Scudo Sports

haftasonuna ramak kala iznik turu.

Scudo
@samet_özdemir

Samet, çok güzel tur olmuş gerçekten, keşke imkanım olsaydı da gelebilseydim.
Katılan herkesi tebrik ederim.

Bu arada Barış, Eskihisar'dan sonra araç kullanma olayını alışkanlık yapmışsın, belli oldu.

ahmet abi teşekkürler yine güzel bi tur oldu grupda sağlam olunca turun keyfi ikiye katlanıyor zaten inş. birgün beraber pedallama fırsatımız olur

barış abi termalde ne işimiz var :D yalovada orası biz buralarda biyere gidelim mesela maltepede var pendikte var kaynarcada var çoğu yerde hamam var güzel bi hamama gidelim saunada terleyelim çıkıncada bi soda ayran içelim kendimize gelelim :)

ahmet abi keşke gelebilseydin güzel bi tur oldu artık bidahaki sefere abi ;)

cevap yazan tüm dostlara teşekkürler.

uzun bir süredir aklımda süper olur ;) telden ararım seni ;) Konuyu dağıtmayalım ;)

Evet harika bir turdu... mercedesin içinde disko ışıkları, elimde kadeh... hayalini bile kurdum :p

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
çaktırmadan derinden sessiz sedasız uçmuşsunuz ....
ne gezi organizasyonunda bir topik gördüm nede başka yerde bence en doğrusu bu olmuş sessizce derinden kaçmak kimseye çaktırmadan dostların bir olduğu bir gezi bence en doğrusu olmuş ...
bu gebze kartepe gebze etabına kimse soyunmamakta bir süpriz yapılacak gibi görünmekte hafta içinden bakalım ...
evet gizli top secret gezilere devam ....

@Barış Özkan

tamamdır abi yapalım bi ara :) bisikletde sertleşen kasları salalım biras :)

beyaz mercedes içinde buzdolabı olacak ama :) öle sıcak sıcak gitmez içecekler :) buzdolaplı beyaz mercedes minibüs arıyo gözlerim artık :)

böyle güzel oldu bea kudret abi siz gitmedinizmi kartepeye?

@samet_özdemir

hafta sonu ağır antreman topiği sabit bi şekilde duracak aynı şekilde hafta içi antreman topiğide sabit kalacak yeni topik açmayacağım bütün antreman turları iki topikten olur artık gezi organizasyonları bölümüne yeni topik açmanın anlamı yok gebze kartepe gebze topiği hafta sonu ağır antreman topiğine transfer oldu şimdi malum yüksek basanlar var bu arkadaşlar beklemek istemiyor geçen hafta hasip beyin hastalığı olunca ertelendi ....
kasım ayında geçen sene gitmiştik 14 kasım ben onur hasip bey gebzeden bastık suadiye rampalarından otele ordanda zirveye ve yolda zirvede sağda solda hafif kar vardı dehşet bi soğuktu ama ben seviyorum bu çetin kış aylarında gitmeyi esas zor olan sıcaklarda gitmek o rampalarda dünya su kaybediyorsun kartepe kışın güzel olmakta yalnız artık 1640 dan emekliye ayrıldık 1300 rakıma ışınlandık en iyisi ve en ideali ...
evet bu pazar olacakta valla bi süpriz olabilir......

Güzel bir tur yapmışsınız. Bu arada Soner Abi, bizim mahallede eskiden betonlaşma olmadan önce bayağı zeytin ağacı vardı. Şimdi az da olsa kalamata zeytin yetişen ağaçlar var. İstersen oralara da el at. Kartal'daki bir caddenin adının Zeytinlik olması da geçmişte buralarda bayağı zeytin ağacı olduğunu yansıtıyor.

walla antremansız çıktım ama genede çok zewk aldım.Katılan bütün arkadaşlara ve mesaj yazan herkeze teşekkürler....

Gerçekten çok güldük eğlendik.Bir sonraki turda görüşmek üzere

antrenmansız böyleysen antrenmanlı halini düşünmek istemiyorum zaten avşar grubundaki halini biliyoruz aman diim :)

@Eren AYDIN

Bence Erencim bisikletteki ağırlık dezavantajına rağmen benimle aynı tempoya ayak uydurduğun için ben seni tebrik ederim. Bribirimizi çekip taşıyarak gitmenin zevki hep çok zevkli olmuştur. Öndeki hep arkadakinin nefeslenip tempoyu daha da artırmasını sağlıyor. kilometreler 170lerdeyken bile 35-40 la döndük E5ten. Ben de senden ayrıldıktan sonra sahil yolunda tempoyu düşürdüm rüzgarın etkisiyle. Bir de kartal civarında meyve molası vermeyi ihmal etmedim. Benim kilometre de 220,88 deydi...

@samet_özdemir

Sametcim geçekten ellerine sağlık iyi bi organizayon ve hem keyifli hem performanslı bi tur oldu. Gebzeden tren kullanmama konusundaki ısrarıma hak vermişinizdir umarım bu arada. Yaşayarak gördük; artık pedallayarak döneriz gebzeden...

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
Turun bir çırpıda gerçekleşmesi için elini taşın alına koyan Sametle başlamak üzere; rampa inişinde mıcır kurbanı olduğumda desteklerini esirgemeyen ve yanımda olan Kemal ve Sedat abiye, dizindeki ağrılara rağmen bisiklete bu kadar tutkuyla bağlı olduğu için hayranlığımı gizlemediğim Barış'a, gidiş ve dönüşte kahvede çay ve üzüm molasını ikram eden Samet ve Kemal abiye, İznikte sahilde azıcık da olsa kış güneşinden nasibimi almama teknik aksaklıkla vesile olan Çağrı'ya, dönüşte ego tatmini olsun diye boyalıcaya kadar tempoyu alabildiğine yükselttiğimiz (hatta öncesinde düşük tempo dinlendiğimiz-onlar kendilerini biliyo!) pedalcılara, E5 te bana eşlik eden Eren'e ve ismini zikretmememe rağmen sabah feribotta beni bekleyen ve bu kadar eğlenceyi paylaştığım katılan tüm arkadaşlarıma teşekkürü burdan borç bilirim.

yahu kaç gündür internet yok sonunda ulaştım fotolara falan. burdan da facebooktan ad fotolar için samet ersot barış abiye teşekkürler. süper geziydi harbiden:in: yine baya güldük ama muhabbetler değişmeye başladı birden, başka başka konulara girdik:D

bu grup çok güzel oldu. hem performanslı hem eğlenceli oldu. aynen böyle ara vermeden devam diyorum.

çağlar artık yok tren falan çok yorgun olmadıkça binmemde pedal basmakla tren aynı hatta pedal basarak daha hızlı geliniyor bunu gördük :) ben teşekkür ederim turu bu kadar güzelleştirdiğiniz için en kısa zamanda güzel bi tur daha yapalım bu grup her açıdan 10 numara oldu performans olsun muhabbet olsun dostluk abilik kardeşlik olsun herşey var ;)

çağrı samimiyet arttıkça muhabbetlerde değişiyor resmiyet kalmadı çağrı bey :D artık çağrı bey kanka falan oldu :D birdahaki turumuzdada aynı performansı bekliyoruz çağrı bey :) en kısa zamanda güzel bi tur daha yapalım kopmayalım ;)

@çağlar kalaycıoğlu

çağlarcım sen bana teknik aksaklıktan dolayı teşekkür etsen de ben sana topçulara dönüşteki çok çok yüksek performans için teşekkür edicem:D

Geri