Arkadaslar bacagimdaki catlaktan istifade evde cektigim fotolari derledim. Umarim hosunuza gider.
(link)(link) (link)
Ali Ekber Kilic; eski gunlerini aratsa da keyifli bir yaris cikardi.
(link)(link)
Birol Hocam yaris sonunda insanlari toren icin toparlarken cok zorlandi. Herkes hararetli bir sohbet icindeydi. Ama kazasiz bir yarisin sonuna gelmenin gulumsemesini de goruyoruz.
(link)(link)
Bisan takimi firtina gibi dondu. Bulent Abi fotoda yengeye gec kalisinin hesabini verirken goruluyor [

]
(link)(link)(link)
Can Ransom ile tango yapip askini pekistirirken finiste hemen gizli askina kostu; iste belgesi
(link)(link)
Parkurdaki 3. mahlukata dikkat ediniz; boyle davetsiz misafirlerde vardi.
(link)(link)
Cicegi burnunda damat Egemen bey ihanetiniz belgelendi.Allah tas yapar dedim al bak kasildin kaldin [

]
(link)(link)
Yandin Birol Abi; artik yenge evde de yemeklere yardim etmeni isteyecek hatta sana yaptiracak cogunu [

]
(link)(link)
Nasuh parkurda herkesin tozunu atarken icimden "Meraki kadar yetenegi de varmis" dedirtti.
(link)(link)(link)
Turgay sadece 4 antrenman ile girdigi yarista "efsane bacaklar olmez" lafimizi bir kez daha ispatladi.En son resimde Egemen zorla gofret uzatiyor ama bizimki almis hizini.
(link)
Zeynep niyeti bozmus "geldi bahar aylari gevsesin butce yaylari" deyip bu makineyi almaya karar vermisti.
(link)
Erdal abi Bulent abiyle 2007 XTR pazarliginda "emekli adamim kardesim yapin bir guzellik diyor"ama nafile [

]
(link)
Efsane triatletimiz Oguz oncu arac olarak organizasyona yardimci oldu.