Scudo Sports

Güzelyalı çan balaban turu

@Zerrin

İnşallah sizde benım gibi hırslısınız.Cihan hocam anlattı siz güzelyalıya gelmeden ankarada karşınızda bizi görürseniz şaşmayın zerrin hanım. Yaş önemli degil aslında insan hissettigi yasta sayılır.Ben kendimi 18 hissediyorum.:) İnsan hissettigi yaşta sayılır.Belki 40 yaşında bisiklete binmeyi ögrendigimden çocuklugumda bır bısıkletim olmayışından olabılır.Kızıma okul hediyesi aldıgım bısıklette ögrendım.Ama şu an çocuklar onun kıymetını bılmıyorlar.Size allah kolaylık versın kuçuk bır çocuk ve yaslı anne babanız.Allah onları basınızdan eksık etmesın en ıyı sıtres atma dogada bısıklet ve yuruyuş sizde onun farkındasınız.Çabuk gelınde şöyle bır hiç degılse bozcaada yapalım.Güzelyalının suyuna benzemez ama harıka buz gıbı suyu var tavsıye ederim. Kendınıze ıyı bakın anne ve babanızın ellerınden öperım. saygılar.

İrfan AŞIROĞLU

ÇANAKKALE

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
Scudo
Ne güzel bir tur olmuş yine. Bizi kıskandırmaya aht etmişsiniz anlaşılan. Enfes bir doğada güzel bir gezi olmuş. Ben en çok oğlak çevirme tabelasında yutkundum niyeyse artık:D
Paylaşımınız için teşekkürler.

Selamlarımla

@çirkin

Yorumun için tşk ler.Bizde o niyetle gitmiştik ama insan umduğunu degil buldugunu yermiş.Oglak sezonu daha açılmamış bizde ekmek,peynir,helva ve bırer duble çayı buldugumuza şükrettik.Baharda atlayın bisiklete istanbul ne kadar yol zaten beraber gıder oglakları yerız. :)

Bu gün yeni yayınladım.Çanakkale güzelyalıda sabahları bir başkadır.Orayada yorumlarınızı beklıyorum.Orada dahada hayrete düşeceginiz çılgınlıklar yaptık seyredin bak..:eek:

@cihan aksoy

Sehven yapıldığı belli olan bu hatayı düzelttim.

@cihan aksoy

Sevgili Cihan,
Fotolarınıza ve geziye bir kaç kez baktım.
Önce güzellikleri gördü gözlerim.
Sonra da sizden kaynaklanmayan bu yol durumu dikkatimi çekti.
Siz daha yakından gördünüz İran da benzer bir yolda kaza yapmıştık.:( :mad:

Seken taşların kadroda çıkardığı çınlama sesinin ne kadar ürkütücü olduğunu iyi hatırlıyorum.

selamlar.

@iskoc

Tşk ler kardeşim.Vatanımız bir cennet bodrumda gzl.Gökova bısıklet turu 2009 yollar hepımızın 5-15 ekim tarıhlerı arasında oradaydım.:) Köycegızde sele yakalandık donmek zorunda kaldık.:eek: Antalyaya kadar ınmeyı duşunuyordum.artık başka bır tarıhte gercekleştırırım.

• Beğen
@İrfan Aşıroğlu

inşallah İrfan bey. Hele bir bahar gelsin şu zavallı göbeciğimi enfes tatlarla doldurup sonra onların hepsini yollarda yakıp sonra yeniden doldurmaya niyetliyim ben de. Selamlar

selamlar güzergah ve turunuz harika... Serçeler köyündeki kareleriniz ayrıca çok güzel olmuş ayaklarınıza sağlık...

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
Tşk ler tabii ne demek incirin adımı olur.Her zaman çantamdan eksik etmedigim kuvvet iksirlerinden biri,güzel yorumun içinde tşk ler uğur kardeşim.

• Beğen
İrfan hocam yapma ya,:(

İnsanı kıskandırmak için ne lazımsa yapıyorsun.
Ben evi Antalya'dan Çanakkale'ye taşıyorum, haberin olsun. Bakalım ben taşınınca da böyle gezmelere gitmemezlik yapta görelim.

İnsanın ağzı sulanıyor, ah keşke bende yanlarında olsaydım da, böyle zevk ve neşe içinde gezseydim diye. ;)

Paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum. :)

Sevgi ve selamlarımla.

şu bisiklet sevgisi ve bisiklet forum olmasa yurdumuzun güzelliklerinden mahrum kalıcaz. Bu sayede bilmediğimiz yerleri görmek nasıp oluyor inşallah gidip canlı olarak görmek te nasip olur.

Çok güzel bir gezi olmuş elleriniz sağlık. Atik barajının görüntsü tam raki balık lık olmuş :) Hele Atatürk ün ayak bastığı yerler on numara

@Ender Alıcıoğlu

Degerli ender hocam yeterkı sız gelın istersenız ev aramaya başlayayım.Benım evde kıracı var şu an için ama çıktımı size tahsıs ederız lafımı olur. :) Bana sızler gıbı arkadaslar lazımsız yeter ki gelin bu güzellikleri sizlerlede paylaşırız.Kendınıze ıyı bakın saygılar

• Beğen
@baranozhan

Neden olmasın yolunuz düstümü beklerım.Nisan ayında ıstanbuldaydım.sarıyerden,yeşilköy,kartala kadar oradan buyukada,heybelıada,burgaz,kınalı ada turları ve donuş yenıkapı bandırma,biga,çan,çanakkale tek başına turladım ftf var.Vakıt buldukca yayınlayacagım.Saglıcakla kalın

• Beğen
...İstanbul turlarınızın fotoğraflarını görmek isterim.. güzel bir tur olduğunu tahmin ediyorum...:) ve fotoğraf makinesiyle de böylesine iyi anlaşabilmeniz güzel... ben çoğunlukla üşenirim fotoğraf çekmeye...

Tur için Balaban çok güzel bir seçim olmuş İrfan Bey, benim en sevdiğim güzergahtır. Bu arada yazıda Atik Barajı yazmışsınız, onu Atikhisar Barajı olarak düzeltiyorum. Bir daha ki sefere baraja girip Belen Köyü yolunu seçerseniz daha başka güzellikler göreceksiniz. Tavsiye ederim.

Geri