- Tepki
- 19.386
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@Gurkan Genc, forumca takdir ve imrenme ile sizi takip ediyoruz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun ...
Mükemmel 🙏☺️ Amerika Birleşik devletlerinde 4500km geride kaldı bile
Nice 4500lere hocam😀☺️ Amerika Birleşik devletlerinde 4500km geride kaldı bile
İkisini de ilk defa görüyorum. Videonun başında hangisinin tırcı hangisinin bisikletçi olduğunu bacaklardan anladım 🙂İnstagramda hikayesinde paylaşmış kendisini takdir ve tebrik ediyorum az kaldı Amerika'da bitiyor.
Aslında diğer arkadaşta bisikletçiydi, kanal ismini hatırladım. Bisiklet bindiği dönemde trafik içinde tehlikeli şekilde bisiklet kullanıyordu. Sonrasında motosiklete geçiş yaptı uzun bir dönem motor bindi ve bir kaza geçirdi diye biliyorum. Sonrasında da Amerika'ya taşınmış. Gürkan Genç 'i demeye gerek yok 14-15 yıldır bisiklet ile yollarda devam ediyor.İkisini de ilk defa görüyorum. Videonun başında hangisinin tırcı hangisinin bisikletçi olduğunu bacaklardan anladım 🙂
Hızlı ve çılgın. Benim bisiklete başladığım dönemlerde aktifti. Bayağı iyi de sürerdi. Bana da gaz vermişti zamanındaAslında diğer arkadaşta bisikletçiydi, kanal ismini hatırladım. Bisiklet bindiği dönemde trafik içinde tehlikeli şekilde bisiklet kullanıyordu. Sonrasında motosiklete geçiş yaptı uzun bir dönem motor bindi ve bir kaza geçirdi diye biliyorum. Sonrasında da Amerika'ya taşınmış. Gürkan Genç 'i demeye gerek yok 14-15 yıldır bisiklet ile yollarda devam ediyor.
Şu fotodan Mike Myers’ın gençliği ile karşılaştı sandım.İnstagramda hikayesinde paylaşmış kendisini takdir ve tebrik ediyorum az kaldı Amerika'da bitiyor.