İrfan Aşıroğlu
Daimi Üye
- Tepki
- 575
- Bisiklet
- Whistle
@Zerrin
İnşallah sizde benım gibi hırslısınız.Cihan hocam anlattı siz güzelyalıya gelmeden ankarada karşınızda bizi görürseniz şaşmayın zerrin hanım. Yaş önemli degil aslında insan hissettigi yasta sayılır.Ben kendimi 18 hissediyorum.
İnsan hissettigi yaşta sayılır.Belki 40 yaşında bisiklete binmeyi ögrendigimden çocuklugumda bır bısıkletim olmayışından olabılır.Kızıma okul hediyesi aldıgım bısıklette ögrendım.Ama şu an çocuklar onun kıymetını bılmıyorlar.Size allah kolaylık versın kuçuk bır çocuk ve yaslı anne babanız.Allah onları basınızdan eksık etmesın en ıyı sıtres atma dogada bısıklet ve yuruyuş sizde onun farkındasınız.Çabuk gelınde şöyle bır hiç degılse bozcaada yapalım.Güzelyalının suyuna benzemez ama harıka buz gıbı suyu var tavsıye ederim. Kendınıze ıyı bakın anne ve babanızın ellerınden öperım. saygılar.
İrfan AŞIROĞLU
ÇANAKKALE
İnşallah sizde benım gibi hırslısınız.Cihan hocam anlattı siz güzelyalıya gelmeden ankarada karşınızda bizi görürseniz şaşmayın zerrin hanım. Yaş önemli degil aslında insan hissettigi yasta sayılır.Ben kendimi 18 hissediyorum.
İrfan AŞIROĞLU
ÇANAKKALE