Scudo Sports

Hafif yağışta yağmur pantolonu

O heves suan bende de var.Esim frenlemeye calisiyor:D

Scudo
guncel tutalim, oneri isteyip baska baslik acanlar icin

@Baris Celik Baris yaktin beni.Pantolon düdük gibi oldu:D M beden kapri gibi oldu yaw:ssrtcbya:

(link)

Bu urunun tam boyu belden pacaya kadar 104cm M beden icin.
Benim bel paca boyum 112 cm.Bilginiz olsun bende cok kisa kaldi.Alirken gozonunde bulundurun.

Pantolon kesim ve beklenti olarak begendim fakat boy kisa...

IMG_20151104_203841.jpg
Cepler bos.Acinca hava almasa icin sanirim.
IMG_20151104_203603.jpg Bel diz file astar,dizden sonra tam astar.
IMG_20151104_203737.jpg
Yaklasik 3 dakika suyu bekleyip parmagimla yedirdim.Altindaki pecete islanmadi.Boyuda olsaysi bu pantolon F/P olarak bence cok iyi.
IMG_20151104_205313.jpg

@kokomarmaris Selam tekrardan, benim elimdeki urun unisex olan urun, yukaridaki mesajimda da ifade etmistim, demek ki bedenleri de farkli iki urun arasinda. simdi bendeki unisex yagmur pantalonunu yukardan asagiya forforlu cizgi boyunca olctum senin icin. M beden 109 CM.
Benim boyum 187. Bana 109 cm lik urun M beden unisex olan model uymakta. ic bacak uzunlugum da ayakkabisiz 86 cm olarak olcmustum.
Kimseyi yaniltmak istemem, unisex urun olsaydi bu kadar capri kalmazdi sanirim.

• Beğen
Tepkiler: Koray_41
Canınızı hiç sıkmayın. Tcibo müşteri hizmetlerini arayın. Yurtiçi kargo firmayı temsil eden bir numara verecekler. ücretsiz kargo ile değişimini yapıyorlar. sizden masraf istenmeden hallediyorlar.

Tcibo müşteri memnuniyeti çok yüksektir.

@kokomarmaris

@Baris Celik Goruntu ayni olsada beden degisiyor demek ki.Benim ic bacak 85 cm.Sizin yaniltma durumunuz yok.Unisex aldim demistiniz.Bende sadece kumas farkini gore bunu sectim ama bedende degisiomus:ssrtcbya:
Neyse yrn geri kargolarim.Tekrar yardimin icin saol.Son bisi istesem.Beli kac cm olcebilir misin.Varsa sendekinin L bedenini almayi dusunuyorum.

@kokomarmaris urunu sirt ustu yataga serdim, kemer varmis gibi olctum bir uctan diger uca 39cm, kendinden lastikli, elimle genlestirmeden olctum.

• Beğen
Tepkiler: Koray_41
Geri