Arkadaşlar bu arada msn adresim cetinertamer@hotmail.com .
Haberleşme trafiğini daha düzenli sağlayabilmek için , bilginize sunulur
Orada da görüşmek üzere . . .
Fotoğraftakiler (forumdaki nick'leri ile bu arada ) soldan sağa ayaktakiler :keremkeke , leon74 , kemaletik ve ben tamer306 . Oturan arkadaşlar soneryen , emre , mehmet_svm , sGonzales ve Zuhal .
Daha kalabalık fotoğraflar oluştururuz umarım en kısa zamanda . . .
selam arkadaşlar gercekden güzel bi gezi olmuş paylaşım icin teşekkür ederim , ben dün kartaldaydım eve yeni geldim şimdi inşallah bu halic turları sürekli devam ederde diger gezilere bizde katılırız.. ama artık yaz tatilide bitiyor :S:S okul var nasıl olcak bilmiyorum
Keremkeke haklı. Akşam 20:00'da buluşma yerinde olamayacağım ve yetişemeyip arkadaşları kaçıracağım için çok zorlu, yorucu ve bir o kadarda tehlikeli geldim ve tam 20:06'da Alibeyköy mısır heykelinin orada oldum. bir anda kimsecikler yoktu üzüldüm ama ne yazık ki bir dk. geçmedi birden herkesi gördüm. Nerden çıktılar anlamadım .
Güzergahım şöyle oldu.
Güneşli Hürriyet Gazetesinin oradan İstoç'a ve oradanda Tem otoyoluna bağlandım. Tem otoyolundan yüksek kadans ile bastım. Tekstil Kenti geçtim. Sonra tem otoyolundan. Gaziosmanpaşa - Alibeyköy yolundan girip oradanda Alibeyköy meydanına ulaştım. Tem otoyolunda zaman zaman dik olmasa bile yavaşlatan bir kaç yerler vardı oraları hızlı geçmek için biraz kendimi yordum ama herşeye rağmen çok güzel bir turdu. Aslında Haliç turu normal tempoda olduğu için yorgunluğumu düz yolda attım ve Kasımpaşa'ya ulaşıp oturduğumuzda ve resimi çekildiğimizde bayağı rahatlamıştım ama fotoğraflarda kötü çıkmamdan dolayı gergin görünmüş olabilirim. Biraz uzattım ama kusura bakmayın.
slm arkadaşlar
bu akşam 20:00 da alibeyköy meydandan (mısırdan) başlayacak bir tur yapmayı planlıyoruz. keremkeke , ben büyük ihtimalle tamer306 ve leon da katılacaktır diye düşünüyorum. ilgilenen arkadaşların dikkatine
Bu akşam Florya sahil turuna katılmayı düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa. Herşey akşam iş çıkışına doğru belli olacak. Size iyi eğlenceler arkadaşlara benden selam söyleyin.
bak birsinin nazarı değmez ise gelicem daha yeni yaptırdım bisikleti. Bozulma gibi bir imkanı yok . saat yine biraz erken ben evden yemeğimi yer yemez çıkıcam ama gelemez isem yine kemal abime açarım bi tel.