arkadaşlar beytepede bisikletli ulaşım projesi var şu an üzerinde çalışılan. fizik mühendisliğinden Demir hoca ilgileniyor. ben kendisiyle konuşma fırsatı bulamadım fakat konuşunca buraya da yazıcam sonucu.
cevabı yazamadım arkadaşlar kusura bakmayın. Uğır hocayla konuştum. dağ bisikleti ile gezi topluluğu aktif olarak faaliyet içindeymiş. her cuma 18.30da merkez kampüste kulüp toplantısı yapılıyormuş. tam olarak salon aklımda kalmadı fakat onu da yazarım. irtibat kurmak isteyen arkadaşlar için Uğur BAYSAL hocanın email adresi: ubaysal@hacettepe.edu.tr ayrıca bir notu da var; bisikletçi arkadaşların irtibata geçmeleri beni mutlu eder.
Merhaba;
Ben Beytepe Kampüs yerleşkesinde bulunan Beytepe İlköğretim Okulunda görev yapıyorum. Bisiklet binmeye yeni başladım. Klübe girme şansım varmı bilgi verirseniz sevinirim..
hacettepe öğrencisi olmak şartı var sanırım. ama tabi bu kulübe girmek için. pedallamak için kulüp üyesi olmayı şart koşmuyoruz baharda çok güzel turlar yapıcaz. bekleriz
her çarşamba saat 12.30da elektrik elektronik mühendisliği önünde buluşuyoruz. pedallamak isteyenleri bekleriz. yakın bir zamanda cumartesi günleri de tur yapmayı planlıyoruz. haberini veririm
Stand aslında SDS'den ziyade Hacettepe Üni. Dağ bisikleti ile gezi klübü'nün standı.. Sds destekçi olarak orda bulunuyor.. Stand'dan Dağ bisikleti ile gezi klübüne üye kaydı için form doldurabilir ve aklınıza gelen her türlü sorunun cevabını bulabilirsiniz.. Yarın çok büyük ihtimalle benim Street bisikletimde orada olacak isteyenler deneyip turlayabilirler
Merhaba arkadaşlar. Ben Hacettepe Üniversitesi Dağ Bisikleti İle Gezi Topluluğu Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Lucian Doğa PAKNADEL.
Topluluumuz bu dönem yeni bir kadro ile çok daha aktif olarak yeniden canlandırılıyor. 12-16 ekim 2009 tarihleri arasında Beytepe kampüsünde açılacak olan standımızda BMX gösterileri, eğlenceli aktivitelerin yanı sıra yeni üye alımlarıda gerçekleştirilecek. Beytepe'de ve Ankara'daki tüm bisiklet dostlarını bekleriz... Beytepede okuyan arkadaşlar bana e-posta ile ulaşırsa yeniden topluluk üyee kayıtlarını gerçekleştirebiliriz. Herkese bol pedallı günler.