Scudo Sports

Hadi yine iyisiniz artık herkes Pinarello sahibi olacak

TatanQa_tr

Forum Bağımlısı
Tepki
4.264
İsim
Taner
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
BMC
Bisiklet türü
Yol bisikleti
İlgili başlık olarak burayı bulabildim. Yeni kredi destek paketlerinin içinde bisiklet almak isteyenlere de bie ışık görünecek gibi..

(link)

Kamu bankaları konut, taşıt, sosyal hayat ve tatil kredisi paketleri açıkladı. Birinci el/sıfır veya ikinci el konut alımlarında 1 yılı ödemesiz 15 ay vade ile kredi kullandırılacak. İkinci el taşıtlarda %0,82 faiz ile kredi kullandırılacak. Tatile çıkmak isteyen vatandaşlara tatil kredisi gelirken, bisiklet almak isteyenler için de ayrı bir kredi kullandırılacak

Scudo
Bende bir yerde Bisan bisiklet alımlarında Vakıfbank'ın destek verdiğini okumuştum sanırım.🤔🙂
Dipçe: Reklam olarak algılanmasın, hiç biriyle maddi bir bağım yok, manevi de yok.😅

Tayfundan forumculara gelsin: hadi yine iyisiniz iyisiniz iyisiniz siz işinizi bilirsiniz bilirsiniz bilirsiniz. Müjdemi isterim. Bisiklet kredisi geliyor. Herkez cillop gibi karbon bisikletleri; colnagoları, cerveloları, canyonları onları bunları altına çeksin.

(link)

Son dakika: Kamu bankalarından kredi paketi
Kamu bankaları konut, taşıt, sosyal hayat ve tatil kredisi paketleri açıkladı. Birinci el/sıfır veya ikinci el konut alımlarında 1 yılı ödemesiz 15 ay vade ile kredi kullandırılacak. İkinci el taşıtlarda %0,82 faiz ile kredi kullandırılacak. Tatile çıkmak isteyen vatandaşlara tatil kredisi gelirken, bisiklet almak isteyenler için de ayrı bir kredi kullandırılacak.

Bir yönüyle garip, bir yönüyle iyi bir haber. Bakalım Türkiye bisikletli ulaşım dönüşümü yapabilecek mi? Yoksa sadece üst seviye bisiklete sahip olma hayali kuran pedaldaş mı kullanacak bu krediyi? İzleyip göreceğiz.

Alım, ödeme gücü, siyaset... Bunlar hakkında konuşmak istemedim. Yoksa konuşacak çok şey var ama boş lakırdı. Gelin iyi yönünden bakalım bu sefercik...

Bir bordron yoksa 3'ün 1'i ni alabileceğin bir kredi çeşidi.
Ve son pandemi döneminden sonra işini kaybedenlere çok sayıda kişi eklendi.

Hayırlısı.

trainspotting35, İyi uyuyamadım sanırım.😅 Şimdi 1000 TL'lik bisiklet almış olsak da 30000 TL mi destek alacağız yani? Geri ödeme şartıyla birde.🤔

Sanki bir yanlış anlaşılma var Bisan bisiklet alana Bisan & Vakıfbank işbirliğiyle Bisan bisiklet alanlara özel 6 ay ödemesiz, %0,55'ten başlayan faiz oranları, 30.000 TL’ye ve 60 aya varan vade seçenekleri ile ile kredi fırsatı! Buradan anladığım bisiklet almak için değil Bisan dan 1000 TL lik bisiklet dahi alsan bu krediyi kullanabiliyorsun.

Selamlar, bu haberin detaylarında şuna dikkat etmek gerek. Sadece yerli bisikletleri kapsıyor.

tam olarak da şöyle aslında:
A. Firma Katkı Paylı Tüketici Kredisi

Bireysel müşterilerin sosyal ihtiyaçlarının finansmanının uygun şartlarda sağlanmasının yanı sıra yerli üretim yapan mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri, ev tekstil, çeyiz ve bisiklet sektörlerini desteklemek amacıyla;

Yerli üretim yapan firmalar ile anlaşmalar yapılacak ve asgari 3.000 TL, azami 30.000 TL kredi tutarı ile 6 ay ödemesiz azami 60 ay vade, aylık %0,55 faiz oranı ile finansman imkanı sunulacak. Anlaşma yapılan firmalar bankaların internet sitesinde yayınlanacak.

@trainspotting35, dün okuduğum kadarıyla alım sırasında kredi kullandırıyorlar. Sizin dediğiniz gibiyse ben de kullanayım nasılsa oran bedava. Yenice bisiklet aldım daha faturası kesilmedi :)

30 bin TL ye ve 60 aya varan yazıyor. yani bisanda 30 bin tl lik bisiklet varsa tamamını kullanabilirsiniz

Yerli markalar için geçerli olacaktır bu kredi paketi.Ithal alinabilir mi emin degilim.Kamu bankasında çalışıyorum. Sabah mail geldi ancak açıp detaylı bir şekilde bakamadim.
Hayırlı olsun.

Bu kadar çeşitli ürün gamına, krediyle sahip oldurma sevdası çok iyi değil. Oran düşük ama bisiklet için bile kredi açılınca beni rahatsız ediyor, sorgulatıyor. İlginç bir durum.

@gg bebe Maksat alalım, verelim ekonomiye can verelim olayı. Yerli firmaya destek. Şimdi baktığımızda destek ama ne kadar destek. Praetor un kadroyu al Taiwandan, vites sistemi jantlar Japonya getir birleştir al sana yerli üretici desteği. Yerli üreticiye destek verilecekse en azından %40-%50 yerli malı üretim mallara verilsin bence.

@Snr U bence bisiklete bile zam gelir kredi olayından sonra. Size bir örnek Tarım bakanlığı bazen tarim makinelerinde destek ve yüzdeli hibeler verir. Fakat o da ne makinelerin fiyatları artmış bir anda :mad:

Peki ben peugeot bisiklet almak istesem.. marka yabancı ama burada üretiliyor. Bir de hayatımda daha önce hiç kredi kullanmadım. Ne şekilde olacak? Bankaya mı gideceğiz yoksa alirken satıcı ile mi konuşup alacağız?

@Snr U bence bisiklete bile zam gelir kredi olayından sonra. Size bir örnek Tarım bakanlığı bazen tarim makinelerinde destek ve yüzdeli hibeler verir. Fakat o da ne makinelerin fiyatları artmış bir anda :mad:
İşte bu durum ne yazık ki insanların çoğunluğunun şerefsiz (kusura bakmayın ama daha hafif bir anlatım kullanamazdım) olmasından kaynaklanıyor.😔

Geri