@Kudret Kurtcebe
Kudret abi Atilla takımı cidden bisiklet sporunun gelişmesi için çok güzel şeyler yapıyor bende takip ediyorum ama öğrendiğim kadarıyla antreman durumları çok eksik hatta antreman demeye cidden şahit lazım durumlar var.Atilla bey eminim olması gereken şeyleri biliyor ama bu gençlere yaptırmıyorsa bu işte başka bir bit yeniği vardır.Ya uğraşmak istemiyordur,ya uğraşacak genç göremiyordur yada korkarım işin sadece reklam ve ekonomik boyutunu düşünüyordur ki inşallah böyle değildir.Bu gençlerde de hata var, nedir dersen artık internet elimizin altında her türlü antreman teknikleri şekilleri kısa bir aramanın sonucunda elimizin altında.Bir genç bunları araştırıp gidip takımdaki bir abisine abi neden nabız kontrolü yapmıyoruz neden bisikletsiz antremanlarımız yok.Abi takım dışında neler yapmam gerekir diye sormuyorsa kendi hatasıdır.Bunları sorup da cevap alamıyor ise durum daha da vahim.
Ben çok üst düzey bir sporcu değilim ama 12 yaşından beri pek çok spor branşında bazen takım ile bazen ferdi olarak lisanslı bir şekilde çalıştım.Kısacası sporun ana temellerini az çok bilirim.Vucudumu iyi tanırım onu nasıl geliştireceğimi bilirim. 17-18 yaşında çok üst seviye bir askeri eğitim aldım insan vucudunun sınırlarını ve o sınırların nasıl zannedilenden çok yukarıda olduğunu da yaşayarak gördüm.Tüm bu bilgilerime dayanarak ve yukarıda bahsi geçen antremanların iç yapısını bilen bir arkadaşımdan dinleyerek kesin olarak söyleyebilirim ki bu yapılanlar antreman değil ama asıl amacı nedir dersen onuda anlamış değilim.