Scudo Sports

Günün Sorusu

bunu dechatlon da satıyo ama. bu lastiğe mi basılıyo

Scudo
Belki havalı maşaya bilen arkadaşlar vardır elbet.

Pompaya takılan şişirici :) Yüksek basınç yol bisikleti lastikleri için 160psi / 11 bar yol lastiklerini şişiriyor chn abı :) (link)

havalı maşa içinde özel pompası varmış. bu gün bisikletçide gördüm çok hoşuma gitti. ama pahalı.

@ebubekir sözbir

heee pompa ile birlikte kullanılıyor demekki .

bu gün yarın 1.75 lastiklerim gelecek.

mevcud olan 2.15 şamyelleri kullanıp 80 psi hava basarsam... altımda patlarmı şamyeller.

@chn krmz

aynı iç lastiği kullanabilirsiniz ama psi her lastikte değişir,yeni lastiğinizin üzerinde yazar,eğerki yazmıyorsa internetten bakabilirsiniz.

lastik 55 - 80 psi arası değerde.
yani max 80. ama lastik 1,75
şamyel 2,15 olması sorun teşkil etmiyosa ekstra şamyelle uğraşmak zorunda kalmıcam demektir

hafta içi slick lastik
hafta sonları raceking kullanıcam da.

@chn krmz

1/sene3000km deneyimime dayanarak aşırı kilolu değilseniz ve bisikletinizde yük taşımıyorsanız max psi basmayın max 80psi yazıyorsa kg uygunsa ve yükünüz yoksa 70-75 psi arası yeterli gelecektir.

şuanki lastikler 65 max ben 61 basıyorum.
80 max olanada 77 vururum galiba

Aşırı hava jantın yan bariyerlerine aşırı baskı yapar arazide aşırı havalı kullanırsanız jantın kenarlardan yada tel jant bağlantı noktalarında kılcal çatlamalar olduğunu görebilirsiniz tecrube ile sabittir.

malum. çok konu açtığım için tepki gösterdiğinizden dolayı artık konu açmıcam. böyle açmış olduğum konulara ekleme yapıcam. başlığa her ne kadar uymasada şuanki konu. idare edin artık.

merlincycles sitesinden conti travel contact lastik siparişimi verdim. tam 1 haftada elime ulaştı.
lastikler 26 - 1,75
bu akşam takıp bi denicem.
denedikten sonra çok güzel yada güzel diye yorum yazarım. resim beklemeyin ama.
çok istek olursa belki bitane atarım :D

@chn krmz

@chn krmz

Gozlemlerını beklıyoruzz Chn abı :) 1.50 taktıktan sonra sahsen cok fark ettı.Senınde performansına etkı edıcektır.Iyı akşamlar :)

chn krmz arkadaş önce lastiği takabılmek lazım tabı ne ise ben burdan kaçayım :D

lastiği takamadım yaff. 1,75 lastiklerin farklı bi takılma yöntemi mi var acaba.
plastik levye artık kırılacak gibi oluyor. son 5 santimlik yer kalıyor orayı içine sokamıyom.

@Gozde Kadırgan

kaç sen kaç yarın görürsün sen :D

Aha Cihan abimiz de ince lastiğe geçmiş. :) :) :)

@Berke Kazankaya

yok geçemedi gene kalın lastikte :D
hafta içi için sadece. hafta sonları kalın lastikle dağlara çıkıyos da..

ama bu lastik hep böyle zor takılacaksa geçmiyom lan ince lastiğe falan :D

smart sam ' a geçerim daha iyi anasını satım..

@chn krmz

Lastik değiştirme çok büyük bir problem değil mutlaka bir yerde hatan var. :)

Geri