Scudo Sports

Hafif yağışta yağmur pantolonu

Koray_41

Daimi Üye
Tepki
211
İsim
Koray TOK
Başlangıç
2011—12
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Arkadaşlar hafif yağmur altında,max 15-20kmlik sürüşte,bu ürünlerden herhangi biri beni korur mu?

(link)
Screenshot_2015-10-29-19-43-17.png

(link)
Screenshot_2015-10-29-19-27-46.png
(link)
Screenshot_2015-10-29-21-32-41.png

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Ben bir süredir bakınıyordum, bugün Nike Therma Sphere Shield aldım, 209 TL verdim.
Gerçi ben koşarken veya dağ yürüyüşü içinde kullanacağım sadece bisiklet için almadım.
Su testi yaptım bahçede bilek lastikleri çok hafif nemlendi, onun dışında tık demedi, o bölüme kadar zaten ayakkabı koruyucusu çıkacağı için MTB ile sorun olmayacaktır. İç bölümü ve bel kısmı oldukça yumuşak, rahatsızlık vereceğini düşünmüyorum.

cityshop-0-0-374300-688477-071-1444227544.jpg

• Beğen
Tepkiler: Koray_41 ve bua
@Tolga Uşaklı Teşekkür ederim.Sadece hafif yağmurda giymeyi düşündüğüm için fiyatı ucuz birşey arıyorum.Ucuz ve kaliteli,o da nasıl olacaksa:koptum: Ama ucuz ve az su geçiren,nemlenen olabilir:D

@Tolga Uşaklı
nasıl bi su testi uyguladınız?

Önce banyoda su kaydırma özelliğine baktım, duşta elimi bilek bölgesinden içeriye doğru tutup duşu açtım.
Kumaşı diz ve baldır bölgesinden biraz elimle açtım, gözenekler açılınca su girer mi acaba diye hiç nem ve su gelmedi.
Sonra üzerime giydim, bahçede hortumu açıp diz - baldır ve bilek bölgesine tuttum 15 - 20 sn kadar, yine bir sorun olmadı.
Ben M bedenini aldım, bu ürün bende vücuda tam oturan bir yapıda, bol bir eşofman gibi değil, görüntüsü aldatmasın.
Benim üst baldır 58cm, alt baldır 42 cm, biraz Roberto Carlos durumu var bende.

Açıkçası bugün denediğim kadar yağmurun aynı anda bir noktaya geleceğini pek düşünmüyorum.
İsterseniz bir video çekebilirim yarın sabah. :) @Emre Tekinarslan

Pek kimsenin fikri yok sanırım.Ee bende pantolonsuz binerim,arap kadri gibi:koptum:

• Beğen
Tepkiler: sspl
@Tolga Uşaklı Ilk bakista bana pek mtb'ye uygun gibi gelmedi gosterdiginiz nike pantalon ama kumasini test edemedigim icin emin de olamiyorum. mtb icin ozellikle bu aylar pantalon ve sortlar yagmur gecirmezlik, nefes alma ve kir tutmama ozelliklerine sahip olurken ayni zamanda da hafif olmali.

Ben bu iki urunu kullaniyorum. Cok ucuz olmamakla beraber performans olarak oldukca basarili urunler ve test ettigim urunler. Sort Ingiltere merlincycles'tan alinma, pantalon Turkiye the north face'ten.

(link)
(link)

@kokomarmaris
eğer su geçirmiyor ise evet herhangi biri sizi korur. Yalnız ben thcibo daki olanı beğendim. Tabi fotoğraftan. Kullanmadan net bir yorum yapmak doğru değil. Eğer alırsanız paylaşım yaparsanız bilgi sahibi olursunuz. Thcibodaki benimde ilgimi çekti açıkcası.

• Beğen
Tepkiler: Koray_41
@soneryen Aldigimda mutlaka yorum yapacagim.

@kokomarmaris
Neye yöneldiniz. Bende ciddi ciddi düşünüyorum ama detaylıca bakmaya araştırmaya fırsat bulamadım.

Tchibodaki üründen bende var.
İşe yarıyor.
İçine uzun tayt giymek gerekir.
Çok yağmurlu günlerde iş pantalonu üzerine dahi giymiştim.
Giyip çıkarması da pratik.

• Beğen
Tepkiler: Max Torque
@soneryen Tchibo kesim-modeli daha iyi gibi.
@Baris Celik Baris kalibi pantolon gibi mi?Beden olarak L alsam 1.86 olur mu,82 kiloyum.Kiyaslarsan sevinirim.

Tchiboda buna cok benzeyen bir modeli daha var.İkisinden biri ama hangisi;)
Screenshot_2015-11-01-11-06-36.png
(link)

Tchibodaki pantolonlari kullanan ya da gorupde tavsiyede bulunanlara gore bu aksam birisini tercih edecegim isallah.

@kokomarmaris etiketinde "active by Tchibo" yazıyor iç tarafta arkada pantalonun, şimdi baktım.
Boyum 1.87, kilom 79-80. M beden alacaksın. Paçalarda fermuar var, ayakkabı çıkartmadan soyunmak mümkün. Yüzde 100 polyester. Fışır fışır ses yapar yürürken:) Ama su geçirmez.40 derecede hassas yıkama yapılabilir.

Yatırım tavsiyesi değildir:)

59,95TL lik ürün bendeki.

Düzeltme: Bendeki 54,95TL lik ürün!!
Yıkama talimatından anladım farkı.
Görsel olarak aynı gibiler.

Unisex idi benim aldığım sezon bu ürün, 2014 kışı olmalı.

Birkaç beğeni istiyorum mesajıma şimdi. :)

@Baris Celik Selam.Tavsiyenle 59.95 olani %10 indirimle aldim.Tesekkur ederim.
Bu arada sitede fiyatlar bana uygun geldi.Kayak montu or;
(link)
Termal iclik takim.
(link)

@kokomarmaris Bendeki ürün 54,95 TL'lik ürün. Mesajımda "düzeltme" yapıp belirtmiştim. Yani bendeki ürün "unisex" olan ürün. Muhtemelen bedenler ve kalitesi aynıdır.

• Beğen
Tepkiler: Koray_41
@Tolga Uşaklı

Valla hayır demem :)

Başlarda ben de hevesle bu Tchibo'dan 5-6 tane uzun siyah rüzgar geçirmeyen tayt, 1 rüzgarlıklı gri koşu montu, 5-6 tane uzun kollu sarı/siyah içlik, 5-6 tane de içlik üzerine giymelik yine uzun kollu eşofman benzeri gri/siyah ürün almıştım. Hatta dolapta yer olmadığı için 3 raflı çek çek sehpa almıştım :)

Malum bisikleti bıraktık, şimdi hepsi öylece kalakaldı. İhtiyaç fazlası :) Bunlar ise large beden.

• Beğen
Tepkiler: Max Torque
Geri