Scudo Sports

Günün Sorusu

@hüseyingürgah
kask,eldiven,bisiklet üzerine takılabilecek pompa,yedek iç lastik,matara kafesi ve matara bence başlangıç için yeterli.

Scudo
bisikletin yanında
1. kask
2. eldiven
3. gece sürüşü için aydınlatma
4. uv filtreli gözlük
5. gerisi teferruat

Tesekkurler tum eksikleri bu ay icinde tamamlarim gibi gorunuyor bisiklet ile birlikte alacağım malzemeler şimdilik eldiven kilitler ve gozluk olacak bu hafta icinde kask yedek takim cantasi ve pompayi alirim

bunları aldık bisiklet yok :D
zincir ön aktarıcıya sürtüyormuş '' yarın gelip alsanız biz de ince ayarlarını yaparız arkadaş burada değil şu anda '' dedi adam
ben de kilitler ve gözlüğü aldım geldim :agla:

https://i.hizliresim.com/b49Vbb.jpg

gelelim soruya takım çanasında ki malzemeleri tek tek toplamayı düşünüyorum orada sorun yok ancak önerebileceğiniz taşınabilir pompa
var mı acaba ?

Sedona ve giyo'nun her iki sibop için kullanılabilen uygun fiyatlı pompaları mevcut.Bunları araştırabilirsiniz.

giyo siparişi geçeceğim teşekkürler

Merhabalar. Yeni bir eldiven almak istiyorum. Mevcut eldivenim L beden, el ölçüm 23 cm fırıncı küreği gibi el var anlayacağınız :) kullanım ve yıkamalar sonucu eldiven kendisini bırakıyor. Bu sebeple M beden alsam küçük olur mu rahatsız eder mi?

bulmaca falan yokmuydu burda yaw,teknik soru-cvp kısmına mı dönmüş ne? :D

Bugünkü sorumuz müteaahit dayılardan,hadi bakalım,

https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10424322_938344059513253_3371600451912229307_n.jpg?oh=01d20b7b7cc69ac5f64c0c44088b5a44&oe=54B69D61

@Sinan Ş

galiba odalar birleşip bölünebiliyor :D

Prowell f59 vipor güncel stoktan satış yapan bir firma var mı?

Bu günlerde hava çok güzel ancak yakinda bozacak yağmurda bisiklet sürenler nasıl giyiniyorlar
şu sıralar kış için alt bakıyorum ancak nasıl giyinmem gerektiği konusunda sıkıntılarım var
Yağmurda giymek için yağmurluğum var ancak
alt için kısa pedli tayt üzerine yağmur geçirmeyen pantalon mu giysem yoksa uzun kışlık pedli tayt giyip sonrasında esofman mı giysem bilemiyorum
bu arada sabah turundan sonra gün içinde üzerimde kalacak bilgili yasamis kisilerden öneri bekliyorum
tesekkurler

@Sinan Ş

Ukalalık yapmıyorumdur umarım ama 1+1 ve 2+1 demek istemiş "-" tire niyetine kullanmış. :)

Merhaba değerli pedaldaşlarım sizlere ufak bir sorum olacak ; Acaba bu rubleyi alırsam yol bisikletine taktığımda sorun yaşar mıyım ?
(link)
http://www.decathlon.com.tr/media/817/8177007/zoom_3fde29edb68444caa20a501701e2264c.jpg

dizi izlerken hoca karakterindeki oyuncu " el fatiha " derse. bizde oturduğumuz yerden okumalımıyız. :confused:
(link)

• Beğen
Tepkiler: hsnbykkls
en güzel 26 kadro sizin zevkinize göre hangisi.
satın alınması kolay olandan ama :)
look-986-26er-29er-frame-LOOK-986-E-Post-Mountain-carbon-bike-frame-MTB-FRAME-with.jpg OEM_Carbon_mountain_bike_29er_HKXC_MTB.jpg

horoz yumurtlar mı?
hadi bakalım aklınıza ilk gelen cevabı yazın.

Türkiye demi? Kesin yumurtlar :)) bu ülkede ne olsa şaşırmam

@chnkrmz
Kimin sorduğuna ve kimin cevapladığına göre değişir.

Geri