Scudo Sports

Güven Bisiklet Bianchi Servis Rezaleti (Adapazarı)

U.Gökcen

Üye
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar.
Eşim için İzmit'ten bir arkadaşıma Bianchi Discovery bisiklet aldırmıştım ve bisiklet elime sadece ön tekeri demonte olarak ulaşmıştı. Ön tekeri takınca frenin ayarsız olduğunu, vites geçişlerinde hafif bir sürtme olduğunu ve ön farın çalışmadığını görünce şu ilk bakım için servise gideyim dedim.
Kitapçıktan Güven Bisiklet'in adresini buldum ve gittim. Bianchi servisi burası mı deyince içeriden kitapçıktaki bilgilerden Turan Gökçay olduğunu tahmin ettiğim birini çağırdılar. Derdimi anlattım "Kuponu içinde mi?" dedi. Bilmiyorum, garanti kağıdı burada dedim ve gösterdim. "Kuponu alınmış, bunun montajı yapılmış." dedi. Montajı yapılmış ama eksikler var bir baksanız dedim "BANA NE ANLATIYON!" dedi ve cevap vermeme fırsat vermeden içeri gitti. La havle çekip oradan uzaklaştım ve güvendiğim bir bisikletçi olan ve firmaların ödeme tutumları yüzünden yetkili servisliği bırakan bir tanıdığıma gittim. Freni ayarladı, vites normal dedi ve toplamda 2 dakikalık bir işlemden sonra beni gönderdi. Güven Bisiklet 2 dakikalık ilgilenmeyi bile yapmadı müşterisine. Benimle işe bitmiş montaj yapılınca desem, değil; hala 30 gün sonraki kontrol ve sonrasındaki ücretli bakımlar vardı ama servis böyleyse yaktım garantiyi gitti!
Salcano City Sport 21 VS kullanıcısıyım, ve Salcano servislerini de beğenmemiştim baştan savma ve iş bilmez tavırları yüzünden ama bu servis cidden önünden bile geçilmeyecek cinsten.
Bizi bu insanlarla muhattap eden firmaları kınıyorum.

• Beğen
Tepkiler: yaboga
Scudo
Geçmiş olsun, güven bisiklet deyince aklıma benim Kırklareli'nden kargoyla bisikletimi aldığım güven bisiklet geldi.

Ben bu tur yazilari okudukca bakima servise gondermiyorum. Bisikletimi de aldigimda iki bakim kuponum vardi hicbirini kullanmadim. Bisiklete gonulsuz bastan savma yaklasip daha kotu yapiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: M.J.
Geri