Scudo Sports

Güzel çeviri...

Scudo
hahah:D
ağlasakmı gülsekmi bilmiyorum?
ama gülmeyi tercih ediyorum.alıştık artık:)
bu arada resim için teşekkürler

Süper :D

Buna benzer Türkçe yazım hataları var. Türkçe'yi düzgün yazamayan insanların başka dilleri böyle yazması çok doğal :D

aslanlarım benim beeeee

euheuheuheuehuehueh :) :D

@HaliliOzturk

:D:D:D:D:D:D

yes of kors .. Süper yaa .. Oradaki belediye buna nasıl izin vermis hayret ..

cd yazısını ''sidi'' diye yazan var arkadaşlar çok şaşırmamak lazım diye düşünüyorum.Buna benzer başka bir levha da ben bulmuştum.Şuan resmi yok ama şöyle yazıyordu......''chicken translate'' Bir restorantın girişindeydi.

Turistlere "sana asılabilirmiyim?" demeyi öğrenerek ingilizceye başlayan bir bilincin , çevirisi olabilir.Paylaşım için teşekkürler :):)

Bu yazının, Türkiyeden olduğunu sanmıyorum. Çünkü bu levhanın yabancı bir sitede, uzakdoğu ülkelerinden birinde olduğunu okudum diye hatırlıyorum ama emin değilim. Ayrıca yurdum insanı İngilizceyi bir İngiliz veya Amerikalıdan çok daha iyi konuşur. Örnek mi?
Turistik merkezlerimizden birinde lokanta önünde bir levhada şu yazmaktadır.
Meatball ......... 10 ytl
Logi .......... 5 ytl
xxxxxx .......... 3 ytl
Buradaki Logi'nin ne tür bir yiyecek olduğunu merak eden bir yurttaşımız şu cevabı alır. Mantı !
Bilmeyenlere açıklama
LOGIC = MANTIK
LOGI = MANTI
Görüldüğü üzere kendi dilimizi bitirdik, sıra İngilizce'ye geldi. Hayırlısıyla onu da kendimize uydurup adamların kültürünün köküne kibrit suyu dökeceğiz.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
@HaliliOzturk

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ben üsküdar bağlar başından meydana inerken bi dvd vcd kiralayan yer gördüm yolun sağında bağlarbaşına daha yakın,hala varsa bilmem ama tabelasında aynen şu vardı ; "cinama culub"
bunun dışında arkadaş fight club ın korsan vcd sini bi üstgeçitte görüp almış getirdi üstünü okuyunca bir de ne göreyim : dögüş clup
bitmez bunlar...

• Beğen
Tepkiler: Bulunmaz
@HaliliOzturk

:))))))))))))

çok merak ettim yer neresi,buranın ''bir soru bir konu'' bölümünde neresi oldugunu sormak gerek,bir gören aklına kazıyan olmuştur muhakkak :)

"chicken translate" süper. Pratik zeka örneği yada "logi". İlk başta ne olduğunu anlamadım ama "logic" yazısını görünce :D daha da şaştım.

Güzel konu :)

E tamam işte niye gülüyorsunuz ki? Halil in dediği gibi,biz İngilizce konuşuruz yazmışlar,biz İngilizce yazarız yazmamışlarki.

Konuşuruz ama yazamayız :D

Geri