten çıkıyor msn de kimse kalmadı benimde son demlerim keşke önceden aklımıza gelseydi :(

Soner üzüldüm başına gelen için :(
Kasıt yoktur illaki ama arkadaşların biraz daha hassas davranmaları hoş bir davranış olurdu .
Neyse , sana aramızda hep yer var :) Orası olmazsa burası var anlayacağın . . .

Soner geçmiş olsuın olur böle şeyler. Artık bizimle takılırsın :).
Dün gece için kime teşekkür edeceğimi valla bilmiyom ama inanılmaz geçti, hep tam isteğim oldu tam gaz giderken kaybolanı aramak için geri ara sokaklara daldık:). Fakat birdahaki sefere ne bilim çantalarımızda yiyecek getirsek iyi olur.

@soneryen

Soner abi Geçmiş olsun ya üzüldüm düştüğün duruma evet arkadaşlar biraz düşüncesiz kalmışlar hatta hiç düşünmemişlerki gelmeye yada bi mesaj yazmaya bile üşenmişler.

• Beğen
Tepkiler: sertacr88 ve dagci
Soner abi geçmiş olsun...!

Düngece alibeyköyden başlayarak cok güzel bir tur yaptık.. Sertaç bu taş banaydı sanırım :D arasıra birbirimizi kaybettik ama çok güzel bi turdu.. düngeceki tura gelan abilerimize sonsuz tesekkurler ayrıca Çay,kurabiye,su içinde ayrıca Teşekkürler :):):) Sağlıcakla kalın..!!

@Cevat_Genc

:D:D:D ne taşı yaw(kaya) şaka şaka valla keşke hep kaybolsakydık+emre abide kaybolmuştu :)biz şişliye giderken o okmeydanına gidiyodu :D:D yol gayet güzel uzadı ama keşke istiklal caddesi içinde bir plan yapılsaydı.
Birdahakinede böle abur cubur işlerde mahçup etmeyelim birbirimizi. :D Ben şahsen oldum ama napalım yedik :)

Kerem abi resimlerle beraber arazi oldun heee :)

• Beğen
Tepkiler: dagci
selam setaç ewet ara sıra kaybolduk olsun yinede birbirimizi bulduk taksime gidimedigimiz için özür dilerim ama ne ne bileyim iyikide geri dönmüşüz yağmur çok fenaydı düşünsenize bide o yağmura yakalanmak vardı.

ben de eminönüne giderken sizi gördüm brz peşinize takıldım.Bnm sizle tura katılmam için brz çalışmam lazım.:D

Bu nedenle akşamları eyüp-sultanahmet turları yapıyoz arkadaşlarla.Bi de bu tur nereye kadardı??

• Beğen
@dagci

evet sizin açınızdan iyi oldu. Ben eve girdikten 20-30 dk sonra başladı yağmur. Siz kesin sucuk gibi olurdunuz:)

Bu arada son virajda size iyi akşamlar derken beni gördünüzmü :D ?

• Beğen
EEEEEE büyükler hep ben bi iteklemiyeyim , hadi söyleyin pazartesi günü (bugün:D) neresi yapıyoruz :rolleyes:

@tamer306

Tamam Tamer abicim teşekkür ederim. Bu arada Cuma'dan Kaçkar Bisiklet'i aradım problemin devam ettiğini söyledim. Yusuf Abi o zaman Cumartesi günü gelirken Aslı Bisiklet'e uğrayıp kendisini aratmamı söyledi. Bende aynen Giderken Aslı Bisiklet'e uğradım sıfır orta göbek aldım (garantiden ücretsiz) Ortaköy Kaçkar'a gittim Yusuf Abi değiştirdi. Şuan ses falan kalmadı. İnşallah bir daha ses yapmaz. Bu arada benden 1 saat sonra Aslı Bisiklet'in sahibi Kaçkar'a uğradı. Tanışma ve konuşma fırsatı buldum. Çok alçak gönüllü değerli bir insana benziyor. Sedona markasında bmx modelleri hakkında konuştuk. Ben çok iyi olacağını yollarda bmx'çilerin kaliteli ve sağlam sedona bmx'ler ile dolaştıklarını hareket yaptıklarını görmek çok iyi olur dedim.

• Beğen
Soner sevindim problemini çözdüğün için .
Umarım tekrarlamaz .
Sessiz bisikletini ve seni en kısa zamanda görmek isteriz :)

• Beğen
Geri