sadi imren
Bursa Tur Komitesi | B.T.K
- Tepki
- 5.365
- İsim
- Sadi İMREN
- Başlangıç
- 1949—50
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Eyvallah Necmeddin Hocam elimizden geldiğince katılım sağlamaya çalışıyoruz. @mariokaldato Başkan bir şehir efsanesi aslı yok mangal değil Bimlerde bile kendisini göremiyoruz bırakın trollemeyi. Açık davetimize bile icabet etmedi.@sadi imren hocam harikasınız. Organizasyonları hiç es geçmiyorsunuz maşallah. Yanlız @mariokaldato başkana dikkat buyurun. O mangalı duyunca iki kangal sucuk ve bir top kokoreçle yarışı trollemeye çalışabilir. Olmadık yerde mangal yakar ve milleti dumana verir. Sonra Uludağ'da dumanlar yükseliyor ve yanardağ faaliyete geçti diye haberler yayılır. Yarış ikinci plana düşer. Aman dikkat.![]()
![]()

Bu yarış federasyonun sitesinde yer almadığı için haberim olmadı. Ücretli olan yarışları siteye ekliyorlar ama...
Sadicim kalbim seninle biliyorsun ben o sirada isyerimde elimde kahve, belgesel izliyordum canimEyvallah Necmeddin Hocam elimizden geldiğince katılım sağlamaya çalışıyoruz. @mariokaldato Başkan bir şehir efsanesi aslı yok mangal değil Bimlerde bile kendisini göremiyoruz bırakın trollemeyi. Açık davetimize bile icabet etmedi.
269233 dosyayı görüntüle
Evet linkten girince çıkıyor ama ana sayfada ya da haber ve duyuru listesinde çıkmıyor.Ön yargılısınız, dikkatinizden kaçmış olmalı ilk sayfanın en altında federasyonun linkini paylaşmıştım (link)
Kırk yasın üzerindekileri derleyip toplayıp aynı çuvalın icine koymanın sebebi mucibini anlamıs değilim. Su forumun ortalamasına bile baksan kırk üzeri cıkar. Forum bile polemikci dede ve baby boomerlar ile doluyken bu neyin kafası anlayabilmis değilim.
İkinci olması gereken arkadaşımın listede adı yok. Strava verilerinde çok açık şekilde belli ikem bu durum. Bari adını bir yerlere yaZsalardı. Hata mı yoksa adam mı kayırma insanın aklına farklı sorular geliyor.
Strava kayıtlarından bakınca belli oldu. Normalde sıralamama bakmak istedim izin vermediler. Fotoğrafta finish de iken arkamda 3 tane hakem görünüyor ama ben kan ter içinde iken gelip numaramı sordular. Derece bekliyordum numaramı yanlış yazdınız galiba dedim video kayıtlarına sonradan bakılır diyip geçiştirdiler.
Çok kişi itiraz etti ama sonuç alınamadı. Besbelli adam kayırdılar. İletişim için verilen numaralara yazdım ama hâlâ dönüş olmadı.
Abi sadece olay Bursa olayı değil. Farklı düşünce veya farklı siyaset olayı da değil. Güzelim Anadolumun her tarafında, her ikliminde bu tarz haksızlıklar yaşanıyor. Arsız ve haksız olan hangi zihniyette veya görüşte olursa olsun , savunma olarak iftiraya uğradım veya bu şekilde karar aldık diyor.Son iki organizasyon için Bursa ya yakışmayan durumlar oldu. Eleştirilere/Mağduriyetlere bir açıklama ve telafi edilecek adımlar bekliyoruz...