Scudo Sports

Günün Fotoğrafı

Scudo
Bisiklet fotografi degil tam olarak ama alakali.
Bu sabah birisi Amsterdam merkez tren istasyonu altindaki bisiklet parkini araba parki zannedip araba ile girmeye calismis. Butun o merdivenlere ragmen arabayla oraya nasil girebilecegini zannetmis, bu konuda cok spekulasyon var.

gy26bzhhpd0c1.jpg

1700117077910-01.jpeg

Romet bey geldi, el yordamı ile kurup ilk tura çıktım. Çok yakışıklı ve rahat olduğunu söylemem gerekiyor. ön balata sürtme mevcuttu ve el yordamı ile hallettim, sanırım rotorda 1mm'den küçük bir yamukluk mevcut, ya da başka bir şeyden. viteslerde de ara ara sürtme ve kararsızlıklar mevcut ama şimdilik sorun değil. güzelce bir ilk bakım gerekli anlaşılan; vites, jant, fren, rotor gibi. bu tarz bakımları kendim halletmem gerekiyor, çünkü burada (Milas - Ören) bunları yaptırabileceğim hiçbir yer yok maalesef. Dün lastiğimin havasını biraz eksik bastığımı fark edip bütün Ören'de hava bastıracak yer aradım ve bulamadım, öyle bir yer. En olmadı bir gün Milas'a götürmenin bir yolunu bulacağım.

Burada ikamet eden ya da burası ile alakalı bilgiye sahip arkadaşlardan alacağım yardımlara gerçekten minnettar olurum.

(günlük gibi oldu ama kusura bakmayın)

15. kilometrede yaşanan kazaya, kaza sonucunda önü havaya kalkan seleye ve kopan jant teli nedeniyle 8 çizen arka tekere rağmen sağlıklı bir şekilde bitirdim :)

b9e59348-0a18-4ed7-bb06-eb53eb47944e.JPG

Canyon torque ile çivili lastiklere gecis oncesi son surus | 20.11.2023
bisklette bir iki ufak degisiklik yaptim.
Bunlar:

Raceface next R 35 karbon gidon

Race Face Turbine R 35 govde sapi
The Ergon GE1 Factory grip elcik

ctorque.jpg

Son düzenleme:
Ören'den Türkevleri'ne 19 km'lik ilk keşif turundan sonra dinlenmece. Yıllar sonra bisiklete dönmenin ilk keyfini bugün yaşadım. Birkaç küçük problemi el yordamı ile halledebilirsem çok daha güzel olacak.

Sıradaki hedef "Çökertme"...

IMG_20231121_141546.jpg

Geri