Scudo Sports

Gürkan Genç'in bisikletle yaptığı dünya turu

@Gurkan Genc Soner Sarıhan ile sizi karıştırmışım. Benim hatam kusura bakmayın.

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
Scudo
pedalına ve yüreğine kuvvet arkadaşım.yolun açık olsun.tebrik ederim.

Kara akrep ölümcülmüş, iyi kurtarmışsın Gürkan abi, geçmiş olsun.

@m/yalcin
Kesinlikle kendisi oynamalı, ama hollywood filmi olmalı bence.

• Beğen
Tepkiler: m/yalcin
Gürkan bey 3 gündür aralıksız sizi takip ediyor ve hayranlıkla oturduğum ofisimden niye daha önce görmedim diye üzülmüyor değilim.Ama olsun daha uzun zaman var önümüzde:).Sağlıklı ve keyifli pedallar dualarımız sizinle.İnşallah birgün bizede nasip olur saklandığımız kibrit kutularından bağlandığımız tasmalardan kurtulmak.

İlham verici. Yolun açık olsun ! :)

@Gurkan Genc Abi seyahatin bitince kitap çıkarmayı düşünür müsün acaba? Öyle bir şey yaparsan harika olur bence.Seve seve alır, okuruz

Gunaydin..yasadiklarinizi okudum..cok gecmis olsun..Helal olsun valla bunca talihsizlige ragmen devam etmeniz butun takdiri topluyor.

@Ahmet Ayaz

Tibet Çınar artık kendi şahsi kazalarını yapmakla meşgul. :)
Eşim İnci'nin dediği gibi, biz en çok onun dizlerindeki yaraları seviyoruz.
Çünkü bir yaşanmışlığı ifade ediyor.
Elinde telefon, tablet ile beynini, özgüvenini, özgürlüğünü kaybedeceğine,
düşüp bir kaç sıyrıkla deri, kan kaybedebilir sorun yok.

@mustafa genç
Bisiklet turu için ölünür mü? Elbette hayır.
Gün içinde aldığımız her karar, ayakkabımızı bağlamak dahi bizi
keskin şekilde değişen bir hayat çizgisine sokuyor. Her saniye yeniden kırlıyor gelecek başka bir yöne doğru.
Dur ben gidip şurada öleyim diye plan yapan var mı?
Seçenek varsa tercihim; İsfahan. :)
Peki X takım şampiyon oldu diye balkonda, düğünde maganda ateşi ile sahne de vurulup ölünür mü?
Olaya hangi taraftan baktığınıza bağlı.
Gürkan yada biz, deprem riski korkunç boyutlardaki İstanbul'da oturup bekliyor olsaydık
daha fazla risk altındaydık eminim. :)
Ayrıca bisiklet turcuları 9 kez ölebiliyor. :)

@Ahmet Ayaz

İlk günden bu yana, biz onun, o bizim, biz sizin, siz bizim yanımızdasınız zaten.

@Gurkan Genc

Bizler bisiklet ortak paydasında buluşmuş bir gurup deliyiz zaten, sorun yok. :)
Tibet Çınar'ı çırak göndereceğim sana. :)

@Gurkan Genc

haha :komik:... buralardayım buralardayım... buradan geç gördüm ama diğer sanal dünya hesaplarında takipteyim :hhhhhh:

için rahat olsun, işten güçten kimsenin pek çok şeye zamanı kalmıyor... mesela benim de bisiklete zamanım olmadı bu ara (bu ara derken geçen ekim'den beri... :D )

Geçmiş olsun gürkan abi.

@Gurkan Genc

sıradan bir şehir içi sürüşünde bile, grubun önüne at çıkmıştı. bir de hava gayet açıkken dehşet bir yağmur bastırmıştı... dünya seyahatinin boyutunu düşününce enes'e hak vermemek elde değil... kitabın yayımını iple çekmeye başladım : )))

ha bundan sonra nasılsın iyi misin diye de sormayacağım... kesin yine iyiyim diyeceksin, ve anlatmadıkların çok fazla olacak :krktm:
4 yıl sonra türkiye sınır kapısında olacağım ama ;)

@Gurkan Genc ne güzel yazmışsınız, hasarlar bu büyük keyfin yanında hiç bişey gibi geliyor insana
başına gelenleri yaşadığın şeyleri okudukça insanın yollarda 2 kaburgasını kırası geliyor ;)

Bizlere köpek korkusunun sadece heyecan olduğunu gösterdiğiniz için de tebrik etmek lazım

Yolunuz ve bahtınız açık olsun

Geri