Scudo Sports

Haliç Turu

Sertaç kardeşim , basit olarak şöyle .
Bulunduğun yerden Eyüp istikametine yöneleceksin .
Eyüp'ü geçtikten sonra hiç bir yere sapmayarak sahil yolundan ilerlediğinde kaçınılmaz olarak mısır'ın bulunduğu meydana gelmiş olacaksın . . .
Telefon açtım sana ama "ulaşılamıyor" mesajı aldım bilgin olsun .

Scudo
Ben de geliyorum.
Ya da saat 20.00' ye yetişmeye çalışacağım. En kötü ihtimal yolda karşılaşırız.

Görüşmek üzere!

ya iyi güzel geziyorsunuz ama hiç fotograf göremiyorum arkadaşlar

çağatay gelsene sende tanışalım senle bi :)
---
Kemal abi cebini yanına almayı sakın unutma, Sonra msn deki olay olmasın :D

• Beğen
Tepkiler: çağatay_çankaya
@çağatay_çankaya

Sen fotoyu-motoyu bırak da tura gel. Çağatay, yüzünü unuttuk yahu! Bir ayı geçti, bisikletin durumu nasıl? Daha konuşamadık senle. Bak aklıma bir film geldi eskilerden "Shock!" diye, eskiler bilir. Zamanında TV'de az gösterilmedi: Adam (nasıl beceriyorsa) elektrik kabloları aracılığıyla televizyonun içinde mahsur kalıyor, oraya hapsoluyordu, programdan programa geziyordu. Daha sonra nasıl çıkıyordu hatırlamıyorum şimdi. Bana onu hatırlattın, sen de PC'nin içinde mahsur kalmış gibisin. :D

Hadi Çağatay'cığım bekliyoruz en kısa zamanda seni de!...

saat kaçta buluşucaz daha yeni girdim eve
tamer abi sende katılıcakmısın kemaletik abi bana mesaj attı haber verdi daha yeni ulaştı bana kaçta hareket sati

Benim kadar şansız bir insan yok bu dünyada yaaa:mad: :mad:
Pedallardan gelen sesi yaptırmak için 7,30 da bisikletciye gittim, daha giderken arka lastik yan demire sürtmeye başladı:mad: bide onuda gösterelim dedik gösterdik adam arka lastiğin somunları sıktı ok. eve kaskımı falan almaya giderken bidaha yan demire sürttü. Bu sefer adam mili açtı ve milin içindeki bir parçanın yamukluğunu gösterdi. Nedenini sordum "Yokuşları ağır viteslemi çıkıyosun" dedi.
Suratım domates gibi oldu:mad: , Yokuşları hızlı çıkabilmek için bazen 7.nci vitesde çıkıyorum. Neyse Allahtan parça fazla bişi deilmiş (7,5 ytlik bişi) adamın elinde o parçadan olmadığından yarın akşama yaptıracam.

Ama bugün tam size gelicekken böyle bir sorunun çıkması psikolojimi öle bi bozduki size hiç anlatamam.:boese157: :boese157: :boese157:

Ama yarın ben bunun acısını çıkartmammıııı... Tek başıma hıphızlı bir emirgan yapıcam ..

@Zuhâl

valla bende bisiklette binmeyi unuttum yaw:D bisiklet için 200ytl masraf biçildi. çalışıp o parayı bulmam şart( ama 6 ay vadeli borç verebilecek varsa da alabilirim :D ) ama geri dönüşüm mutheşem olacak arkadaşlar bekleyin beni kışın ortasında yollara geri dönecem.

@sertacr88

sertac ilk önce geçmiş olsun diyorum. olur böyle aksilikler sıkma canını beni düşün ve kendine moral ver. 1 gece binememek mi 1 ay binememek mi? en kısa zamanda haliç etrafındaki pedal dostlarımla tanışmayı bende çok istiyorum. yaw bisikletimiz var binemiyoruz ne iğrenç bir durum ya

Haliç Turu'ndan yeni geldim. Arkadaşlar Haliç turundan sonra Ortaköy'e devam ettiler benim yolculuk uzun diye ayrıldım. Çok güzel bir tur oldu. Bu kadar keyif alacağımı sanmıyordum. Gün km. toplamım 50 olmuş. Mini bir tanışma turu oldu. Herkese teşekkür ederim. Tamer kardeş bir adet toplu resim çekti onu atarsa memnun oluruz.

Evet Soneryen'in dedigi gibi tur harika gecti. Kasimpasa sosyal tesislerde duraklayip sohbet de ettik arkadaslarla. Bayagi da kalabaliktik. Ben de bu kadar keyifli gececegini tahmin etmemistim dogrusu. Bu turu her carsamba rutin bir sekilde devam ettirmeyi planliyoruz.
Halic civarinda oturup da pedallamak icin yanip tutusan arkadaslara bu tur siddetle tavsiye olunur!

Arkadaslar; sizlerle tanistigima cok memnun oldum, bir dahaki turda gorusmek uzere!...

Eyvah sakın cuma gününkü turuda bugün yaptık demeyin bak valla 3.ncü kattayım atlarım ölmem sakat kalırım heeee :D :D :D

o Tura daha katılmayan 4 kişi daha var onlarda gelsin daha güzel olcak.
İnşallah dediğingibi her çarşamba ve cuma olur :) (cumada benden)

valla gelmek çok istedim ama buluşma saatti 20.00 mış benim haberim 5 kala oldu ne yazıkki katılamadım.Aslında bu turu hafta nın 3 veya 4 günü yapsak çok güzel olur die düşünüyorum yanlız pazartesiyide katalım malum tatil günüm.
şimdiden tşk........BY DAPOET..........

Bana kalsa haftanın her günü olsun ama yok öle hergün gelecek biri :)
Gerçi bende hep öle istiyom ama var bu işde bir karaa kedi:rolleyes:

Katılan arkadaşlara teşekkür ederim .
Gerçekten keyifli bir tur oldu .
Çarşamba günleri rutin olarak bunu tekrarlamak niyetindeyiz .
Katılımların zenginleşmesi dileğiyle . . .
Herkese iyi akşamlar .

ortaköy grubuda evlerinde arkadaşlar :D
haliç turu bitimine yakın eyüpte gruptan ayrıldıktan sonra sgonzales,emre,mehmet,keremkeke ve ben turu uzatmak üzere ortaköy istikametine yöneldik :)
ordada fotoğraflar çektik
mehmet paylaşacak bizimle fotoları :D
uzun lafın kısassı arkadaşlarımın hepsine tekrar tekrar teşekkür ederim.
her birisi pırlanta gibi arkadaşlar.
soneryen arkadaşımızada ayrıca teşekkür o kadar yolu göze alıp geldi :D
kaçıran arkadaşlar fotoları görünce bence bi kat daha fazla üzülecekler :D
kaçıranlar istikamet en yakın dövünme duvarı :D

herkese merhaba.kondisyonum tam olsaydı eminin tur daha da zevkli olacaktı ama yinede güzel bi tur ve tanışma oldu.tekrar görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@leon74

Problem değil. Sadece tanışmak için bile Alibeyköy meydanı'na gelip geri Güneşli'ye dönebilirdim. Güzel bir tur oldu. Başka bir turda görüşmek üzere.

@leon74

Önemli olan hızlı veya yavaş olmak değil, bu tura katılmak. Zamanla kondüsyon illa ki sağlanır, o kadar dert etmeyin. Görüşmek üzere!

Geri