Beni seven bir karım, üç çocuğum, bahçeli bir evim, arabam, işim, sağlığım... düze çıktım derken yanlış bir hayat arkadaşı seçmiş olmamla her şey dağılmadan kısa süre öncesi. 😌
Dipçe; dert yapmıyorum, yanlış anlaşılmasın. Görseli benzettim de ondan koydum. Derken sözcükler döküldü. 😅
Görüyor ve artırıyorum...
Bir bisikletçi yanığı değil ama bir 30 Ağustos zirve yanığı olur kendisi. Hayatımda bu kadar yandığımı hiç hatırlamıyorum. Güneş kremi dahi etkisini gösteremedi. O gün etkinlikte benim dışımda bir kişi daha yanmıştı. Yanmayanlar dağcılık tecrübesi ile çorak arazide uzun kollu giyenlerdi. Vücudumun sadece sol tarafı yanmıştı mesela sağ kolumda hiç yanık olmamıştı. 2 hafta sonra tüm eski deri soyuldu, 1 ayın sonunda ton farkı ile yavaştan düzene girmeye başlamıştı.
30 Ağustos 2023 Honaz Dağı tırmanışı sonrası.
Moloko gidonun faydalar ; çadır - uyku tulumu - şişme mat - kamp tencere seti - tüp - yedek propan - fotoğraf makinası. Hepsini gidona yerleştirdim . 3 adet lastik ile 70 km sorunsuz gitti.
Çorum’da olan var mı? Bir gün akşam kalabalık bir grup gördüm yanımdan geçerlerken hangi grup diye sordum, instagram hesaplarından baktım perşembe akşamları sürüşe çıkıyorlar, müsait oldukça katılmaya çalışıyorum.