Scudo Sports

Hacettepe Üniversitesi

Scudo
@alper şener
Var ama organize olmak gerek sanırım

var dedim ama yanılmışım sanırımses seda yok kimseden

Arkadaşlar merhaba. bende İstatistikten y. lisansa başladım ve bisikletim var. herhangi bir etkinliğiniz varsa katılmak beraber pedallamak isterim...

@senem turker

senem hoşgeldin ama h.tepe forumda etkin değil. okuldan bir şekilde ulaşmak lazım onlara. kim ilgileniyor falan bulup katılmak lazım. forumdan haber çıksın diye beklersen çooook zaman geçer :)

• Beğen
Tepkiler: senem turker
Bu başlığı hortlatmak gerek. Kimler halen daha Hacettepe'de okuyor? Bu sene topluluğun bir etkinliği var mı?

• Beğen
Tepkiler: Eray ADALI
Ben de hacettepe felsefe bölümündeyim. bisikletimi alalı çok olmadı gerçi ama hacettepeye gidecek kadar kondisyonum var:). Okulda nasıl haberleşeceğiz ne yapacağız nasıl yapacağız bunları merak etmekteyim..

Bildiğim kadarıyla aktif bir Bisiklet Takımı ve Grubu var.. Ben de henüz tanışma fırsatı bulamadım; bu sene bisikletim Ankara'da benimle birlikte, umarım bu sene tanısacagım ben de..

Bildigim kadarıyla daha çok Sıhhıye kampusunde bulusup eymir tarafına sürüsler oluyor.

Facebook grup sayfası ve kendi web sayfaları var açıkcası ben bu sekilde uzaktan takip ettim bisikletim memleketteyken.. sizler de bir göz gezdirin isterseniz;

(link)

(link)

@Bulut Yavuz

Bisikleti beyin önüne koyan olursa başında bekler tanışırım :) Ondan sonrası da facebook, twitter, msn, telefon derken gelir.

@GiciK eRay ADALI

Aynı şekilde ben de bu sene getirdim bisikleti. Fakat 96 model bisikleti hiç bir parçasını değiştirmeden toplayınca ilk yokuşta zincir isyan bayrağını çekip kopuverdi.

• Beğen
Tepkiler: Eray ADALI
Ben de katılmak istiyorum fakat herhangi bir duyuru vs. görmemiştim bu konuda, okulda bisiklet(li) görüyorum da yanlarına gitmedim hiç :) buradan anlaşacağız şimdilik sanırım.

Selam hacettepeliler ben de önceden buradan araştırmıştım, neyseki grupla bi şekilde tanıştım.Şuan aktif bisiklet takımı-kulübündeyim katılmak isteyenlere yardımcı olabilirim.Sürekli geziler yapıyoruz çok keyifli oluyor, arada yarışlara katılıyoruz.Beytepedeyim tel 0537 570 09 79 mesaj atın, arayın .Facebook: (link) . Topluluğunki (link) . Bisikletiniz varsa direk sürmeye başlarız yoksa bisiklet seçiminizde yardımcı oluruz. Herkese bol pedallar...

Millet bisiklet topluluğu bu pazar beytepeye geliyor. Sabah 9 da kurtuluştan yola çıkacaklar , en geç 10 gibi beytepe kampüsünde olurlar.Tekniklerin geliştirileceği bir antrenman olacak saat 17.00 gibi bitmesi bekleniyor.Gelen birine ulaşsın :D

Hadi yok mu hacettepeli bisiklet delisi olan çamurda bilene süreriz :D

Ben varım ancak irtibata geçemedim kimseyle. Elektroniğin önünden geçiyorum perşembe ve cuma günleri. Oraya parketmiş bisikletleri görüp bir sabırla derse gidiyorum. Facebook üyeliğim yok. Klube üye olup, Beytepeye geldiğim günlerde varsa klup odasında şöyle bir muhabbet etsek o da yetecek.

Numarayı kaydedin, numaranızı yollayın haberleşelim ben de elektronikte okuyorum zaten ama topluluk odamız yok malesef.Enesin de dediği gibi yağmur çamur gibi bir sınırımız yok :D gelmek isteyen olursa bi gün arazi çamurluyken girelim macera çıkar bize de :D

• Beğen
Tepkiler: velespitto
Geri