Scudo Sports

Güzelbahçe Antrenman Yarışı İzlenimleri, Fotoları

Hakan abi gerçekten tebrik ediyorum seni :)
Fatih abi resimler ve anlatım için teşekkürler
bu arada can abinin bakışlardan korktugumu söylemeden gecemiycem:)

Scudo
Arkadaslar bacagimdaki catlaktan istifade evde cektigim fotolari derledim. Umarim hosunuza gider.

(link)(link) (link)
Ali Ekber Kilic; eski gunlerini aratsa da keyifli bir yaris cikardi.

(link)(link)
Birol Hocam yaris sonunda insanlari toren icin toparlarken cok zorlandi. Herkes hararetli bir sohbet icindeydi. Ama kazasiz bir yarisin sonuna gelmenin gulumsemesini de goruyoruz.

(link)(link)
Bisan takimi firtina gibi dondu. Bulent Abi fotoda yengeye gec kalisinin hesabini verirken goruluyor [:)]

(link)(link)(link)

Can Ransom ile tango yapip askini pekistirirken finiste hemen gizli askina kostu; iste belgesi

(link)(link)
Parkurdaki 3. mahlukata dikkat ediniz; boyle davetsiz misafirlerde vardi.

(link)(link)
Cicegi burnunda damat Egemen bey ihanetiniz belgelendi.Allah tas yapar dedim al bak kasildin kaldin [:)]

(link)(link)
Yandin Birol Abi; artik yenge evde de yemeklere yardim etmeni isteyecek hatta sana yaptiracak cogunu [:)]

(link)(link)
Nasuh parkurda herkesin tozunu atarken icimden "Meraki kadar yetenegi de varmis" dedirtti.

(link)(link)(link)
Turgay sadece 4 antrenman ile girdigi yarista "efsane bacaklar olmez" lafimizi bir kez daha ispatladi.En son resimde Egemen zorla gofret uzatiyor ama bizimki almis hizini.

(link)
Zeynep niyeti bozmus "geldi bahar aylari gevsesin butce yaylari" deyip bu makineyi almaya karar vermisti.

(link)
Erdal abi Bulent abiyle 2007 XTR pazarliginda "emekli adamim kardesim yapin bir guzellik diyor"ama nafile [:)]

(link)
Efsane triatletimiz Oguz oncu arac olarak organizasyona yardimci oldu.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
@felis911

bakacağız...desteğe bağlı biraz da...selamlar...

@Hasan Hakan Koç

Hasan bey hatırlarsanız sizinle görüştük yarıştan sonra hatta benim de aynı yaşta çocuğum olduğunu söyledim size..Bu yarışların iyi yönlerinden birisi de bu herhalde...sanal ortamdan gerçek hayata dönüş...selamlar...

@H.Can DEMİREL

abi şimdilik 06 plaka bazı durumları ifade ettiğinden değiştirme olayı yok...Bakalım artık darısı takvim yarışlarının başına..

ya bak şimdi üzüldüm gerçekten hasan abi de oradaymış fatih in fotosunu koyduğuna göre keşke haberim olsaydı tanışmayı isterdim.

• Beğen
fatih abi ne haber ben ahmet trials topladım haberin var mı
bisiklet foto galerisine koydum ordan bak nasıl olmuş
mtbninde fotolarını koydum bak nasıl olmuş görüşlerini alalım

@mystery of altar

altancım bensenin olduğunu bilmiyordum özürdilerim iyi bir evsahipliği yapamadım daha uzun sobet edebilirdik özürdilerim . neyse tanımış olduk

o resımde baba ogul gezen abiyi taktir ettim helal olsun benım babam çok karşı idi bisiklet sporuna ama tabi büyüdük artık kendi yolumuzu çiziyoruz GÖKHAN ÖZTÜRK cannondale

@Hasan Hakan Koç

Hiç problem değil...Bir dahaki sefere yine görüşürüz umarım..

@Hasan Hakan Koç

Hasan Bey Selam,

Allah bağışlasın nazar değmesin inşallah oğlunuz o kadar tatlı , o kadar yakışıklıki eşimle resimlerine bakmaya doyamadık . . . Güzel İzmir'e ve sizlere selamlar , ,

Tolga Gürgün

• Beğen
Altan, her şeyden önce seni ve Muğla'dan katılan tüm arkadaşları tebrik ederim. Oraya kadar gidip Muğla'yı temsil etmeniz bile çok gurur verici. Hele yeşil - beyaz forma giymen çok hoş olmuş. Teşekkürler...
Parkur hakkında biraz daha bilgi verebilir misin? Zor olduğunu okudum, mesela 1 tur kaç km'ydi? toplamda kaç km yaptınız ve ne kadar sürdü?
Bu arada forumun en yakışıklısının Hasan Hakan Koç arkadaşımızın oğlu olduğunu düşünüyorum ne dersiniz?

• Beğen
@tırt kaptan

Kesinlikle aramızdaki en yakışıklı bisikletçiydi...İŞte bir ortam böyle güzelleşir...
Fırat parkur gerçekten çok zordu..Bir de bizim gibi ilk defa yarışanlar için daha da zorlaşıyordu durum..Teknik çıkışlar yürümenin bile zor olduğu noktalardan oluşuyordu.iniş de öyle..özellikle teknik iniş esnasında öyle bir yer vardı ki: sol taraf derin bir vadi sağ taraf yamaç olmak üzere bir keçi yoluydu.Parkur uzunluğu 5.25 km. civarındaydı sanırım..Ben toplamda 4 tur dönebildim çünkü 4. turumda amerikalı bana tur bindirdi ve elendim otomatik olarak.Yarış zamanı ise 1 saatten fazlaydı.Genelde puanlamayı şu şekilde yapıyorlar parkur için: teknik iniş 10 üzerinden:8 teknik çıkış:10 üzerinden 8

Sevgili Aybars,

Geçmiş olsun hangi arada, derede hallettin bacağını.Diyorum ben bu motor işi sakat iş diye.Eminim motordan düştün değilmi? Ayrıca Ali yarışmadıki zaten.
Parkurda geziniyordu.yarışsaydı mutlaka bişeyler yapardı.

Tekrar geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

Selamlar,
Mustafa Dinç

Aaa yeni duyuyorum, Aybars gecmis olsun. Kesin Enes'in motordan dustun sen. Amman dikkat kendine.

Hakan abi senin oglan aman nazar degmesin -ne tatli, seker oyle yahu :) Masallah, masallah..

Evet arkadaslar motor kazasi ama cok sacma sapan.

O kadar yavas dustum ki hic bir yerimde ne agri ne sizi, ne de bir kiyafetimde yirtik var. Hatta motorda gozle gorulur bir sey de yok.

Hafif suruklendim tam kalkacagim motor da surukleniyor geldi; benim botu yerle arka bagaj platformu arasina sikistirdi o anda cekince bilegi hasarlamis.

Catlak var ; cok buyuk birsey degil. Bu kadar sacma bir kazadan sonra nazara inancim artti.

Gecmis olsun dileklerinize tesekkur ediyorum. Manavgat'a kadar ayaga kalkar start bile alirim.

@aybarssurucu
aldım bile=) bahara ve yaylara gelecek olursak,o konuda konuşmak istemiyorum=)

Bunun boyle olacagini biliyordum. Haberi bana sen yazmadan once geldi.

Arkadaslar sen bisikleti alirken oradaymis.Bir hanim geldi bakiyordu bisiklete dediler; aha dedim bu kesin Zeynep.

Hayirli olsun. Sevindim senin adina; cok sikayetciydin kadrondan.

Geri