Scudo Sports

Haliç Turu

Scudo
@YollugTgN

maalesef kime sorsam ya şehir dışında ya çalışıyor :(
arada bir özlemekte özletmekte lazım :D

emre cim cem abiyle birlikte size iyi yolculuklar diliyoruz.kazasız ve pol pedallı geçmesi dileğiyle.kerem e de slm ımızı iletirsin,kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: Pugtdeem
kerem cim cem abiyle birlikte size iyi yolculuklar diliyoruz.kazasız ve pol pedallı geçmesi dileğiyle.emre ye de slm ımızı iletirsin,kolay gelsin

@Rider34

haliç gurubu işte her şeye olumlu bakıyor teşekkürler EYÜP :D

@bibidibabidibu

Özellikle neden Çorum'a gittiğiniz halen anlamış değilim. :) İlla lebleli yemek istiyorsanız ben size alırdım :D

@soneryen

soner alemsin :)
çarşambaya onlar leblebiyi getirir sende kuru üzümleri getirirsin
takma kafana :D

@soneryen

bizim bu keke nin memleketi orası imiş yanlış duymnadıysam:D
artıkın leblebiye doıyarız gerçi o şey biraz bize ters kaçar ama:) çünkü acaip su ihtiyacı duyduruyo leblebi.

Arkadaşlar bu akşam tur olmadı ama ;
ben ve leon74 "Gaziosmanpaşa , Eyüp , Eminönü , Karaköy , Beşiktaş , Ortaköy , Yeniköy" yaparak aynı şekilde geri döndük .
Gayet keyifli ve problemsiz bir turdu .
Bir anda karar verip yola koyulduk ; belki gelmek isteyen arkadaşlar olabilirdi .
Kusurumuza bakılmasın , başka sefere belki . . .

Slm HalİÇ 'lİ ArkadaŞlar Aksam Gezİsİne Katilmak Katilanlarin Ortak Bİr Bulusma Noktasi Belirsenizde Gelenlerde Orda Bulussa Olmazmi Mesala Bİr Cafe Olabİlİr.?
Buda Ortak Bİr Fİkİr Olur Aksam Turlarinda O Cafede Bulusup Ufak Bir Tanisma Merasİmİ Ardindan Aksam Turu Nedersİnİz.altinboynoz Halİclİ

• Beğen
Tepkiler: Bixekolik
@tamer306

Keşke Bakırköy'e doğru gelseydiniz. Bizde Merter-Zeytinburnu-Bakırköy-Florya Sosyal Tesisler yaptık. İnan bana aynı hesap, aynı km. aynı performans. Hem sizler içinde değişiklik olurdu bir kere olsun anlatamadım kimseye ve bir kere ben çağırdığım halde benim davetime hiçbir cevap verilmeyip aynı gün aynı saatlerde bana hiç haber verilmeden bu güzergaha gelinmiş ve foruma da yazılmıştı. Bende hiç kafama takmadım. Herkesin kişisel görüşü olduğu için.

• Beğen
Tepkiler: brol
Gurup merhaba,

Saat: 03:19 ve ben buradayım neden diye sorarsanız fuardan yeni geldim + birkaç maile cevap vermem gerekiyordu gelir gelmez onları hallettim bi duruma göz atayım dedim, öncelikle Emre ve Kereme hayırlı yolculuklar kazasız belasız gidip gelsinler, Sonrası geleneksel cuma turumuzu sarıyer'e kadarda olmasa çıkmış olan bütün arkadaşlara teşekkürler ayaklarınıza sağlık.

Son olarakta size güzel bi haber 10 gün yokum özellikle Sertaç bu duruma çok sevinicek sanırım bol bol antreman fırsatı ona belki hızımız yetişebilir :D Tabi bu işin şakası performans turuna katılan herkez gayet azimli ve severek bisiklet kullanan arkadaşlar (Kİ) bana katlanabiliyorlar :D gece gece saçmalıyorum ama bu saatte mazur görün herkeze bol pedallı günler 10 gün size msn'den Günaydın İyi Günler İyi Çalışmalar yazamıyacağım şimdiden 10 gün için diyim siz kopyalar yapıştılırsınız :D Herkeze Hayırlı Günler Bol Kazançlar..

• Beğen
Tepkiler: başarist
@sGonzales

Abi ciddiyim üzüldüm. İnan sensiz cuma turları olmaz olamaz yaaa offfff:mad:

Sana yetişmek veyaa geçmek gibi bir niyetimiz yok ve olamaz zaten. bizden 7-8 sene öndesin:D

Sen gelene kadar kendimce biraz antremanlar yapıcam sen merak etme ahmet abim:D

selamlar aradaşlar kaza yapan elemanlar arasına bende katıldım allaha şükür ucuz atlattım bana hiç birşey olmadı kendini bilmez sürücü sag tarafta tam ben geçerken kapıyı açtı bende ne yazıkki arabanın kapısına çarptım bana bişey olmadı yani ucuz atlattım hasar arbaya degil şöföre oldu adam biraz sarsıldı

• Beğen
Tepkiler: Tamer Çetiner
Emre geçmiş olsun, bende hastayım bir de boynum tutuldu, çarşambaya kadar düzelirim inşallah, böyle giderse bisiklete binmeyi unutacağım

geçmiş olsun dağcı kardeş...istanbul'da bu tip kazalar hepimizn başına geliyor.çok şükür ciddi bişey olmamış...

teşekkürler arkadaşlar yol kenarındaki araçlara dikkat!

@dagci

Emre merhaba !
Geçmiş olsun sana . Sevindim kazayı hafif atlattığına .
Cuma günü Haliç Köprüsü'nün alt tarafına denk gelen noktada seni gördüm , biraz geç farkettim , selam vermek isterdim ama olamadı .
Ben arabayla Eyüp istikametine giderken sen de bisikletle Eminönü istikametine doğru ilerliyordun .
Tekrar geçmiş olsun .
Görüşmek üzere . . .

Dağcı abim:D
Olan şöföre oldu diyince bi göğsüm kabardı. içimden oh beter olsun dedim.
Aynayı kullanmayanın aynası kopsun diyelim.

Ben az önce bi antreman yaptım ya bi araba U dönüşü yapıyo, beni görüyo bile bile devam ediyo bende hiç durmadım tabi oda hiç istifini bozmadan resmen arabasının ön plakasını yaladım. ama o hızından hala bişi kaybetmeden devam etti ve onun gelmesini bekledim. Gerisini tahmin edersiniz ________ şu çizgi gibi dümdüz gittim:D:D:D:D:D (şöföre).
Trafik kalabalık tabi o yüzden sonra aralardan kaçtım. Beni nasıl olduysa yakaladı ve orasının senin şeridinmi dedi bende yine _____ tekrar dedim gittim..

Umarım birgün benim yerimde tır olurda alır o ön kaputu.

@dagci

geçmiş olsun emre kardeşim
ciddi bir problem olmadığına sevindim :D

Geri