Scudo Sports

Günün minikleri

Scudo
Maşallah :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@necmeddin bisikletle gözlüğünün aynı ton olması peki abi :)
Yakışıklı dursun kerata. Modadan çok iyi anlamam fakat çocukların ikisininde bisiklet giyim ekipmanı benden aşağı değil. Geçen kış akıllı telefonum olmadığı için çekim yapamamıştım. Fakat büyük oğlumla kış aylarında aylık 220 km ortalama yaptık beraber. Tabi benim 500 km ye yakındı. Erinmedim kışlık ekipman aldım büyük oğlana çocuk üşümesin diye. Çocuk kış boyu bir kez dahi hastalanmadı Maşallah. Sezonu kışa doğru açarız yine baba oğul sürmeye devam.

Yakışıklı dursun kerata. Modadan çok iyi anlamam fakat çocukların ikisininde bisiklet giyim ekipmanı benden aşağı değil. Geçen kış akıllı telefonum olmadığı için çekim yapamamıştım. Fakat büyük oğlumla kış aylarında aylık 220 km ortalama yaptık beraber. Tabi benim 500 km ye yakındı. Erinmedim kışlık ekipman aldım büyük oğlana çocuk üşümesin diye. Çocuk kış boyu bir kez dahi hastalanmadı Maşallah. Sezonu kışa doğru açarız yine baba oğul sürmeye devam.

Çok iyi ediyorsun abi, çocuk ve ebeveynin birlikte vakit geçirebiliyor olması gelişimi için çok faydalı bence.

Benim babamda eski kaleciydi. İlkokul zamanları sürekli top koşturturdu. O zamanda sevememiştim futbolu hala öyle😂

O zamanda sevememiştim futbolu hala öyl
Ben ufakken çok severdim. Beşiktaş'lıyım ve yedeğinden sağlıkçısına kadar tüm yapıyı sayardım bir hışımla.😅 Sonradan sevmemeye, uzaklaşmaya başladım ve şu an adını bile duymak istemiyorum.

Buda bizden gelsin. Pek minik denecek yanı kalmadı ama.😅
20200814_212242.jpg

@Cemal Ç. Efem görünen o ki, ufaklığın “düşmeme” konusunda Maşallahı var. 😂

@Cemal Ç. Efem görünen o ki, ufaklığın “düşmeme” konusunda Maşallahı var. 😂
Evet düşmekten korktuğu için pek düşme tehlikesi olan toplara girmez.😊 Bazen benim zorumla "saldım çayıra mevlam kayıra" diye gider ama korka korka.😅

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: MertV ve necmeddin
@esref56 hocam yanlış anlama saldırgan bir köpek yola çıktığı zaman yavrucağın ilk hamlesi yolun içine doğru sürmek olur. Allah göstermesin kazaya davetiye çıkarır. 15 yaş desin delikanlı olsun dilediği yerde sürsün. Aman bunu unutma. Çocukların tepkilerini ölçemeyiz . :harika:

@esref56 hocam yanlış anlama saldırgan bir köpek yola çıktığı zaman yavrucağın ilk hamlesi yolun içine doğru sürmek olur. Allah göstermesin kazaya davetiye çıkarır. 15 yaş desin delikanlı olsun dilediği yerde sürsün. Aman bunu unutma. Çocukların tepkilerini ölçemeyiz . :harika:
Bu yüzden motorlu taşıtların işlek olduğu yerlerde bisiklet sürdürmüyorum kızıma. Tamam kasaba, köy, şehir içi yollarda da motorlu taşıt var ama yaklaşık iki metre arkasından, bir metre kadar solundan, sürekli sesli ikazlarla gidiyoruz.😊

@necmeddin tabiki çok haklısınız ancak uzun bir turdan grup halinden dönerken telefonla nolur çok kısa sizlerle sürmek isterim bu yüzden kırmayıp sadece fotoğraf için ana yola geçmiştik 50 mt gibi bir sürüşten sonra ara yola geçtik 🙂 yinede bilginiz için teşekkür ediyorum 🙏

Bugün biraz daha uzun ama kısa bir sürüş yaptık. Yaklaşık 20 km'lik gezinin 15 km'si pavé ve tarla yollarında geçti.😉
20200816_163423.jpg

20201128_164048_019_01.jpg
20201128_164048_027_01.jpg
20201128_164048_030.jpg
Başları çok uzak olduğu için koymadım. Gözü mavi, kara değil ha.😅

@Murat Cömez babamlar çok kızdı ama Allah'tan uzaktalar.😅

Geri