Scudo Sports

Haftanın ucuzu - garmin edge 500

Scudo
@Serkan Mıstınoğlu
Farkı ne bilmiyorum ama 144 dolar olan normal heart rate 157 dolar olan premium heart rate ..

Kırmızı siyahı tam benlik. Üstelik böyle bir şey de istiyorum ama emin de olamadım şimdi.
Acaba black friday de diğerleri daha fazla indirim yapar mı ??

@x-rayted farkları yok denebilir. görüntüleri farklı. premium olanı daha sonra çıktı.
fakat şu standart bişey; mavi-beyaz olan edge 500 normal nabız sensörü verir. kırmızı olan edge 500 premium nabız sensörü verir. bu bütün sitelerde aynı. garmin bu şekilde piyasaya sürüyor

• Beğen
Tepkiler: x-rayted
Garmin Edge 500 için çok iyi fiyat. Ben 2012'de almıştım. 3 yıldır kullanıyorum. Son bir yıldır Joe Friel'ın performans bisikletçisi için önerdiği antrenman programlarını uyguluyorum. Bir gün olsun keşke 510 veya 520 olsaydı da şu programı uygulayabilseydim dediğim bir durumla karşılaşmadım. Garmin Edge 500 alıp da performans geliştirmek için kullanırken bir eksiklikle karşılaşacağınızı sanmıyorum, varsa da gerçekten merak ediyorum. Ancak işin eğlence ve keyif tarafından bakarsak 510 veya 520 daha cazip olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Serkan Mıstınoğlu bu kitabı 2 aydır Scribd aboneliğim vasıtasıyla online okuyordum. Geçen ay Scribd bana mesaj gönderdi; Friel'ın kitaplarıyla anlaşmasını sonlandıracağını iletti, bu kitap ve diğerleri 18 Kasım'da yayından kalkacak. Ben de bu sıralar bu kitabı satın alabileceğim bir yer arıyordum. İlk aklıma gelen Amazon oldu. Basılı kitap, kargosuyla birlikte çok masraflı. Kindle versiyonu uygun ancak Kindle okuyucu lazım (bende tablet yok). Bu sıralar mecburen bir Kindle alacağım. Uzun zamandır e-reader almamaya direndim hep basılı kitap alıp okudum ama kaçış yokmuş anlaşılan. Bu işin maliyeti 280 TL'ye Kindle + 15 dolara kitap olacak. Türkiye'de bu kitabın satışı yok, bulabilseydim hemen alırdım. Tam bir başucu kitabı. Herkese de tavsiye ederim, alan pişman olmaz. Kitabın adı The Cyclist's Training Bible 2009

bilgi için teşekkürler :)
ben de büyük ihtimal amazondan alırım. temiz 2. elleri 9 dolar + 4 dolar kargo = 13 dolara gelecek (40 lira)
o kitap 40 lirayı hakeder :D

(link)

İnternette bu kitap var bilginize indirmek isterseniz.

Link paylaşımı forum kurallarına göre yasak sanırım.Googledan biraz araştırarak bulabilirsiniz.İyi günler

Aldim bir adet Garmin Edge 500 :) Wiggle'dan..

1 adet Sigma 16.12 kablosuz kadansli (kadans hic kullanilmadi, hiz sensoru ve monitor cok temiz) ve 1 adet Sigma 12.12 kablosuz kadansli (kadans ekipmanlari yok ve monitorun kilit mekanizmasi hafif kusurlu, ben de bisiklet forumdan almistim) bosa cikti satiliktir. Ayrica Sigma PC 3.11 nabız saati (ikinci el aldim, temiz urun) bosa ciktigindan musteri beklemektedir :D

Haftanın ucuzu bölümünde az evvel Chain Reaction'da rastladığım Garmin 520 & HRM + Cadence Kit fırsatını paylaşmak isterim.

Şu an görünen fiyatı 303.99 € = Yaklaşık 945 TL. CRC'nin standart gönderimi ücretsiz, yani sadece %18 gümrük vergisi mevcut. Gümrüğü ile beraber 1115 TL'ye kapınıza geliyor.

500 modeli ile arasındaki farkları kıyaslayıp kararı ona göre vermekte fayda var elbet. Lakin şu haliyle piyasanın epey altında bir fiyata geliyor.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@ATALAY16

Aramızda 300 TL değerinde bisiklet kullanıp memnun olan da var, bu parayı sadece karbon suluk kafesine verebilen de.

Keza bisikletiyle sahil kenarında gezinen ve Master Class yarışçısı üyelerimiz mevcut.

Ucuz yahut pahalı sizin hedefinize, bütçenize ve fayda beklentinize göre değişen kavramlar. Eğer Garmin Edge 520'nin tüm fonksiyonları ile hakkını vererek kullanabilecek bir kullanıcı iseniz, kullandığınız bisikletin fiyatının yanında bu fiyat size uygun gelecektir.

@Sadettin Z. Abi konu dışı ama karbon suluk kafesinin farkı ne 10 liraya aldığım zefal alü suluk kafesi vidalarıyla 30 gram yani neyin hesabı o karbon kafes 200 300 liralar falan... ?

@Ulaş Çavuşoğlu

Bu konunun tartışılacağı başlık burası değil. Lakin kısaca açıklanırsa bisikletinin toplam ağırlığını azaltmayı yaşam felsefesi haline getirmiş kişilere "Weight Weenie" deniyor.

Bu kişiler için bir ürünün birkaç gram daha hafif versiyonuna verilecek yüzlerce lira fazlanın bir önemi olmuyor.

@Sadettin Z. Yok amacım sorgulamak değildi zaten o 100 lerce lira bi fark yaratabiliyo mu sorusununu merak etmiştim teşekkürler...

@Sadettin Z. kötü bir amacım yok fakat paylaşmak istiyorum edge 520nin daha uygunu var :)
(link)

bu arada yeri gelmişken belirtelim, bike24 genel olarak merlinden sonra en uygun site. bunu keşfetmem biraz aman aldı, çünkü adamlar türkiyeye ürün yollarken %18 daha ucuz yolluyor. üstten login yapın türkiyeyi seçin, sitedeki tüm fiyatlar %18 düşecektir.

Login yapmadan:
l.png

Login yapınca:
lo.png

@Serkan Mıstınoğlu

Daha uygun fiyatları paylaşmanın neresi yanlış olabilir ki, bu başlığın amacı bu zaten. :harika:

Burada kargosu ile beraber yaklaşık 280€ fiyatı var. Bu durumda gümrük dahil toplam maliyeti 985 TL'ye kadar iniyor.

Sizin paylaştığınız fırsatta Edge 500 modeli yaklaşık 600 TL'ye geliyordu. Bildiğim kadarıyla 520 birçok alanda 500 modelinden ciddi anlamda üstün. Almayı düşünen varsa bu fırsatı da değerlendirmeli.

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
@Sadettin Z. Yuh :) ben alırken daha pahalıydı :) şimdide satışa koydum kolay kolay bu fiyata varken satılmaya bilir :)

Geri