Scudo Sports

"Günün Trolü"

Scudo
Beyler bikac gun trollüğü bi kenara birakmak istiyorum. Bu ara mevzular karisik. Aklima takilan seyler var. Bisikletimi satmak istiyorum. 2. El bolumunde var. Yerine carraro crx 930 yada big 1027 almayi dusunuyorum. Sizce 26 jant mi 27,5 mu? Genellikle asfalt ama dag taş severim.

@Anonim
Bucadayim hocam gecen bisiklet temizliği videonda temiz bisikleti dalin hijyenik mendille temizlerken gordum bisikletini :) o bisikletti sanirim. Su an kullandigin bisiklet 28 jant sabit maşa. Mtbye gecis yapmak istiyorum. Yada bilmiorum kafam cok karisik.

@tuna ünüvar Aynen aynen o bisiklet :) Valla açıkcası kullanımına bağlı ama hem şehir hem dağ dersen benimki gibi bişey veya sedona 410 , carraro sportive tarzı bişey işini görür bence...26 jant dağda ok ama şehir içinde biraz yorar...Yani aslında çok aciliyetin yoksa bekle bence, fikirler değişebiliyor, iyice netleşsin öyle al bana kalırsa ki gidona bi de kamera takıp baş döndürücü videolarda çekersin ;)

Elinde fazla xiaomi kamera varsa neden olmasin :) sedona 310 kullaniyorum 410un aynisi. Gayet memnunum ama yukseltmek istiyorum. Elimdekine masraf yapmaktansa yeni almayi tercih ettim bakalim

@tuna ünüvar Hımmm sen niyeti bozmuşsun anlaşılan ;) Benimde bu ara yol bisikleti kaşıntım var aynı git geli yaşıyorum :) Hayırlısı olsun şimdiden

Tesekkur ederim bakalim yola neyle devam etcem merakla bekliyorum :)

Vay trol king burdaymis :D hosgeldun Tuna reis :D

@tuna ünüvar
Katlanır bisiklet öneririm. Bir de boxer maşa takarsan her yerde kullanırsın ;)

Hep sen mi yapacaksın :D :D

@Deniz Tezcan
Yaptiginiz espirilere katlanabilmesi icin katlanir bisikleti size tavsiye ederim beyefendi :) o degilde katlanir cok sacma yaa şöyle afillisinden bi 27,5 fena olmaz diye dusunuyorum

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@İbrahim A.
Niyetim trol degil :) bikac trolü kenara birakip kafami dinlemek istiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: EmirSen
@tuna ünüvar

Yine bekleriz. Bakın namınıza konu bile açılmış :)

Geri