Scudo Sports

Günün Sorusu

@Berke Kazankaya

racekingi çok kolay takıp söküyom. bu eski lastiğe göre biraz küçük sanki. acaba telleri biraz gerdirsem mi

Scudo
Arkadaşlar forumda paylasmak ıstedıgımız lınkı nasıl yazı halıne cevırıyoruz.Tesekkur ederım :)

@ebubekir sözbir
(link)
bir kelime yazıp bu kelimeyi seçiyorsun ctrl+a yapmış gibi
sonra bağlantı yazan tuşa basıyorsun bağlantı senin seçtiğin kelimeyle tıklanıyor

@Ali Uzel

aynen. abimin yardımıyla taktık.

Arkadaslar bu urunu alıp dremel nıyetıne kullanabılır mıyım ? Kece alıp alumınyım parcaları parlatmak ıstıyorum da :) (link) (link)

@ebubekir sözbir

Benim yillardir kullandigim dremelden pek farki yok gorunurde.
Ne kadar kalitelidir tartisilir, ama kullanilir.

bu da benden.

triban 3'ü satıp üzerine ekleyip carraro 224 veya 225 alsam mı? tur yapabilmek adına. yol bisikleti ile de yapılır tabi ama lastik açısından düşününce bu tarz tur bisikletleri olsa daha rahat olur diye düşünüyorum.

Arkadaslar Bısıklet cunhurıyetınden alısverıs yapan var mı Sızce bu matara kafesının fıyatı neden bu kadar ucuz (link) Sıtedekı cogu urun bayagı ucuz geldı .Guvenılır mı sızce

@ebubekir sözbir

Ben bisikletimi oradan aldım. Piyasaya yeni giren bir firma olduğu için yer edinmek adına kâr marjını mümkün olduğu kadar düşük tutmaya çalışırken, müşteri memnuniyetini yüksek tutmayı hedefliyorlar. Bu da ürün fiyatı ve geri dönüş olarak yansıyor kullanıcıya.

Sattıkları ürünler orijinal ürünler (hatta focus ve cervelo'nun distribütörü konumdalar), bu yüzden çakma ürün endişesini taşımanıza gerek yok. Ancak kafesin fiyatına bir baktım da orada sisteme yanlış girilme gibi bir hata söz konusu olabilir. Ne olur ne olmaz diyerek, telefonda fiyat bilgisini doğrulatmanızı tavsiye ederim.

Arkadaslar aranızda Alıexpress te satılan bu matara kafeslerınden kullanan varmı? Memnunlar mı? Plastıgı orgınallerıne gore cok farkedıyormu? Sızce bu matara kafesı alınır mı?Yoksa 20 25 lıra cıvarı olan kafeslerımı tercıh etmelıyız :) (link) Turkıyedkı benzer urunler kargoyla 20 lıraya gelıyor :) (link)

@ebubekir sözbir

benim bildiğim burada satılanlarla orada satılanlar aynı.

temizledikten sonra farkettim de.
(link)

en büyük 3 dişlinin rengi değişikmiş. :D

• Beğen
Tepkiler: Berke
@ebubekir sözbir
Aliexpress değil de ebayden benzer bir şey aldim. Gönderi dahil 6-7 TL birşey verdim. Oğlum astroda kullanıyor çok kaliteli değil ama is görüyor ışte. Bir de bunlarda vida yok. Vida ayarlamaniz lazım. Mobil link bu goremezseniz ürün numarasindan bakın.
(link)

@Cenk K.

Tesekkurler Cenk abı cevap onceden gelmeyınce kafesı bısıkletcıden temın ettım :)

@Cenk K.

Cenk abi astroda nasıl bir vida ayarladın ismiveya boyutu varmı bendede astro var almayı planlıyorum.

@Çağatay Y.
Benim Merida da suluk kafesi yerlerini kapatan vidalar vardı. Aldığım orijinal kafeste de vidalar olunca bisikletten çıkanlar boşa çıktı. Onlar da astroya uydu.

Arkadaslar yol bısıkletınde bıke fıt yaparken olcumde hangı tıpı baz olarak ayarlamalar yapmamız gerekıyor. Eddy fıt mı French fıt mi Hangısını baz almalıyız .Olcum sonucları bunlar (link) (link)

@Gökhan Toros

@ebubekir sözbir Amator sehırıcı antrenman ve tırmanıs ıcın hangısı yapılmalıdır ?

Ben de bir soru sormak istiyorum dun aksam magzanin kapanmasina 30dk kalmisken dedim bisikleti alip gideyim ancak o hizli karar verme surecinde aksesuarlari hic hesaba katmamistim aceleye getirmemek icin alisverisi 2 gun erteleyerek magzadan ciktim
Sorum da sudur ki bisikleti alirken yaninda hangi aksesuarlari almam gerekiyor
1 kask giro savant ( sipariş edilecek )
2 gozluk
3 u kilit ve kablo kilit

Geri