Yahu Selçuk nedir bu maddi konu sorunu ? Biz öğrenciyken yapıyorduk bir çok turu. 20 lira masraf etmiyorduk belki. Turlar ekonomik de yapılabiliyor. Bisiklet ve sen olduktan sonra ne lazım ki ?
Hmm. O zaman ayrı. Pazar günü bir randevum olabilir. O olmazsa yaparız bir şeyler. Onun dışında akşamları kızılinler tarafına bir iki antrenman için çıkmaya başlarım inş.
olur bu akşam bişiler yapalım madem ama katılım ne düzeyde olur ben bilemem ben bugun antrenmana cıkıcam ikide 6 ya doğru biter heralde ondan sonra bişiler yapalım 05448373029 ulaşabilirsin bundan bana evdeki net faturalarını ödemeyip bisiklete malzeme alıdığım için evde net yok
İyi oldu akşam akşam 41 km mesafe 24,6 ortalama ile. Ciğerler hala balgam atıyor yalnız. Didim'in mis gibi havasından sonra Eskişehir'in kuru ve kirli havası 10 günde doldurmuş ciğerleri. Bisiklet de olmasa işimiz kötü
slm.kardeş hoşgeldin bakalım
uzun zamandır siteye giremiyorum
nasılsın?Didim bırakılıpda gelinirmi kardeşim.orada eki kurup ege turu yapsaydın sahil kenarından güneye çıksaydın...müsait bir zamanda kısa bir tur yapalım..kendine iii bakk...