Scudo Sports

Gürkan Genç

Scudo
Gürkan genç dünya turunu bitirdi mi yoksa?
ABD vizesinde sorun çıkmış.. Gelip buradan alıp devam edecek.. Gelmişken bir kaç ülkenin vizesini daha halletmek istiyor. Bir gün oturup uzun uzun dinlemek lazım.. Birikim müthiş.. Bir o kadar da mütevazi birisi.. Burada Ankaralı olduğu için bir kere beraber sürme şansımız oldu.. Sürüş sonunda kahve sohbeti hoştu..

• Beğen
Tepkiler: emir yakup bulut
Şu an , Ankarada söyleyişindeyim,1 aydan fazladır, Ankara'da,kendisini 5 yıldır takip ediyorum,ben de Edirne -KUDÜS BİSİKLET TURUMUN son etabindayim, YouTube gezgino28 kanalıma abone olursanız sevinirim bu arada, hayaller bisikletle asya

Şu başlık açılalı yıllar olmuş. En baştan en sona yorumları okudum. Nerden nereye gelinmiş tebessüm ettim.
15. Yıl ve halen bisikletle dünyayı gezmeye devam ediyorum
Avrupa, Afrika, Güney Amerika , Kuzey Amerika’nın en yüksek geçitleri geçildi. Bunların Hepsinden geçen bir başka bisikletli olmadığı gibi geçişin Zaman + Km olarak yol izi kayıtları da tutuldu. Son iki geçidim kaldı.
Avrupa, Afrika, Güney Amerika, Kuzey Amerika ve Asya’nın en büyük çöllerinden de geçildi kilometre ve zaman kayıtları da tutuldu. Son 1 çöl kaldı.
70 ülke 140.000 kilometre de geri de kaldı
Alaska’ya doğru devam ediyorum.
A.B.D. İçinde Miami’den Sanfrancisco’ya gidince bir mola verdim biraz soluklandım dinlendim kilo aldım. Şimdi San Francisco’dan Seattle sonrasında Kanada ve Alaska’ya doğru devam. Önümüzdeki 1 veya 2 sene daha bu kıtada gezerim. Sonrasında AVusturalya, Asya kıtasının güneyi ve Türkiye şeklinde turu bitiririm
30’lu yaşlarımda başladığım bisikletle dünya turumu 50’li yaşında bitirmiş olacağım
Yıllardır takip edenlere teşekkür ederim
(link) sayfasında yazmaya da devam ediyorum :)

Şu başlık açılalı yıllar olmuş. En baştan en sona yorumları okudum. Nerden nereye gelinmiş tebessüm ettim.
15. Yıl ve halen bisikletle dünyayı gezmeye devam ediyorum
Avrupa, Afrika, Güney Amerika , Kuzey Amerika’nın en yüksek geçitleri geçildi. Bunların Hepsinden geçen bir başka bisikletli olmadığı gibi geçişin Zaman + Km olarak yol izi kayıtları da tutuldu. Son iki geçidim kaldı.
Avrupa, Afrika, Güney Amerika, Kuzey Amerika ve Asya’nın en büyük çöllerinden de geçildi kilometre ve zaman kayıtları da tutuldu. Son 1 çöl kaldı.
70 ülke 140.000 kilometre de geri de kaldı
Alaska’ya doğru devam ediyorum.
A.B.D. İçinde Miami’den Sanfrancisco’ya gidince bir mola verdim biraz soluklandım dinlendim kilo aldım. Şimdi San Francisco’dan Seattle sonrasında Kanada ve Alaska’ya doğru devam. Önümüzdeki 1 veya 2 sene daha bu kıtada gezerim. Sonrasında AVusturalya, Asya kıtasının güneyi ve Türkiye şeklinde turu bitiririm
30’lu yaşlarımda başladığım bisikletle dünya turumu 50’li yaşında bitirmiş olacağım
Yıllardır takip edenlere teşekkür ederim
(link) sayfasında yazmaya da devam ediyorum :)

zevkle takip ediyorum sizi... 🙏

• Beğen
Tepkiler: Gurkan Genc
Geri