Scudo Sports

Gürkan Genç'in bisikletle yaptığı dünya turu

Scudo
İnstagramda hikayesinde paylaşmış kendisini takdir ve tebrik ediyorum az kaldı Amerika'da bitiyor.

İnstagramda hikayesinde paylaşmış kendisini takdir ve tebrik ediyorum az kaldı Amerika'da bitiyor.
İkisini de ilk defa görüyorum. Videonun başında hangisinin tırcı hangisinin bisikletçi olduğunu bacaklardan anladım 🙂

İkisini de ilk defa görüyorum. Videonun başında hangisinin tırcı hangisinin bisikletçi olduğunu bacaklardan anladım 🙂
Aslında diğer arkadaşta bisikletçiydi, kanal ismini hatırladım. Bisiklet bindiği dönemde trafik içinde tehlikeli şekilde bisiklet kullanıyordu. Sonrasında motosiklete geçiş yaptı uzun bir dönem motor bindi ve bir kaza geçirdi diye biliyorum. Sonrasında da Amerika'ya taşınmış. Gürkan Genç 'i demeye gerek yok 14-15 yıldır bisiklet ile yollarda devam ediyor.

Aslında diğer arkadaşta bisikletçiydi, kanal ismini hatırladım. Bisiklet bindiği dönemde trafik içinde tehlikeli şekilde bisiklet kullanıyordu. Sonrasında motosiklete geçiş yaptı uzun bir dönem motor bindi ve bir kaza geçirdi diye biliyorum. Sonrasında da Amerika'ya taşınmış. Gürkan Genç 'i demeye gerek yok 14-15 yıldır bisiklet ile yollarda devam ediyor.
Hızlı ve çılgın. Benim bisiklete başladığım dönemlerde aktifti. Bayağı iyi de sürerdi. Bana da gaz vermişti zamanında :) Meksika sınırından iltica etti şu sıralar Amerika'da. Aklında hala yol bisikleti almak var da biraz tutunması lazım sanırım.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Şu fotodan Mike Myers’ın gençliği ile karşılaştı sandım.

sitesinde yaptığı şu tanımını çok beğendim.

"Bisiklet; bir noktadan diğerine giderken detayları görebileceğin kadar yavaş, yol alabileceğim kadar hızlı, yaşamımı sürdürebileceğim ekipmanları taşıyabilecek kadar dayanıklı, doğayı kirletmeyecek kadar temiz bir ulaşım aracı."

Geri