Scudo Sports

İnceleme H9R eken aksiyon kamerası ilk test videosu

Alfa_x

Daimi Üye
Tepki
100
İsim
Ali
Bisiklet
Cube
Selam herkese Öncelikle kamera özellik bakımından oldukça iyi çok uygun fiyata baya kaliteli çekim modları olan bir ürün ama hammade olarak gopro ya göre biraz zayıf ama bin küsür tl ler vermem ben 60 - 70 dolar civarına işim görülsün derseniz bence harika bir cihaz diyebilirim. 170 derece açılı 4k dan başlayan modları var . 30 mt su geçirmez kılıfı var tabi onu deneme fırsatım olmadı :)

Birkaç fotoraf çektim halihazırda vede video 1080 e 60 fps olarak çekildi fotolar 12 mp.

Dosyalar

• FHD0001.JPG
    FHD0001.JPG
    74 KB · Okunma: 117
  • FHD0009.JPG
    FHD0009.JPG
    254,3 KB · Okunma: 115
  • FHD0010.JPG
    FHD0010.JPG
    99,7 KB · Okunma: 108
  • 13271546_10154197321678909_731212584_o (1).jpg
    13271546_10154197321678909_731212584_o (1).jpg
    129,5 KB · Okunma: 109
Scudo
@Alfa_cube Gece çekimi Nasıl, deneme fırsatınız oldu mu?

Daha olmadı ilk bos zamanımda eklerim buraya yeni gorselleri.

Tamam, teşekkür ederim :)

Gece çekimleri burada.. Işık hiç yok tabi flaş da yok. video da kısa sürede geliyor..

Dosyalar

• FHD0019.JPG
    FHD0019.JPG
    26,5 KB · Okunma: 107
  • FHD0022.JPG
    FHD0022.JPG
    82,3 KB · Okunma: 100
Sjcam almayı düşünüyordum sanırım onun yerine bunu alıcam. Siz ne kadara almıştınız?

• Beğen
Tepkiler: Alfa_x
@Alfa_cube
Yeni kameranızı iyi günler de kullanmanızı dilerim. Video kayıtı, fiyatına göre oldukça başarılı. Ben de video gece çekimini merak ediyorum.

• Beğen
fiyatına göre gayet iyiymiş aslında :) güle güle kullanın

• Beğen
@Alfa_cube 1 sarjla 1saat çekim yapıyor diyorlar doğru mu öyleyse yedek batarya sart

Siz nerden aldınız toplamda kaç tl ye mal oldu (yurt dışından sanırım türkiyede bulamadim gümrük kaç tl tuttu )

Sıfır eken h9 satılıktır, ekstra batarya ve şarj aleti ile, özelden yazabilirsiniz.

Arkadaşlar yorumlarınıza teşekkürler, ürün aliexpresten h9 action camera yazsanız çıkar 74 dolara geldi baya bi ek aparatıyla monopodu da dahil yedek pilide dahil 32 gb kartı da. valla pili çok uzun deil gibi tam çekim yapmadım ama kameradan video aktarırken wifi kullanıyor ve oda çok pil yiyiyor kanımca 1 - 1 buçuk saat max gider iki tane pil yeter zaten özel anları çekeceğiniz için her dakka kullanılan bişey değil.. bana yetiyor

kısa video videoları ve resimleri çekerken dış sugeçirmez kabı da vardı dikate alınmalı daha net çekebilir tahminimce..(kask kamerası aparatlı mod).

• Beğen
Tepkiler: Emert20
Xiaomi yi ile kıyaslarsanız hangisi daha mantıklı olur sizce hocam?

O markayı inceledim daha pahalı skaladaydı almadım f/p bene bu ama zaomi de alınır iyidir tabi.. Ayrıca hiç yakından inceleme fırsatım olmadı ama kullananlar da memnun anladığım kadarı ile.

• Beğen
Tepkiler: hasanalparslang
Teşekkürler hocam ilk defa bu kamerayı görüyorum, sizin sayenizde almak isteyenlere güzel bir fikir olacaktır, saolun :)

• Beğen
Rica ettim amaç paylaimak nemalanmadan ;)) herkesler faydalansın bilsin biz millet olarak f/p seviyoruz çünkü.

aynen hocam temel prensip ucuz olsun en iyi olsun :D

@Alfa_cube

Çekim yapılırken wifi modu kapatılabiliyor mu? Ayarlar da seçenek var mı?

Çekimde wifi modu kapalı kaydettikten sonra telefona atmak için açılıyor. O da baya şarj yiyiyor.

Arkadaşlar, şimdi bir arkadaşımdan Eken h9 ödünç alacağım. Aliexpressten bunun kumandasını sipariş ettim, açma kapama tuşu var kumandanın üzerinde.
Bisiklette giderken güzel anları kaydedeceğim sadece. Kumanda ile ilgili bir problem yaşayan oldu mu?

Geri