Scudo Sports

İnceleme H9R eken aksiyon kamerası ilk test videosu

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Eğer aldığınız kamera h9r modeli değilse kumanda çalışmaz, h9'larda kumanda özelliği yok haberiniz olsun

Scudo
@Eren D.
Hadi ya :D Neyse sağlık olsun :D

Şimdi satın aldığım yere baktım da h9 da da çalıştığı yazıyor o_O Bakalım gelince anlayacağım artık

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Araştırdım biraz ya, h9 ve h9r modellerinin yazılımı bile farklı. Kesinlikle olmuyor yani h9r modeli değilse :D

@Eren D.

H9lar bir değişim geçirmiş. Eskilerde dediğiniz gibi ama yenilerde H9'da da kumanda çalışıyor. Yeni sisteme göre satın alırken H9R alırsanız kumanda ile geliyor, H9 alırsanız kumandayı sonradan satın alıp çalıştırabiliyorsunuz.

" All the H9 sent after 2017.6.13 can support remote, but it's without remote controller, H9 and H9R firmware version are both ActionCam H9R."
"13 Haziran 2017'den sonra (bu dükkandan) gönderilen tüm H9lar kumandayı destekler ama kumanda içermez. Hem h9 hem de H9R aynı yazılımı (ActionCam H9R) kullanır"

@Ahmet Bilge Kaan AKIN 'daki modele bağlı olarak çalışma ihtimali var.

@luneris
Hocam h9r yaziyor kameranin bilgisinde ama kumanda denedigimde calismadi malesef. Kumandanin pili degistirdim yine de calismadi. Ekstra bir sey yapmak lazim mi?

R yazdığı halde neden çalışmıyor bilmiyorum.

ben de kamerayı selenin altına sabitlemiştim. ortaya böyle bir görüntü çıktı. kamera eken w9

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Geri